Детски Рожден ден

Детски рожден ден София
 • Детски рожден ден София
 • Рожден ден в Музейко
  Домът на Музейко е най-прекрасното място за празнуване, семейно забавление и вдъхновение в София!
  Музейко предлага рождени дни, подходящи за деца от 6 до 13 години, които се провеждат на български или английски език, от вторник до неделя, с начален час от 10:00 до 12:45 часа, от 16:00 до 18:45 часа и от 17:30 до 19:45 часа. Моля, имайте предвид, че посоченият краен час е часът, в който Вие и Вашите гости трябва да освободите местата в кафетерията.
  Цената* на рождения ден включва:

  • Програма в Музейко по избрана тема,
  с продължителност 1 час и 45 мин.,
  на български или английски език /без промяна в цената/;
  • Детско меню по избор-
  заплаща се допълнително, според избора;
  • Електронна покана за рожден ден;
  • Подарък за всички деца**;
  • Специален подарък за рожденика;
  • Безплатен паркинг за всички гости;
  • Запазена, празнично украсена маса в кафетерията;
  • Поднасяне на тортата.

  Цената на детските менюта и кетъринг не са включени в цената на тематичната програма и се заплащат допълнително на касата на Би кафе.

  * За рождени дни провеждани в делнични дни – от вторник до петък, ползвате 15 % отстъпка от цената на тематичната програма в Музейко. Отстъпката не се комбинира с други намаления и промоции.

  ** Важи за тематичните програми Бал с маски, Въздухът - супергерой и Газирани експерименти.

  ТЕМИ:

  Модерни изследователи
  Подходяща за деца от 6 до 12 години. Максимум 15 деца.

  Децата откриват научните игри и послания в Музейко сред над 130 интерактивни инсталации и разкриват отговорите на загадки, съобразени с тяхната възраст, с помощта на Музейковците – нашият екип от учени, педагози и запалени пътешественици. По време на това специално пътуване във времето и пространството децата работят с подготвени материали, които стимулират тяхната креативност и любопитство.

  Бал с маски
  „Карнавал в гората“ – подходяща за деца от 6 до 10 години. Максимум 15 деца.
  „Венециански карнавал“ – подходяща за деца от 10 до 13 години. Максимум 15 деца.
  Карнавал в гората
  Сибирски тигър, пъстрокрила пеперуда или джуджевидна мармозетка – всяко дете избира в кое от животните да се превъплъти по време на този щур горски карнавал. Вдъхновение за направата на маска с цветовете на избраното същество децата черпят от природата. Те опознават животинския свят и учат за опазването му чрез игра и творчество сред трите етажа на Музейко.
  Венециански карнавал
  Кое дете не иска да е смел крал или чуждоземна принцеса? Рожденикът и неговите гости могат да се превърнат в свой любим герой или героиня, като участват в незабравим маскарад. С четки и бои те ще се гмурнат във вдъхновяващо приключение, което ще ги отведе до средновековна Италия и нейните традиционни костюми, архитектура и пейзажи.
  ъздухът - супергерой
  Подходяща за деца от 9 до 13 години. Максимум 10 деца.

ПАРТИ ЗА ДЕТСКИ РОЖДЕН ДЕН
 • ПАРТИ ЗА ДЕТСКИ РОЖДЕН ДЕН
 • Парти агенция KinetoFUN организира детски празненства и рождени дни на всяко едно място удобно за клиента (частни домове, заведения, училища, детски градини и др.). Екипът се състои от професионални аниматори и Ди Джеи, които са обучени да забавляват деца от най-различни възрасти. Предлагаме много и различни тематични партита, така че да Ви предоствим възможно най-голям избор!
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова