Заключване с чип и магнит на вход

260 Лева
Референтен номер
RF151460
цената е
крайна цена
Място на изпълнение
  • На адрес на клиент
Публикувана на
09.06.2017
Описание
За услугата
Контрол на достъпа за жилищен вход – тип магнит 300 kg

Използваме контролер и централа за заключване с чип на общ жилищен вход, които са българско производство и вече 20 години доказват своята надеждност и ефективност на повече от 10 000 хиляди отделни точки в цялата страна. Управлението и сервизирането на софтуера (спирането и пускането на отделните чипове) се осъществява по няколко начина:
– Чрез главен чип – включено е в комплекта
– Чрез лаптот – софтуер и кабел за данни – закупува се отделно
– Чрез мобилен телефон – GSM комуникатор – закупува се отделно

Най-добрата система за електронно заключване за жилищни входове с метална (желязна) врата и дограма! Няма триещи механизми и бързо износващи се части! Изключително дълъг експлоатационен срок!
Контактна система с електронна брава тип Магнит (електромагнит 300 кг), работи с до 999 броя електронни ключа тип iButton. От външната страна се отваря чрез електронен ключ, а от вътрешната страна – чрез натискане на бутон, може и с допълнителен четец – превантивна мярка срещу крадци.
ДОСТАВКА И МОНТАЖ – 260,00 лв с реле за връзка с домофоните. Както е показано на първата снимка вратата се отваря навън. Ако се отваря навътре тогава е необходимо да се сложат допълнителни ZL планки. Ако рамката на вратата е тясна и се налага нейното прекрояване това може да се избегне с една Монтажна планка.

ZL планки – 45,00 лева
L планка – 18,00 лева
Обла L планка със скрити кабели – 45,00 лева
Монтажна планка за насрещна планка на магнита – 25,00 лева
Допълнителен четец за изход срещу крадци – 55,00 лева
Аварийно захранване с акумулатор 12 волта 7 ампера – 110,00 лева
Заключване с чип на вход тип магнит може да се ползва за всякакъв тип врати и е най-добрият избор за електронно заключване на общи входни врати на жилищни сгради. Поради липсата на механични износващи се елементи е изключително издръжлив и има много дълъг живот на експлоатация. Няма изисквания за състоянието и вида на вратата.

Електромагнитът се състои от две части – едната се монтира на касата, а другата на крилото на вратата. Монтира се в горния отваряем ъгъл на вратата за метални врати.
Адрес на доставка или Район на работа
Адрес
гр. София, ул. Боян Дамянов 7
Телефон за поръчка
  • Сканирай QR код Сканирай QR код
  • Съобщи за нередност Cancel my report
  • 399 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова