Кетъринг

Кетъринг
Кетъринг за погребение София
 • Кетъринг за погребение София
 • Кетъринг
  Тежко е, когато се разделяме с роднина или приятел. Липсата на близкия се усеща все повече и повече с всеки изминал момент. А трябва да се свършат толкова много работи през цялото това време. Ние ви предлагаме да поемем част от вашите задължения по организирането на погребението с професионални кетъринг услуги от погребала агенция Кипарис.

  Наш представител ще се заеме с доставката и нареждането на храната и напитките. А след края да погребението, ще се погрижи и за почистването на помещението.
Абонаментно хранене София
 • Абонаментно хранене София
 • DELI CATERING & RENTAL
  Основният предмет на дейност на нашата компания е организиране и реализация на корпоративни и частни специални събития, кетъринг услуги и отдаване на кетъринг оборудване и шатри под наем. Ние предоставяме на своите партньори завършени комплексни решения за техните нужди, поемайки управлението на всички етапи на реализацията – от първоначалната идея до крайното изпълнение на проекта, като по този начин свеждаме до минимум „прехвърлянето” на отговорността между отделните звена и изпълнители.

  Предлагаме качество и надеждност за всяка една от услугите, съобразена с всички изисквания за конкретното събитие и клиент.

  Ние притежаваме необходимото оборудване, знанията и опита, разполагаме с екип висококвалифицирани специалисти, които са способни да се справят в нестандартни ситуации.

  Предлагаме както традиционни, така и иновативни решения, съобразени с конкретната специфика на събитието и изисквания на възложителя.  Dеli Catering & Rental е компания, специализирана в следните направления:
  Кетъринг услуги – Deli Catering ®:
  Консултиране
  Мениджмънт на събития
  Подготовка и доставка на храна за специални събития
  Абонаментно хранене
  Осигуряване на обслужващ персонал (готвачи, сервиз, бек сервиз)
  Отдаване на оборудване под наем –Deli Rental ®
  Шатри и мобилни сгради, за специални събития
  Оборудване за настаняване
  Посуда за храна и напитки
  Съпътстващо събитията допълнително оборудване
  Сцени, подиуми, осветление и озвучаване
  Логистика и транспорт
Кетъринг София
 • Кетъринг София
 • Кетъринг

  ИЗКУШЕНИЯ, РАДВАЩИ ВСИЧКИ СЕТИВА И ГОСТИ! КЕТЪРИНГ ОТ SKYLINE.

  Кетъринг менюто на Skyline ще удовлетвори всеки вкус! Безплатна доставка. Поръчай кетъринг за твоите празници, специални тържества, рожденни дни, за офиса или за вкъщи!

  * Кетъринг поръчки могат да бъдат направени само за територията на град София.
Изработка на торти и сладкиши по поръчка
Доставя храни и напитки
 • Доставя храни и напитки
 • ДИВАКА КЕТЪРИНГ!
  Доставки от 10.00 до 22.30 на храни и напитки до вашия дом или офис, в цяла София!
  Ако нямате време да ни посетите или да си приготвите сами храна, можете да поръчате от нашето меню по телефона.Поръчката ще бъде доставена до вашия дом или офис.
  Предлагаме кетъринг с предварително одобрено от Вас меню. Ако искате да впечатлите гостите си, без да се ангажирате лично, можем да ви помогнем с оборудване, добре обучен персонал и аранжиране на вашето парти. Ако не разполагате с подходящо помещение, за вашето мероприятие можем да ви предложим някой от нашите салони в ресторантите.

  Tелефон за контакти при въпроси
  Дивака – Хр. Белчев: +359 88 821 9087
  Дивака – Гладстон 54: +359 88 744 0011
  Дивака – 6ти септември: +359 88 670 2996
 • 5 Лева
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова