Фотографско студио D3 Силистра

Референтен номер
RF188773
цената е
средна цена
Място на изпълнение
  • На адрес на клиент
Публикувана на
24.10.2018
Описание
За услугата
Фотографско студио D3 е създадено през 2014 г., като съумява бързо и професионално да утвърди своята идентичност на широкопрофилирано фотографско студио. Творческият екип е изграден от млади, тенденциозно търсещи и амбициозни в повишената си креативност хора.D3 студио – усмивки за всички!

Това е моята работа – да предизвиквам усмивки. Улавям ги с обектива, и помагам на хората да се усмихнат отново и отново, разглеждайки своите отминали щастливи мигове!

Както сигурно вече се досещате, казвам се Драгомир Димитров. Имам дългогодишен опит в сферата на фотографията и видео заснемането - около 18 години. През годините съм снимал почти всичко, но истинската ми страст са снимките на хора. Занимавам се предимно с фото и видео заснемане на сватби, абитуриенти, кръщенета, празници в детски градини и училища, лични и семейни фотосесии, и други значими събития. Моята работа е да хвана ценните моменти с обектива си и да ви помогна да ги задържите. Емоциите не говорят с глас, но всички имат красиви цветове.
Условия за поръчка
http://www.dragodimitrov.com/
Адрес на доставка или Район на работа
Страна
България
Област
Област Силистра
Град
Силистра
Адрес
ул. „Добруджа“ 22А, 7500 Силистра Център, Силистра
Телефон за поръчка
  • Сканирай QR код Сканирай QR код
  • Съобщи за нередност Cancel my report
  • 556 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова