Ремонт на бойлери Добрич

Референтен номер
RF202330
цената е
по договаряне
Място на изпълнение
  • На адрес на доставчика
  • На адрес на клиент
Публикувана на
28.11.2019
Описание
За услугата
Сервиз „Дончев“ се занимава с продажба, ремонт и поддръжка на бойлери.
Работим всеки ден, включително Събота и Неделя. Правим посещения на място като диагностиката е безплатна ако ремонта се извършва от нашите специалисти.
Ние извършваме доставка,монтаж и ремонт на бойлери в София и околностите. Нашите техници посещават дома на клиента, диагностицират и поправят електроуреда , без да е необходимо да го демонтирате и да търсите възможност да транспортирате до даден сервиз и да чакате с дни. Демонтажа на старата ви техника и монтажа на новата ще се извърши от квалифицирани специалисти.
След вашето обаждане и в удобно за вас време наш техник ще е на посоченият адрес.
След диагностика и при съгласие на клиента се пристъпва към ремонт. Покупката, доставката и монтаж на бяла техника вече не са свързани със загуба на време и търсене на майстори по обяви и вестници.
Получавате професионален ремонт или монтаж на бойлер с гаранция. Истински ремонт на бойлери, който ще ви гарантира пълноценно ползване на бойлера. Ако предпочитате да смените бойлера с нов, ще ви препоръчаме подходяща марка, съобразена с вашите нужди и изисквания. С нашия опит ви гарантираме, че избора ще е верен.
Нашите електротехници имат дългогодишен опит с бойлерите. Предлагаме монтаж, ремонт, смяна и всички допълнителни услуги . В екипа разполагаме с електротехници, водопроводчици, монтажисти и други специалисти.
Ние идваме навреме в уговореният час и работим чисто. Техниците на фирмата носят задължително предпазно облекло и калцуни и почистват след себе си.
Работим с всички марки бойлери предлагани на пазара.
Позвънете сега и попитайте
Денонощен тел.: 0885 466 663
Сертификати, рефернции, дипломи или др.
Адрес на доставка или Район на работа
Страна
България
Област
Област Добрич
Град
Добрич
Телефон за поръчка
  • Сканирай QR код Сканирай QR код
  • Съобщи за нередност Cancel my report
  • 486 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова