Детски кът PICCADILLY KIDS Русе

Референтен номер
RF145386
цената е
по договаряне
Място на изпълнение
  • На адрес на доставчика
Публикувана на
24.10.2018
Описание
За услугата
Детски кът PICCADILLY KIDS* е един от най-големите и модерни детски центрове за развлечение на деца до 12 години на територията на град Русе..

Детският кът е изпълнен със светлина и усмивки. Посреща всички малки приятели, които са готови за игри и забавления. С площ от 500кв.м и възрастово разделение на зоните за игра на деца от 0-5г и от 5-12г искаме да осигурим пълнотото спокойствие за свободна игра на децата. Залите са обзаведени с плакети на множество любими анимационни герои, напълно обезопасени съоръжения, много мека и приятна настилка в свежи и цветни гами, които да Ви карат да се усмихвате.

Екип от професионални педагози и аниматори* се грижи за безопасността и комфорта на децата, докато техните родители спокойно могат да отдъхнат в местата предназначени за това или да се насладят на обстановка и вкусна храна в двете заведения наши партньори Пикадили и Ла страда.

За тази цел има обособени маси за родители пред зоната за игра на деца във възрастова граница от 0-5г и високи столове с изглед към зоната за децата от 5-12г.

На разположението на децата е игрална зала с огромен лабиринт, плейграунд зона, разнообразие от играчки, различни занимания и др.
В залите ще могат да се организират празненства за различни Ваши поводи и празници на децата. Разнообразни тематичи партита, професионални аниматори, множество аксесоари и реквизити отвеждат децата в „приказния свят“ на любимите им герои благодарение на нашите партньори - Веселяците www.veseliacite.com.

PICCADILLY KIDS* е място, където умеем да правим щастливи децата!

Мислейки и за Вас родители, сме предоставили уютна обстановка, където всеки клиент може спокойно да изпие своята любима напитка.
Идеята е да се отпуснете, наслаждавайки се на приятната атмосфера, без да се безпокоите за своето дете, чиито грижи и добро настроение ще бъдат изцяло в ръцете на нашия персонал, който е млад и усмихнат и ще се погрижи всяко дете да получи своята доза усмивки.

Веднъж посетили нашия център Вие ще сте сигурни, че това е точното място, където да отпразнувате най-вълнуващия рожден ден на своето дете или друго парти събитие.

Очакваме Ви приятели!
Условия за поръчка
http://piccadillykids.bg/
Адрес на доставка или Район на работа
Страна
България
Област
Област Русе
Град
Русе
Адрес
Русе, ул. „Александровска” 75 ет.2
Телефон за поръчка
  • Сканирай QR код Сканирай QR код
  • Съобщи за нередност Cancel my report
  • 373 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова