Изработка на решетъчни скари София

Референтен номер
RF526713
цената е
по договаряне
Място на изпълнение
  • На адрес на доставчика
  • На адрес на клиент
Публикувана на
20.11.2018
Описание
За услугата
Решетъчните скари са строителни елементи, произведени от горещо-поцинкована стомана. Използват се като носещо покритие на стълбища и различни платформи, както и за покриване на шахти, канали и други отвори. Поради своя сравнително лесен монтаж и висока технологичност решетъчните скари са доста популярни в сферата на индустриалното строителство. Нека да обобщим техните основни предимства:

високо ниво на сигурност – решетъчните скари гарантират доста високо ниво на сигурност, намалявайки риска от подхлъзване и падане дори при лоши метеорологични условия. Техните отвори спомагат за това да не се задържат сняг, лед и други опасни елементи. При нееобходимост e възможно решетъчните скари да бъдат направени и с допълнителни противохлъзгащи качества.
гъвкавост – важно е да се знае, че решетъчните скари се произвеждат с различни мрежи, дебелини и размери. По този начин те отговарят най-точно на характеристиките на съответната платформа. Няма да ви е трудно да намерите и закрепващи елементи за решетъчните скари към всички стандартни профили на носещи конструкции.
лесно монтиране – монтажът (и съответно демонтажът) на решетъчните скари се извършват сравнително бързо и лесно. В този смисъл, ако имате необходимите умения, може дори да не се наложи да ползвате професионална помощ. Това е и основна причина решетъчните скари да бъдат харесвани и предпочитани в много сфери.
В нашия каталог предлагаме изключително качествени решетъчни скари, произведени от горещо-поцинкована стомана в съответствие с DIN 24537. Срокът за доставка на стандартните модели е 5 работни дни (за количества до 100 м2).
Адрес на доставка или Район на работа
Страна
България
Област
Област София - град
Град
София
Адрес
София 1220, кв.“Военна рампа“ бул.“Илиянци“ 42 (стар 12А)
Телефон за поръчка
  • Сканирай QR код Сканирай QR код
  • Съобщи за нередност Cancel my report
  • 187 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова