Dance Station

Референтен номер
RF881906
цената е
по договаряне
Място на изпълнение
  • На адрес на доставчика
Публикувана на
17.05.2017
Описание
За услугата
Dance Station е уникален танцов център с качествена и разнообразна танцова програма и блестящ треньорски екип. Екипът ни е от млади и доказали се професионалисти, придобили национална известност с участията си в десетки танцови спектакли, риалити формати и фестивали”
Сертифицираните и с богат състезателен и професионален опит преподаватели по танци в Dance Station, създадоха и прилагат на практика международно издържани танцови обучителни програми за деца, младежи и възрастни в едни от най-популярните танцови стилове.

Основната идея на програмите е да утвърди ефективна обучителна система, подготвяща за период от 6 до 8 години полу-професионални и професионални танцьори-пърформари. Програмите развиват естетическа танцова култура и умения на желаещите да се занимават с танци. На участващите в програмите се предоставя възможност за богати и разнообразни танцови изяви и участия, стимулира развитието на естетическите интереси и способности за танцово изкуство в по-широк контекст. Програмите допринасят и за цялостното образователно, културно, социално и професионално развитие на децата и младите хора в България.

Танцовата програма на Dance Station цели да:

развие системно и целенасочено любителско, полу-професионално и професионално танцово обучение на деца и юноши в популярните танцови стилове на международния танцов пазар;
развие специализирана танцова обучителна система и прерастването й в международно- призната обучителна система за танцьори.
осигури професионален и полу-професионален път на учениците, успешно завършили програмата.
интегрира центъра, дейностите му и участниците в тях в междунaродните и национални мрежи от танцови изяви и събития.
Адрес на доставка или Район на работа
Град
София
Адрес
бул. „Черни връх“ 100, ет. 3,
Телефон за поръчка
  • Сканирай QR код Сканирай QR код
  • Съобщи за нередност Cancel my report
  • 348 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова