Домашни услуги

Услуги за дома и семейството.
Проверка на стари водомери София
 • Проверка на стари водомери София
 • Лабораторна проверка на стари водомери.
  Какво предлага Капитал Сити ЕООД?
  Смяна на хоризонтални и вертикални водопроводни щрангове
  Смяна на хоризонтални щрангове
  Смяна на вертикални щрангове
  Водопровод
  Водомери
  Отопление
  Канализация
Изработка на МЕТАЛНИ СТЪЛБИ София
 • Изработка на МЕТАЛНИ СТЪЛБИ София
 • При нас ще откриете голямо разнообразие от метални стълби за различно приложение – от големи индустриални обекти до монтаж в жилищни сгради и специфични конструкции.

  НАШЕТО МОТО
  Лесни решения за решетъчни скари, метални стълби и метални конструкции. Бързина и качество, които спестяват пари.
Изработка на решетъчни скари София
 • Изработка на решетъчни скари София
 • Решетъчните скари са строителни елементи, произведени от горещо-поцинкована стомана. Използват се като носещо покритие на стълбища и различни платформи, както и за покриване на шахти, канали и други отвори. Поради своя сравнително лесен монтаж и висока технологичност решетъчните скари са доста популярни в сферата на индустриалното строителство. Нека да обобщим техните основни предимства:

  високо ниво на сигурност – решетъчните скари гарантират доста високо ниво на сигурност, намалявайки риска от подхлъзване и падане дори при лоши метеорологични условия. Техните отвори спомагат за това да не се задържат сняг, лед и други опасни елементи. При нееобходимост e възможно решетъчните скари да бъдат направени и с допълнителни противохлъзгащи качества.
  гъвкавост – важно е да се знае, че решетъчните скари се произвеждат с различни мрежи, дебелини и размери. По този начин те отговарят най-точно на характеристиките на съответната платформа. Няма да ви е трудно да намерите и закрепващи елементи за решетъчните скари към всички стандартни профили на носещи конструкции.
  лесно монтиране – монтажът (и съответно демонтажът) на решетъчните скари се извършват сравнително бързо и лесно. В този смисъл, ако имате необходимите умения, може дори да не се наложи да ползвате професионална помощ. Това е и основна причина решетъчните скари да бъдат харесвани и предпочитани в много сфери.
  В нашия каталог предлагаме изключително качествени решетъчни скари, произведени от горещо-поцинкована стомана в съответствие с DIN 24537. Срокът за доставка на стандартните модели е 5 работни дни (за количества до 100 м2).
Стъпала за метални конструкции София
 • Стъпала за метални конструкции София
 • Металните стъпала притежават редица предимства, независимо към каква конструкция ще бъдат приложени. Всъщност голяма част от тези предимства се дължат на материалът, от който са направени – металът. Той е доста предпочитан в съвременните стълбищни конструкции поради своята устойчивост, лесна поддръжка и същевременно приятен външен вид.
ДВОРНИ ВРАТИ ОТ КОВАНО ЖЕЛЯЗО София
 • ДВОРНИ ВРАТИ ОТ КОВАНО ЖЕЛЯЗО София
 • Дворни врати и портали, уникални модели от ръчно ковано желязо или заготовки от ковано желязо
  Дворни врати от ковано желязо, модели двукрили метални врати и плъзгащи се метални врати. Използване на ръчно ковано желязо или готови заготовки. Може да окажете допълнително положително въздействие върху дворните врати като добавите допълнителни декорации. Възможност за изваждане или вграждане на елементи. Ако имате добра идея ние ще я реализираме с професионални решения. Избор на решетъчен модел или плътен модел врати.Изработваме също и метални огради към дадения модел портална врата. Цена на дворни врати зависи от материала от който са изработени и сложността на изработка.
ПЛЪЗГАЩИ СЕ И ДВУКРИЛИ ВРАТИ София
 • ПЛЪЗГАЩИ СЕ И ДВУКРИЛИ ВРАТИ София
 • ПЛЪЗГАЩИ СЕ И ДВУКРИЛИ ВРАТИ
  Плъзгащи се врати на долна релса и без долна релса (конзолни врати). Двукрили врати решетъчни модели или плътни модели. Възможност за вграждане на пешеходна врата във зададен модел врата. Избор на обработване на вратите след изработване - боядисване с грунд против ръжда и боя или горещопоцинковане след изработване и боядисване.
Доставка на цветя Ловеч
 • Доставка на цветя Ловеч
 • Доставка на букети Ловеч
  Стандартната доставка на цветя до Ловеч е 0.00лв., а експресната доставка (доставка в деня на поръчката) е на цена 5.00лв.

  Доставките на цветя, букети, цветни аранжировки и кошници с подаръци и плодове за гр. Ловеч се извършват със собствени куриери от локален магазин за цветя в Ловеч. Това ни дава възможност да гарантираме доставката на винаги свежи цветя и букети в перфектна форма и състояние.
МЕТАЛНИ ПАРАПЕТИ София
 • МЕТАЛНИ ПАРАПЕТИ София
 • Външни и вътрешни метални парапети съобразени с вашия вкус и архитектура
  Изработваме външни метални парапети и вътрешни метални парапети. Голям избор на модели парапети от гладко желязо, парапети от ковано желязо или инокс, възможност за изваждане или вграждане на елементи. Моделите парапети могат да бъдат с дървени или метални ръкохватки. Изпълняваме индивидуални поръчки. Използване на методи за по добра устойчивост при атмосферни условия. Ако се затруднявате в избора ще ви помогнем с идеи и предложения. Извършваме и нестандартни поръчки. Цена на метални парапети зависи от материала гладко или ковано желязо и от сложността на изработка. Изработваме и подходящи решетки за вашия хотел, дом или офис
Метални огради София
 • Метални огради София
 • Метални огради
  Метални огради изработени според възложения проект решетъчни, плътни или модели ковано желязо
  Метални огради от гладко желязо и метални огради от ковано желязо. Моделите огради тип решетка при добавяне на лист ламарина стават модел ограда тип плътна ограда. Готовите огради могат да се монтират към бетонни колони или към метални оградни стълбове . Изпълняваме индивидуални проекти.Използване на методи за по добра устойчивост при атмосферни условия. Изработените модели метални огради са с размер зададен от клиента или с размер взет на място след оглед. Възможност за добавяне или изваждане на готови метални елементи или ръчно ковани елементи от даден модел.Ако се затруднявате в избора ще ви помогнем с идеи и предложения. Цена на метални огради зависи от материала гладко или ковано желязо и от сложността на изработка.Метални навеси София
 • Метални навеси София
 • МЕТАЛНИ КОНСТРУКЦИИ
  Метални навеси и други леки метални конструкции изработени по ваш или наш проект
  Леки метални конструкции като метални навеси, метални тенти, метални козирки, метални беседки, арки за рози и др. Изработка и монтаж на нестандартни и стандартни модели метални конструкции, с възможност за вграждане на елементи от ковано желязо или гладко желязо. Металните конструкции могат да бъдат прави или в дъга и покрити с винил или поликарбонат. Изработваме и метални конструкции по зададен проект, както и метални къщи и метални гаражи. Използваните метали могат да бъдат гладко желязо, ковано желязо или инокс. Приемливи цени. Изработваме и метални стълби.
Мебели от ковано желязо София
 • Мебели от ковано желязо София
 • Мебели от ковано желязо могат да променят дома, офиса, хотела или градината с тяхната индивидуалност и естетика
  Изработваме мебели от ковано желязо за дома и градината. Метални маси, метални столове, метални спални, метални дивани, пейки и др. Изработваме изделия и по снимка. Качество и приемливи цени.
АКСЕСОАРИ ЗА ОГРАДНИ СТЪЛБОВЕ София
 • АКСЕСОАРИ ЗА ОГРАДНИ СТЪЛБОВЕ София
 • Оградни стълбове и анкерни планки необходими за монтаж на оградни пана
  -Изработваме оградни стълбове от профил 50/50мм или 60/40мм с планки 120/120/8мм, както и метални стълбове по размер на клиента, горещопоцинковани или прахово боядисани.

  -Планки за оградни стълбове Betafence.

  -Изработваме метални анкерни планки и детайли по зададен проект. Изделията могат да бъдат както стандартно боядисани, горещо подцинковани или прахово боядисани. Цена при запитване. Отстъпки за количество.
Химическо чистене и парно гладене на дрехи
 • Химическо чистене и парно гладене на дрехи
 • Предлагаме следните услуги:
  -химическо чистене
  -пране
  -парно гладене
  -почистване на петна
  -хигиенично опаковане
  В ателиетата за химическо чистене CLEAN FACTORY всеки клиент получава отлично обслужване и високо качество. Дрехите са грижливо почистени, изгладени и опаковани.
Професионално пране, обшиване, почистване
 • Професионално пране, обшиване, почистване
 • Услугите ни са разделени на няколко типа:
  Изпиране на килими, мокети, пътеки, одеала, китеници, халища, олекотени юргани и др
  Почистване - включва почистване на помещения с твърда подова настилка, на прозорци, фасадни витрини, измиване на дограми, щори
  Обшиване с оверлог - ръбовете и крайщата на Вашите постелки и завивки много често се захабяват, особено ако са стари. Обшиването с оверлог ще ги възстанови и удължи тяхната употреба.
  Транспорт до дома - много често хората са заети и нямат възможност да отделят време , и да транспортират нещата за пране.
  Химическо чистене, пране и парно гладене,боядисване на кожа и текстил
Изработка на торти и сладкиши по поръчка
 • Страница от 27
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова