Ремонт на системи за контрол на достъпа София

Референтен номер
RF191050
цената е
по договаряне
Място на изпълнение
  • На адрес на доставчика
  • На адрес на клиент
Публикувана на
27.11.2019
Описание
За услугата
Задължителна такса посещение 30лв. за работен ден и в работно време!!!
След направена диагностика от техническо лице на ЕР Строй Ремонти ЕООД се обявява цена и условия за ремонт на уреда или системата!
При налични части ремонтът се извършва на място и веднага, а при липса на частите се уговаря следващ ден и час за второ посещение и ремонт на уреда!

По принцип има три открояващи се типа системи, съответно регистриращи, пропускащи и контролно – пропускателни. Първата система е изработена предимно с цел да регистрира и засича лицата или колите, които преминават през вратите на даден обект. Контролират работното време или движението на персонала и транспорта, но без да ограничават.
При вторият вид вече имаме налице малко по-сериозни функции, каквато е несъмнено достъпът на определени лица в определено време. Условията също са специфични, и освен това вече се наблюдава ограничение на достъп. Например складовете и административните помещения са все места, до които се позволява достъп само на вътрешен персонал, но не и на външни лица, за които обикновено има и поставен надпис „влизането забранено”.

Третият тип системи за контрол на достъпа обединяват повечето характеристики на предишните два и в голяма част от случаите ги надминават и надграждат. Идентификацията и регистрирането наред с пропускането на обекти и архивирането на данни са малка част от нещата, които въпросните системи са програмирани да извършват. Особено важните стратегически обекти се оборудват именно с такива системи, а сред тях влизат паркингите и гаражите. Създаването на различни нива на достъп до обособени зони е сред отличителните черти на такива системи, това е една от най-важната им характеристика за ползващите ги потребители. Те не позволяват да използваме два пъти един и същи пропуск, с което изключват възможността някой да се възползва, ако има нечисти намерения. Възможно е дадена такава система с високо качество да се програмира на базата на времеви интервали, в които се влиза или излиза от обекта. Не на последно място, системите служат за допускане на определен брой лица в помещение.

Сертификати, рефернции, дипломи или др.
Адрес на доставка или Район на работа
Страна
България
Област
Област София - град
Град
София
Телефон за поръчка
  • Сканирай QR код Сканирай QR код
  • Съобщи за нередност Cancel my report
  • 299 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова