Откриване и отстраняване на кражба на ток София

Референтен номер
RF125243
цената е
по договаряне
Място на изпълнение
  • На адрес на клиент
Публикувана на
23.11.2018
Описание
За услугата
Кражбите на електроенергия зачистиха поради високата и непрастанно повишаваща се чена на електричеството, както и обедняването и свиването на приходите. Хората проявяват хитрост и измислят начини за да задоволят потребностите си от електрическа енергия като крадат ток.

Проблема в повечето случай е че се краде реално от друг съвестен потребител и платец на електроенергия.
Крадците на ток не го осъзнават и си мислят че крадат от електроразпределителното дружество или държавата. Така се стига до конфликт и остра нужда от намеса и откриване кражбата на ток и евентуалното и отстраняване.
Когато имате съмнение за кражба на ток не бива да разгласявате съмненията си мeжду съседи,при първа възможност се обърнете към Електросити за извършване на проверка за кражба на ток.Проверката трае около два часа и е с цена от 70.00лв до 140.00лв в зависимост от обема на работа относно констатацията.
Много от потърпевшите при незаконно прикачане към тяхната електрическа инсталация се обръщат към районното разпределително дружество или полицията, но те нямат тези правомощия да открият тази кражба и решението на проблема се забавя. Затова директно преминете към професионална и лицензирана фирма за откриване кражба на ток.
Условия за поръчка
https://electrocity.bg/krazba-na-tok/
Адрес на доставка или Район на работа
Страна
България
Област
Област София - град
Град
София
Адрес
София, булевард "Царица Йоанна" 387 ет. 1 офис 2
  • 192 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова