Ремонт на телевизори и монитори

Ремонт на телевизори
 • Ремонт на телевизори
 • Диагностика и ремонт на телевизори, произведени след 2012г. Предлагаме и вземане от адрес на клиента ( клиента сваля техниката до колата сам!!!) - 18лв с ддс. Услугата вземане от адрес не обвързва сервиза с гаранция на адрес и всяко последвало такова се заплаща по ценовата листа.
ПОПРАВКА ( РЕМОНТ, СЕРВИЗ ) НА МОНИТОР
 • ПОПРАВКА ( РЕМОНТ, СЕРВИЗ ) НА МОНИТОР
 • ПОПРАВКА, РЕМОНТ, СЕРВИЗ НА МОНИТОРИ

  Услугата описва поправка, ремонт или сервиз на монитори в общия случай.
  Добре е да се има предвид, че всеки конкретен ремонт е специфичен, и има вероятност цената да варира, в който случай ще бъдете предварително уведомени.
  Ремонт и сервиз на монитори, се осъществява само в случай, че цената е до 10лв. или предварително сте се съгласили, с цената за ремонт, която сме Ви съобщили.
  Поправка и ремонт на монитори. Сервиз, обслужване и профилактика на монитори за компютър. Ако имате проблеми с монитора си - не виждате образ, има трептене,
  картината е замазана или други проблемни индикации, заповядайте в нашия сервиз за монитори ( или ни потърсете, за да дойдем на място и да го вземем за ремонт ).
  Ако Вашият монитор примигва, или не иска да се включва, или прави това инцидентно, както и ако има проблеми с матрицата или захранването, заповядайте в някой от сервизите.
  Поправяме ( ремонтираме ) всички видове монитори, стига това да е възможно - LCD, CRT, LED и т.н.
 • 40 Лева
Ремонт на монитори в София – Serviz.bg
 • Ремонт на монитори в София – Serviz.bg
 • Съвременните LCD монитори са сложни устройства, конструирани от активна течно-кристална матрица, захранваща платка, инверторна платка и система за подсветка на матрицата. Има съществени разлики в качеството на асемблиране и използваните материали при различните модели монитори, дори и да са от един производител.

  Има случаи на производствен брак, като дефекти при запояването, сглобяването и грешки при проектирането на електронната схема на устройството. Ремонтът на LCD монитори се свежда до анализ на симптомите, локализация на проблема и ремонт, посредством замяна на детайли при необходимост.

  Ремонт на монитори с размер от 15” до 19”
  Ремонт на монитори с размер от 20” до 24”
  Най-честите повреди при съвременните LCD монитори:

  Повреда в платката на захранващия блок. При тази повреда изгарят първичните електрически вериги, вътрешните често остават цели. Най-често практикувания ремонт на монитор в нашият сервиз в София.
  Повреда на инвертора. Инверторът отговаря за управление на яркостния сигнал на лампите за подсветка. При повреда на инвертора екранът ще бъде тъмен.
  Повреда на лампите на подсветката. Дисплеят е мътен или напълно тъмен. Лампите могат да “умрат” поради механична повреда, да откажат или просто да изгорят поради работата си при повишена яркост. За ремонт на монитора ще е нужно подмяна на самата лампа за подсвет.
  Повреда по платката за управление на процесора – При тази повреда образът може да се криви геометрично, изображението може да се мести. Ремонт на монитори с такива дефекти не винаги е възможен.
  Механични повреди на матрицата – изисква се подмяна и ремонтът е нерентабилен.
  Практиката показва, че в болшинството случаи повредата се дължи на електрониката. Често се повреждат и дават дефект транзисторите на инвертора или електролитните кондензатори. Повредата също може да се дължи и на лоши/студени спойки в платките или елементите.

  Матрицата и лампите на подсветката сами по себе си не се развалят, това се случва вследствие на механична повреда. Случва се лампите да намалят яркостта си или да се повреди една от тях. В този случай изображението ще бъде по-тъмно и мътно. В сервиза ни най-често за ремонт попадат монитори SAMSUNG, LG, PHILIPS, BENQ, ASUS и ACER от “неблагополучни” серии и доста по-рядко монитори HP, Dell, FUJITSU SIEMENS, EIZO и LENOVO.
 • 40 Лева
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова