Доставка на цветя Разград

Референтен номер
RF124254
цената е
по договаряне
Място на изпълнение
  • На адрес на клиент
Публикувана на
24.10.2018
Описание
За услугата
Информация за доставка на цветя в град Разград

Сайтът на ЦВЕТЯ.bg предоставя възможността за доставки на цветя и букети на територията на град Разград .

За Вашето събитие

С нашите цветя ще превърнете следващото си събитие във впечатляващо и незабравимо празненство! От вечеря в тесен кръг до изискана Гала – декорирайте със свежест и вкус!

Ние разбираме необходимостта да заявите професионализъм и креативност, да създадете настроение и усещане за празнична атмосфера и ще се включим активно в организацията за осъществяването на Вашите идеи!

От перфектния избор на цветя до изграждане на цялостната визия на събитието Ви, нашите партньори-декоратори ще се погрижат за доброто настроение на Вас и Вашите гости, предлагайки иновативни концепции и внимание към детайлите и винаги в готовност да надминат очакванията Ви!
Ако сте организатор или координатор на събития, ако отдавате помещения за такива, ако сте флорален дизайнер, декоратор, сватбен агент, ресторант или просто искате да създадете специална атмосфера за Вашето мероприятие, тук е мястото, от което да набавите цветята за целите си!
Позвънете на 0882 12 55 15 или се свържете с нас, като ни пишете на office@cvetq.bg и наш сътрудник ще Ви потърси, за да Ви информира по-подробно за изпълнението на Вашата поръчка!
Корпоративни клиенти:
На вниманието на корпоративните ни клиенти, бихме искали да предложим преференциални условия за пазаруване от нашия онлайн магазин. Знаем, че за Вас професионалните контакти са високо ценени и това се засвидетелства най-добре чрез семантиката на цветните аранжировки, за които можете да ни се доверите!

Какво получавате като наш корпоративен клиент:

Атрактивни отстъпки
Месечно фактуриране - еднократно месечно заплащане
Отстъпки за всички Ваши служители - фиксирани намаления на всички артикули
Идивидуално обслужване - персонална грижа за специфичните изисквания на Вашия бизнес
Гъвкави абонаменти и богат набор от услуги
Уют Удома

Ние сме тук, за да ти предложим една много свежа идея, която ще разнообрази ежедневието ти и ще претвори представите ти за домашен уют!

В допълнение към прекрасните стайни растения, които ще намериш в съответната страница на сайта ни, решихме да създадем още една услуга, която кръстихме „Изненадай дома си“. С нея би било възможно да се радваш на любимите си цветя, които, може би често не остава време да си закупиш или нямаш навика да си подаряваш просто ей така, за себе си... и за твоя дом :)
Условия за поръчка
http://www.cvetq.bg/delivery-city/razgrad
Адрес на доставка или Район на работа
Страна
България
Област
Област Разград
Град
Разград
Телефон за поръчка
  • Сканирай QR код Сканирай QR код
  • Съобщи за нередност Cancel my report
  • 259 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова