СЕРВИЗ TOYOTA - бояджийски услуги Бургас

Референтен номер
RF196284
цената е
по договаряне
Място на изпълнение
  • На адрес на доставчика
Публикувана на
13.11.2019
Описание
За услугата
СЕРВИЗ TOYOTA

Тенекеджийно - бояджийният сервиз на „СПЕКТА АУТО“ ЕООД е съвременно технологично оборудван с висококачествен стенд за разпъване на тежко катастрофирали автомобили и модерна газова камера. Материалите, които се използват за подготовка и боядисване са на водещи световни производители, сред които Glasurit, Spies Hecker, Debeеr.

„СПЕКТА АУТО“ ЕООД има сключени договори за официален и доверен сервиз с всички основни застрахователни компании: ДЗИ-Общо застраховане ЕАД, ЗАД Армеец АД, ЗАД Алианц България АД, ЗАД Булстрад, ЗС Булинс АД, ЗК Уника АД, Дженерали застраховане АД, Групама застраховане АД, ЗАД Асет Иншурънс АД.

Авторепаратурен център на „СПЕКТА АУТО“ ООД е част от официалния сервиз на Toyota за Бургас и същевременно доверен сервиз на всеки един от тези застрахователи.

Това позволява тенекеджийно - бояджийният сервиз на СПЕКТА АУТО да извършва ремонти и обслужва комплексно автомобили от всички марки и модели.

А клиентите са максимално улеснени и лишени от ангажименти при евентуални застрахователни събития и щети по автомобила - предават го за ремонт и го получават обратно отремонтиран в завършен вид, без да имат ангажименти за съответните огледи и плащания.

Ние ГАРАНТИРАМЕ качеството на вложените материали, резервни части, труд и висок професионализъм!
Сертификати, рефернции, дипломи или др.
Адрес на доставка или Район на работа
Страна
България
Област
Област Бургас
Град
Бургас
Адрес
"гр. Бургас, ул. „Индустриална“ 19"
Телефон за поръчка
  • Сканирай QR код Сканирай QR код
  • Съобщи за нередност Cancel my report
  • 315 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова