Изработка на метални врати София

Референтен номер
RF141468
цената е
по договаряне
Място на изпълнение
  • На адрес на клиент
Публикувана на
23.11.2018
Описание
За услугата
Предлагаме изработка и монтаж на входни метални врати за жилища, офиси, входове, сервизни помещения, мазета и др.Вратите са еднокрили или двукрили подходящи както за производствени, така и за жилищни сгради. Възможност за монтиране на електро-механична брава за отваряне с чип карта или дистанционно управление. Предлаганите метални врати са с отваряне навън, навътре, лява или дясна, стандартни и нестандартни размери. Основното изискване на металните врати е висока степен на сигурност и защита срещу кражби,разбиване,взлом което със сигурност трябва да се спази. За изработката на металните врати са вложени възможно най- добрите материали, което ги прави сигурни и стабилни. Вратите се изработват от от студено валцована ламарина с дебелина 1.5/2.0 мм, огъната на хидравличен абкант, за да се получи един добър класически вид , вътрешно оребряване от метални профили за добра вандало устойчивост, и пълнеж от минерална вата за постигане на най-добра топло и шумо изолация.Металът е обработен срещу корозия, а покритията са разнообразни- фурнир, лак, ламинат, грунд, боя.
За да гарантира качествената изработка на продукта, мерките за желания продукт се взимат от наш консултант и са съобразени с конкретният случай на всеки отделен клиент.Ние можем да Ви предложим безплатно да дойдем на място и да извършим безплатен оглед, да вземем нужните размери и да изготвим нашата оферта, която по никакъв начин не Ви обвързва да работите с нас. Знаем, че смяната на входната врата в жилищен блок е колективно решение на всички живуващи, затова след като разгледате нашата оферта Вие сами ще решите дали да се свържете с нас или не.
ПОЩЕНСКИ КУТИИ
Предлаганите варианти на пощенски кутии за входове притежават разнообразие от модели и размери с възможност за вертикално или хоризонтално разположение на кутиите, с брой по желание на клиента. От лицевата страна на кутиите има лазерно прорязани отвори през които да получавате вашата кореспонденцията без да се разкъсва или наранява, защитени с подвижно капаче. На гърба са вратичките със секретни ключалки, до които имат достъп собствениците. Всяка пощенска кутия е снабдена с брава и два ключа.
Адрес на доставка или Район на работа
Страна
България
Област
Област София - град
Град
София
Телефон за поръчка
  • Сканирай QR код Сканирай QR код
  • Съобщи за нередност Cancel my report
  • 446 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова