Транспорт на покойник София

Референтен номер
RF161416
цената е
по договаряне
Място на изпълнение
  • На адрес на доставчика
  • На адрес на клиент
Публикувана на
13.12.2018
Описание
За услугата
Транспорт на покойник
Kiparisbg.com осигурява транспортни услуги за покойник в България и чужбина. Репатрирането на тленни останки е сложен и труден процес, изискващ професионална техника, познаване на административните и законодателни рамки на различните държави и опит в извършването на такива услуги. На телефон 02 / 846 55 24 наш сътрудник ще ви даде подробна информация отностно нашите услуги за превоз на починал.

Репатрация На Тленни Останки В Рамките На Европа
Ако ваш близък или роднина е починал в европейска държава, наш екип ще се погрижи за репатрацията на покойника от всяка точка на континента до България. В този случай, най-доброто решение е да се използва наземен транспорт за превоз на тленните останки. Наш мобилен екип, разполагащ със специално оборудван автомобил, ще извърши пренасянето на вашия близък. Част от страните, от които извършваме тази услуга са:

Гърция
Дания
Испания
Германия
Италия
Франция
Холандия
Швеция
Македония
Норвегия
Австрия
Англия
Румъния
Финландия
Швейцария
Чехия
Репатрация На Покойник Извън Европа
Когато смъртта на ваш близък или роднина настъпи в държава извън Европа, ние ви предлагаме извършването на превоз на тленните останки чрез въздушен транспорт. За целта наш сътрудник се свързва с различни институции, оформя необходимите документи и получава разрешителни за пренасянето на починалия до България. Покойникът се балсамира на място и пренася в специална цинкова вана.

Доверете се на професионалните услуги за репатриране на покойник от Kiparisbg.com. С нас можете да бъдете спокойни, че всеки детайл ще бъде изпипан до съвършенство. Отдайте последна почит на починалия, а ние ще се погрижим за останалото. За повече информация се свържете с траурна агенция Кипарис 24/7 на телефон 02 / 846 55 24.
Адрес на доставка или Район на работа
Страна
България
Област
Област София - град
Град
София
Адрес
УЛ. "ПРОФ. АСЕН ЗЛАТАРОВ", №8
Телефон за поръчка
  • Сканирай QR код Сканирай QR код
  • Съобщи за нередност Cancel my report
  • 264 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова