Ауспух и генерация

Смяна заден ауспух
 • Смяна заден ауспух
 • Монтаж - демонтаж задно гърне. Услугата включва монтаж демонтаж на задния ауспух /гърне/ , извършван от специализиран персонал, със специализирани инструменти и в подходящи сервизни условия и подмяната на сваления ауспух /гърне, с нов такъв.
  При необходимост се подменят и уплътненията между фланците и компонентите, като уплътнителен пръстен, гарнитура, скоба или тампони за захващането.
  Задният ауспух е крайното гърне от изпускателната система на автомобила.
Сервиз за монтаж на ауспуси София
 • Сервиз за монтаж на ауспуси София
 • Ние сме екип от професионалисти, които вече 10 години участват в производството и търговията на ауспухови системи за България! Нашето присъствие на пазара е продиктувано от факта, че много малко български фирми предлагат този продукт на пазара. Разчита се на внос и ниско качество. Постарахме се да направим продукт, който да има гаранция за качество от 2 години и експлоатационен срок повече от 5 години независимо от вида на горивото. На фона на това , че над 80% от българите управляват автомобили произведени преди 10 и повече години, нуждата от качествени ауспуси е осезаема и е нормално да се заложи на български продукт! Нашият екип ще осигури доставката, както и количествата необходими на всеки наш партньор! Във време на финансова икономическа криза, бихме искали да ви уверим, че нашето производство е регулирано, съобразени с финансовите възможности на всеки клиент. Нашето предложение за дистрибуция и пласмент на ауспуси за леки автомобили е отправено към всички сервизи, търговци на части за автомобили, както и към всеки притежател на МПС !

  Всеки продукт на фирма „Пела” е с висока шумоизолация изработен от алуминизирана ламарина и алумизирани тръби, който позволяват устоичивост от корозия и с гаранция от 2 години от датата на закупуването и правилен монтаж от специализиран сервиз.
  Гаранцията покрива всякъкъв вид дефекти с изключение на механични дефекти от удари!
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова