Кетъринг

Кетъринг
Кетъринг за погребение София
 • Кетъринг за погребение София
 • Кетъринг
  Тежко е, когато се разделяме с роднина или приятел. Липсата на близкия се усеща все повече и повече с всеки изминал момент. А трябва да се свършат толкова много работи през цялото това време. Ние ви предлагаме да поемем част от вашите задължения по организирането на погребението с професионални кетъринг услуги от погребала агенция Кипарис.

  Наш представител ще се заеме с доставката и нареждането на храната и напитките. А след края да погребението, ще се погрижи и за почистването на помещението.
Абонаментно хранене София
 • Абонаментно хранене София
 • DELI CATERING & RENTAL
  Основният предмет на дейност на нашата компания е организиране и реализация на корпоративни и частни специални събития, кетъринг услуги и отдаване на кетъринг оборудване и шатри под наем. Ние предоставяме на своите партньори завършени комплексни решения за техните нужди, поемайки управлението на всички етапи на реализацията – от първоначалната идея до крайното изпълнение на проекта, като по този начин свеждаме до минимум „прехвърлянето” на отговорността между отделните звена и изпълнители.

  Предлагаме качество и надеждност за всяка една от услугите, съобразена с всички изисквания за конкретното събитие и клиент.

  Ние притежаваме необходимото оборудване, знанията и опита, разполагаме с екип висококвалифицирани специалисти, които са способни да се справят в нестандартни ситуации.

  Предлагаме както традиционни, така и иновативни решения, съобразени с конкретната специфика на събитието и изисквания на възложителя.  Dеli Catering & Rental е компания, специализирана в следните направления:
  Кетъринг услуги – Deli Catering ®:
  Консултиране
  Мениджмънт на събития
  Подготовка и доставка на храна за специални събития
  Абонаментно хранене
  Осигуряване на обслужващ персонал (готвачи, сервиз, бек сервиз)
  Отдаване на оборудване под наем –Deli Rental ®
  Шатри и мобилни сгради, за специални събития
  Оборудване за настаняване
  Посуда за храна и напитки
  Съпътстващо събитията допълнително оборудване
  Сцени, подиуми, осветление и озвучаване
  Логистика и транспорт
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова