Ръчна изработка на аксесоари

Изработка на народни носии
 • Изработка на народни носии
 • Работилницата за народни носии съществува от 2006 г. като част от Улица на занаятите в Старинната част на град Трявна. Дизайнерката Райна Ганчева изпълнява индивидуални и групови поръчки за народни носии и съвременни облекла в стил етно. Преимущество е творческият подход, който предлага богатство и разнообразие на изработваните модели.

  Дизайнерката прилага българската фолклорна шевица върху съвременни кройки като създава свои модели в синхрон с наложилата се в световен мащаб Етно мода. Клиентите и са от България и чужбина, някои от които са известни личности и фолклорни изпълнители.
Народни носии по поръчка Пловдив
 • Народни носии по поръчка Пловдив
 • Фирма Мели-М е лидер в страната в производство на традиционни и стилизирани народни носии. Предлаганите народните носии са изработени от висококачествени материи. Предлагаме изработване на : тракийски, северняшки, македонски, шопски, добруджански и от всички останали етнографски области. При нас можете да поръчате както фолклорни костюми за фолклорни ансамбли, така и един брой. Народните носии традиционно включват: риза с бродерия или шевици, престилка, сукман, пола, пафти, пендари, а мъжките: риза с бродерия или шевица, потур, елек, пояс, калпак, гугла, ямурлук. Предлагаме и изработване на фолклорни костюми по модел на клиент.

  Можете да закупите от нас както отделна риза с бродерия, сукман с бродерия, сая или литак, пола с бродерия, така и комплекти, при които имаме допълнителни намаления. Специални отстъпки имаме и за училища, народни читалища, НПО-та, вокални и танцови формации.

  Наши дългогодишни клиенти са много български читалища, училища в България и чужбина, танцови и вокални групи.

  Специално внимание сме обърнали и на най-малките ни клиенти, защото съхраняването на традициите е най-важно за нас. Детските народни носии са изработени по специални модели, които осигуряват не само добрия вид на фолклорния костюм, но и от висококачествени платове, даващи възможност на децата да танцуват и пеят свободно.

  Фирмата има собствена търговска марка Miss Match, а качеството на предлаганите от нас фолклорни костюми е гарантирано със сертификат за качество ISO 9001:2008
Изработка на народни носии
 • Изработка на народни носии
 • * изработване на носии в изключителното си разнообразие,в което съществуват във всички етнографски области на България(от запазване на автентичната кройка и шевица до олекотяване на моделите според тяхното приложение).
  * изпълнение на поръчките в бързи срокове.
  * изключителна гъвкавост с която да можем да откликнем на вашите желания и изискваня.
  Условия за поръчка
  * Естеството на материала:
  Работим с естествени тькани, които проявяват здрава устоичивост срещу вьншни влияния. Фирмата "Бозов Стил"ООД работи изключително с висококачествена каша, разработвана специално от производителя за изработване на фолклорни носии.
  * Богатство от орнаменти.
  При нас може да се изберат шевици ситни орнаменти с нежни очертания и богато пьстроцветие до бродерия с дери мотиви, разработени с тематика, колорит и разположение наложено от образи.
  *Яркост на багри.
Изработка на народни носии Смолян
 • Изработка на народни носии Смолян
 • * изработване на носии в изключителното си разнообразие,в което съществуват във всички етнографски области на България(от запазване на автентичната кройка и шевица до олекотяване на моделите според тяхното приложение).
  * изпълнение на поръчките в бързи срокове.
  * изключителна гъвкавост с която да можем да откликнем на вашите желания и изискваня.
Диадеми и ленти ръчна изработка
 • Диадеми и ленти ръчна изработка
 • Диадеми, ленти и фиби за коса. Ръчна изработка, могат да се изработят в желани от вас цветове, както и всеки модел може да бъде монтиран на диадема, шнола или лента.
 • 4 Лева
Диадеми ръчна изработка
 • Диадеми ръчна изработка
 • Ръчно изработени диадеми с обемни цветя от текстил. Изработка по поръчка на модели и цветове по избор. Възможност за допълнителни аксесоари със същият мотив - шноли, ластици, фиби, брошки и др. Цени на комплекти, по споразумение според вида им.
 • 7 Лева
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова