Графичен дизайн, Лого дизайн, банери

Уеб дизайн услуги София
 • Уеб дизайн услуги София
 • Мнозина смятат, че изработването на уеб дизайна на един сайт се изчерпва с графичното му оформление. Разбира се, това никак не е достатъчно. Изграждането на уеб сайт изисква информацията, която съдържа, да се оформи и подреди правилно. Трябва всеки посетител на този сайт да може да достигне лесно до всеки един от разделите. Необходимо е да се гарантира удобна и практична навигация.

  Изграждането на уеб сайт, независимо колко е голям, не може да започне без да се направи техническо задание. В него се описват какви са целите на този сайт, информационната му структура, както и целевата му аудитория. Върху всяко едно техническо задание работят уеб дизайнерски екип в сътрудничество с клиента, тъй като е необходимо да се изготви шаблона на сайта, при който е важно да се знае кои раздели ще с най-посещавани, каква ще е навигацията и как да се разположат различните модули и раздели.
  Ако клиентът, поръчал сайта, има желанието да се научи как да работи сам с административната система на сайта, се прави необходимото обучение.
Дизайн на лого
 • Дизайн на лого
 • Лого дизайн, идентичност на марката, запазена марка.
  Здравейте,
  Аз съм Мария Панова и съм независим графичен дизайнер.
  Имам дългогодишен опит във всички сфери на графичния дизайн. Образованието ми е от Черноризец Храбър Варненски Свободен Университет - моден дизайн, със специализация Реклама и компютърно проектиране.
  На този сайт ще откриете моето портфолио и услугите, които предлагам - лого дизайн, идентичност, предпечат.
  Гледам на работата си по всеки един проект, като на потапяне в един изцяло нов свят, с нови личности, стратегии и търсене.
  Дизайнът не е допълнителна част от бизнеса, той е всичко.
  Предпочитам да мисля за себе си като за перфекционист сигурен, че добър резултат се постига само след усърдна работа и перфектна комуникация с клиента. Винаги търся истинските ценности на вашите продукти или услуги, които да покажа, без да крия недостатъците.
  Мога да ви бъда полезна с:
  Лого дизайн и идентичност
  Лого дизайн
  Консултация за име
  Дизайн идентичността на марката
  Корпоративен брандинг
  Слоган
  Дизайн на канцеларски материали
  Избор на цветна палитра
  Консултация
  Дизайн и насочване
  Дизайн на икони
  Оптимизация за търсещите машини
  Дизайн на банери
  Дизайн за социалните мрежи
  Интериорен дизайн
  Обработка на снимки
  Предпечатна подготовка
  Брошури
  Опаковки
  Флаери
  Календари
  Визитки
  Дизайн на корица
  Покани
  Графичен дизайн - Посланието
  Правилната визия е основата на всяка успешна комуникация. Дизайнът показва стойността на вашия бизнес и осъществява предимството ви пред конкуренцията. Той е стратегически актив само когато е плануван пълноценно, а не допълван поотделно. Добрият дизайн е съчетанието между съдържание и форма, които подтикват целевата публика, към желаното от нас действие. Процесът по създаване на успешен дизайн започва с установяване на действието и представяне на ясен образ за целевата група по пол, възраст, доходи, интереси и др..
ДИЗАЙН НА ЛОГО
 • ДИЗАЙН НА ЛОГО
 • ДИЗАЙН НА ЛОГО И КОРПОРАТИВНА ИДЕНТИЧНОСТ

  В съвременния свят, в който имиджът е всичко, визуалната идентичност на вашия бизнес е от изключително значение.

  Поверете създаването на Вашия корпоративен знак на професионалистите в нашия екип. За да бъде ефективна рекламата ви, Вашия бранд трябва да отразява презицизно емоцията, отношението и етиката на Вашата компания. Ние можем заедно да формулираме концептуално фирменото Ви послание, да открием подходящите корпоративни цветове, да сътворим дизайн на лого, което впечатлява.
  След старателен анализ на спецификата на Вашия бизнес и целева аудитория, ще Ви предложим 2 напълно различни първоначални варианта, за да уловим вярната посока и ще направим всички необходими ревизии до пълното Ви одобрение. В допълнение можем да Ви предложим дизайн на визитка, пощенски плик и бланка, основа за PDF или Powerpoint презентация, папка, брошура или други рекламни материали.
  При създаване на лого и корпоративна идентичност:

  ние съобразяваме визията с целевия пазар на компанията
  следваме модерните течения в дизайна, но се стремим към класическа и неподвластна на времето визия
  използваме оптимално количество детайли за разпознаваема и запомняща се идентичност
  За дизайн на лого използваме векторни програми, които позволяват експортирането на графиките в различни размери, без загуба на качество и форма. Ще разполагате с многообразие от файлови формати, подходящи за печат на всички видове рекламни материали - от визитна картичка до билборд.
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова