Танцьори

Dance Station
 • Dance Station
 • Dance Station е уникален танцов център с качествена и разнообразна танцова програма и блестящ треньорски екип. Екипът ни е от млади и доказали се професионалисти, придобили национална известност с участията си в десетки танцови спектакли, риалити формати и фестивали”
  Сертифицираните и с богат състезателен и професионален опит преподаватели по танци в Dance Station, създадоха и прилагат на практика международно издържани танцови обучителни програми за деца, младежи и възрастни в едни от най-популярните танцови стилове.

  Основната идея на програмите е да утвърди ефективна обучителна система, подготвяща за период от 6 до 8 години полу-професионални и професионални танцьори-пърформари. Програмите развиват естетическа танцова култура и умения на желаещите да се занимават с танци. На участващите в програмите се предоставя възможност за богати и разнообразни танцови изяви и участия, стимулира развитието на естетическите интереси и способности за танцово изкуство в по-широк контекст. Програмите допринасят и за цялостното образователно, културно, социално и професионално развитие на децата и младите хора в България.

  Танцовата програма на Dance Station цели да:

  развие системно и целенасочено любителско, полу-професионално и професионално танцово обучение на деца и юноши в популярните танцови стилове на международния танцов пазар;
  развие специализирана танцова обучителна система и прерастването й в международно- призната обучителна система за танцьори.
  осигури професионален и полу-професионален път на учениците, успешно завършили програмата.
  интегрира центъра, дейностите му и участниците в тях в междунaродните и национални мрежи от танцови изяви и събития.
Танцови школи МОНТФИЗ - София
 • Танцови школи МОНТФИЗ - София
 • За нас
  МОНТФИЗ (Младежка организация за независимо театрално и филмово изкуство) е сдружение с нестопанска цел, основано от актьора Слав Бойчев и има 13 годишна история в сферата на обучението по актьорско майсторство, творческо писане, вокално изкуство, танци, комуникационни и презентационни умения и др. за деца, младежи и възрастни.

  Практика на МОНТФИЗ е да кани за преподаватели най-утвърдените професионалисти в съответните области, които имат опит не само в практическия, но и в педагогическия аспект на материята, която преподават.

  Над 500 души всяка година се обучават в актьорските школи, школите по творческо писане и мислене, вокалните школи, курсовете „Учене през целия живот” и танцовия център на МОНТФИЗ.


  До 100% отстъпка с програмата „ДОВЕДИ ПРИЯТЕЛ”!
  Промоционални отстъпки за ВСЕКИ записан допълнителен курс в рамките на МОНТФИЗ!
  - 10% постоянна отстъпка при закупуване едновременно
  на 2 абонаментни карти
  за различни преподаватели.
  Картите важат само за един клиент.
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова