Интернет Реклама, google, facebook и други

Подобряване на ползваемостта на вашия уебсайт
 • Подобряване на ползваемостта на вашия уебсайт
 • Ползваемостта на един уебсайт отразява леснотата, с която целевата му аудитория успява да го използва за постигането на определени задачи. Задачите са най-разнообразни, в зависимост от сайта - например запознаване с продукт на фирмата, записването в нюзлетър или извършването на покупка.

  Специалистът по ползваемост може да ви помогне да оцените как средностатистическия потребител взаимодейства със сайта, къде са евентуалните проблемни точки и какво може да се направи, за да се направи ползването му лесно и удобно. Колкото повече хора успяват да ползват сайта ви "по предназначение", толкова по-ефективно ще работи той за вас и толкова по-голяма възвращаемост ще имате.

  В работата по подобряване на ползваемостта на вашия уебсайт разчитаме на:

  знанията си за общовалидните правила на ползваемостта в уеб
  опита си в изследването и решаването на проблеми с ползваемостта на множество уебсайтове
  инструменти за експериментиране с част от реалните потребители на вашия сайт, което гарантира и реални резултати
  В резултат получавате една ценово достъпна услуга с висока ефективност и сайта ви започва да работи по-добре за вас. Ценообразуването зависи от големината и сложността на сайта.
Google AdWords мениджмънт и оптимизация
 • Google AdWords мениджмънт и оптимизация
 • Google AdWords е рекламна платформа, чрез която може да се достига до силно фокусирани групи от хора на база думите за търсене, които са въвели в Google и на база съдържанието на конкретната страница, която разглеждат.
  AdWords или SEO?
  Донякъде AdWords рекламата и SEO оптимизацията си приличат - AdWords също предлага изключително добри възможности за насочване на рекламата. Това води до отлична възвращаемост на инвестицията, тъй като се достига до силно заинтересована от вашия продукт аудитория.
  Други разлики на AdWords рекламата със SEO са, че изисква непрекъснато плащане за кликове и има и по-ограничени възможности като аудитория. Според статистиките само 20% от потребителите кликат на AdWords рекламите, докато над 90% кликат на обикновените резултати (в които може да се озовете само чрез SEO). Реално най-добър ефект има съчетаването на двата типа реклама.

  Реално всички кампании имат нужда и могат да спечелят от Adwords оптимизация. Най-често при поемане на управление на кампания постигаме подобрение на успеваемостта от десетки до стотици проценти, което се дължи на изключителния ни фокус върху резултатите, отличното познаване на инструментариума на Google AdWords и Google Analytics за оптимизация на ефективността.

  При професионален мениджмънт на вашата Google AdWords реклама:

  достигате до правилните хора, потенциални клиенти
  плащате възможно най-ниска цена за клик
  по-голяма част от кликовете водят до реални продажби

  Екипът на Уеб Фокус има богат опит с провеждане на AdWords оптимизация за най-различен тип клиенти - от сайтове в слабоконкурентни ниши с малък бюджет до кампании в най-конкурентните сфери със сериозни месечни инвестиции. Уеб Фокус ЕООД е компания, сертифицирана от Google AdWords.
SEO консултации София
 • SEO консултации София
 • Предлагаме консултации по оптимизиране на бизнес сайтове и онлайн магазини. SEO консултацията може да бъде проведена при предварително уговорена среща в София, по телефон, skype или имейл.

  Цената за SEO консултация на място, посочено от клиента, е 100 лв.

  Цената за SEO консултация по телефона е 80 лв. Обаждането се осъществява от нас в удобен ден и час за Вас.

  Цената за SEO консултация по skype е 60 лв. Обаждането се осъществява от нас в удобен ден и час за Вас.

  Цената за SEO консултация по имейл е на брой зададени въпроси. Въпросите трябва да са кратки, ясни и конкретни. Минимален брой зададени въпроси – 10. Цена – 40 лв. Отговорите може да очаквате в рамките на 24 часа.

  Цената е за 60 минути SEO консултиране по един сайт. Изисква се предварително заплащане на консултацията.

  Начин за поръчка на SEO консултация:

  1. Изпращане на имейл, който съдържа:

  – линк на вашия сайт;
  – ключови думи и фрази, по които желаете да се позиционирате на челни позиции;
  – начин за провеждане на консултацията;
  – данни за фактура.

  След като изпратите имейла, очаквайте наш консултант да се свърже с Вас.

  2. За какво се консултира:

  – структура на сайта;
  – съдържание на сайта;
  – вътрешна оптимизация;
  – външна оптимизация;
  – общи съвети за подобряване класирането на сайта.

  След приключване на SEO консултацията ще получите файл със съвети за по-добро класиране в Google.

  Ако имате въпроси по услугата, моля свържете се с нас.

SEO за Facebook страници
 • SEO за Facebook страници
 • Екипът на Optimystica води успешно SEO кампании в социалните мрежи от години. Ние имаме нужните познания и опит за да превърнем присъствието ви в социалните мрежи в мощен инструмент, както за SEO, така и за цялостната ви маркетинг стратегия. Optimystica има доказани резултати в SEO за facebook страници, като сме поддържани такива на едни от най-големите компании в България. Екипът ни има и голям опит в изграждането на Youtube канали, както и предлагаме пълно обучение за всички тънкости в поддръжката на видеа, facebook страници и други профили в социалните медии. Не забравяйте, че нуждата от активно и качествено присъствие в социалните мрежи е наложително днес за всеки бизнес. Всеки бранд се нуждае от последователи, харесвания, споделяния, зрители и т.н. за да може да продава стоките и услугите си. В големите компании има цели отдели, работещи само върху SEO за социалните мрежи, както и за цялостната стратегия в социални мрежи.

  Стотици компании могат да ви предложат поддържане на Facebook страницата ви. Да не говорим, че можете да си я поддържате и самите вие. Facebook изглежда просто нещо… Ние обаче го правим по сложния начин! Преди да започнем работа по вашата Facebook страница ние ще анализираме поведението не само на всички конкурентни, но и на всички световни лидери в бранша. Едва тогава може да се определи правилният микс от над 50 типа постове, с които да изградим нашето SEO за социални мрежи и които да предложим на вашите фенове и множеството Facebook групи, където тези постове да се споделят.

  И преди да сте попитали – да, ще буустваме някои от постовете ви…  Доверете ни се и изберете услугите на експертите в областта, ние ще ви помогнем да задминете конкуренцията и да достигнете максимален брой хора в социалните мрежи !
Премахване на наказания от Google София
 • Премахване на наказания от Google София
 • Ако сайтът ви изведнъж е започнал да се класира на много по-ниски места или му е било наложено наказание от Google, ние ще ви помогнем да установите на какво се дължи това, ще ви дадем препоръки за здравословно поведение и ще възстановим позициите на сайта.

  Най-често такива проблеми възникват по четири причини: след промяна на алгоритмите на Google, в случай на свръх-оптимизиране на сайта, при използване на BlackHat техники и при заразяване с вирус. При Панда ъпдейтa например, много сайтове претърпяха значителен спад в класирането си и от първа страница се озоваха извън топ 100.

  За да избегнете наказание най-важното е да не използвате забранени BlackHat техники и да оптимизирате така, че сайтът ви да бъде интересен и полезен за хората, а не да се опитвате да заблудите търсачките. Затова не поставяйте към сайта си линкове от лоши сайтове, не прекалявайте с ключовите думи и т.н.
  Често причина за наказанието ви може да бъде и най-обикновена инфекция – сайтът ви да бъде заразен. Каквато и да е причината за влошаването на класирането в Google, обадете ни се сега, за да бъдем вашият личен SEO доктор и да осигурим на вашия сайт здравословен живот и много щастливи клиенти.
  https://optimystica.com
SEO одит София
 • SEO одит София
 • Ако сте решили да инвестирате в SEO и възнамерявате да не си давате парите на вятъра – тогава се доверете на професионалните услуги на Optimystica. Компанията ни има дългогодишен опит в SEO оптимизацията и е предоставила редица SEO одити на различни компании в България и чужбина. Нашите специалисти изготвят цялостен SEO одит, които ще ви предостави над 250 елемента, които ще ви помогнат да създадете отлична стартова позиция за SEO оптимизацията на вашия уеб сайт. Както написахме по-горе- много фирми предлагат единствено SEO одит, но ако не сте запознати със SEO тенденциите, термините и самата материя – тогава въпросният SEO одит е почти безполезен за вас.

  Не се лъжете – няма как онлайн SEO одит да ви даде детайлната информация , която ние ще приготвим за вас. Optimystica изготвя SEO одити вече над 7 години. Натрупаният опит и постоянното себеусъвършенстване в SEO и новостите към него са гаранция за професионален SEO одит и отлични, бъдещи резултати в Google резултатите.
Събмит в Социални мрежи София
 • Събмит в Социални мрежи София
 • Събмитът в социални мрежи се предлага в 3 пакета: СРЕБЪРЕН, ЗЛАТЕН и ПЛАТИНЕН. Ето какво включват и самите те:

  Сребърен пакет:
  Събмит в 10 български социални мрежи.
  Изготвяне на 1 заглавие и 1 описание с ключовите думи.
  Цените са както следва:
  от 1 до 9 линка – 2.50 лв за линк;
  от 10 до 19 линка – 2.40 лв за линк;
  от 20 до 29 линка – 2.30 лв за линк;
  от 30 до 39 линка – 2.20 лв за линк;
  от 40 до 49 линка – 2.10 лв за линк;
  над 50 линка – 2.00 лв за линк.

  Златен пакет:
  Събмит в 10 български социални мрежи
  Изготвяне на 5 заглавия и 5 описания с ключовите думи.

  Цените са както следва:
  от 1 до 9 линка – 3.50 лв за линк;
  от 10 до 19 линка – 3.40 лв за линк;
  от 20 до 29 линка – 3.30 лв за линк;
  от 30 до 39 линка – 3.20 лв за линк;
  от 40 до 49 линка – 3.10 лв за линк;
  над 50 линка – 3.00 лв за линк.

  Платинен пакет:
  Събмит в 10 социални мрежи
  Изготвяне на 10 заглавия и 10 описания с ключовите думи. Описанията ще се правят под формата на спин. Пример: {Марин|Иван|Стоян} е {добър|отличен|среден} ученик.

  Цените са както следва:
  от 1 до 9 линка – 6.00 лв за линк;
  от 10 до 19 линка – 5.90 лв за линк;
  от 20 до 29 линка – 5.80 лв за линк;
  от 30 до 39 линка – 5.70 лв за линк;
  от 40 до 49 линка – 5.60 лв за линк;
  над 50 линка – 5.50 лв за линк.

  Средната дължина на 1 заглавие ще бъде 4 думи, а на 1 описание – 10 думи.
  Заглавията са уникални. Те не се правят под формата на спин!
  Ако желаете друг метод за събмит, ще се договорим за условията.

  След изпълнение на поръчката се предоставя подробен отчет.
 Услуги, свързани с Артикъл директории София
 • Услуги, свързани с Артикъл директории София
 • Услугата събмит в артикъл директории, се предлага в три пакета: СРЕБЪРЕН, ЗЛАТЕН и ПЛАТИНЕН. Ето какво включват те:

  СРЕБЪРЕН пакет:

  Събмит на 20 статии с уникалност 90% – 100%, написани от мен, в 20 артикъл директории.

  Цената е 150 лв.  ЗЛАТЕН пакет:

  Събмит на 20 статии с уникалност 90% – 100%, написани от мен, в 20 артикъл директории. Всяка статия се събмитва с 1 заглавие и 1 описание в 15 социални мрежи.

  Цената е 175 лв.  ПЛАТИНЕН пакет:

  Събмит на 20 статии с уникалност 90% – 100%, написани от мен, в 20 артикъл директории. Всяка статия се събмитва с 2 заглавия и 2 описания в 15 социални мрежи.

  Цената е 190 лв.

  При изпълнение на услугата получавате подробен отчет с линк към всяка статия.
Поддръжка на добра Онлайн репутация София
 • Поддръжка на добра Онлайн репутация София
 • Както в живота, така и в Интернет пространството, няма как да спечелите доверието на хората, ако нямате добра репутация, в случая добра онлайн репутация. За да може бизнесът ви да има авторитет, необходимо е старателно да планирате всичките си действия в световната Интернет мрежа. Нищо не трябва да хвърля сянка върху вашата репутация.
  Всички сме наясно, че всяка информация, публикувана в мрежата, се разпространява с бързината на светлината. Съвсем в реда на нещата е информацията за всеки един бизнес да оказва влияние на мнението на протребителите.

  Свидетели сме и на подли писания, чиито автори са бивши слижители на фирми или конкуренция, с цел опетняване на онлайн репутацията на дадена компания или бизнес.

  За да избегнете подобни неприятности, можете спокойно да се доверите на професионалистите по ORM. Те имат знанията и уменията, които ще ви спасят при появата на зловредна информация за бизнеса ви.
  Ще се запитате какво толкова могат да направят тези момчета. Да започнем с това, че са хора с достатъчно знания и опит в тази материя. В самото начало ще започнат от представянето на компанията ви в социалните мрежи. Специалистите стартират с изработване на страници на компанията във всички социални мрежи. Те непрекъснато ще се грижат за тях като непрекъснато ги обновяват и качват качествено съдържание там. Със своите публикации те ще провокират вашите клиенти да споделят впечатления за вашите продукти или услуги. Обратната връзка от клиентите е безкрайно полезна за всеки бизнес. Специалистите ще ви направят акаунт и в съществуващи тематични форуми, където ще публикуват коментари. Всичко това цели да ви представи пред клиентите в отлична светлина. Непрекъснатият контакт с потребителите е изключително важен за вашата висока онлайн репутация.

  Работейки за добрата ви онлайн репутация, ОRМ специалистите стриктно ще проверяват за наличието на отрицателни мнения за вашата фирма. Те ще реагират своевременно и по подходящия начин на подобни публикации. За тях е важно да се отговори на нападките открито и честно. Трябва да се разбере чия е вината за това положение. Ако се окаже, че вината за недоволните клиенти е във вас, професионалистите ще преодолеят неприятностите така, че да са удовлетворени всички страни.

  Виждате, че поддръжката на добрата онлайн репутация не е никак лесен процес и изисква много познания на материята, за да има действителен успех. Затова е важно тази поддръжка да се осъществява от професионалисти.
Поддръжка на Фейсбук страници София
 • Поддръжка на Фейсбук страници София
 • Поддръжката на Фейсбук страница не е проста работа. Тази дейност изисква доста познания и отделяне на много време. Можете да решите проблема и с автоматично качване на различни публикации, така, обаче пропускате контактът с феновете. Социалната мрежа съществува, за да комуникират хората помежду си.
  За поддържането на вашата Фейсбук страница можете да си вземете специален служител, да наемете специализирана фирма или сами да се заемете със задачата.

  Ако се нагърбите сами с тази задача, ще ви е особено трудно. Тази дейност отнема много време и ще ви е трудно да си вършите ефективно ежедневните служебни ангажименти.

  Ако решите да наемете един служител, който да прави поддръжката, добре е да е маркетинг експерт и добре да го запознаете със същността на фирмата ви, дейността, целите, които има Фейсбук страницата и т.н.
  Ще са ви необходими добри познания и време, но можете да си го спестите като наемете специалисти за дейността.
  Ние сме такива специалисти.
  Обадете ни се!
  GSM: 0888 621285
  office@seouslugi.net
Изграждане на Link Building (Линк Билдинг) София
 • Изграждане на Link Building (Линк Билдинг) София
 • Правилното позициониране на линковете ще ви донесе челна позиция в търсачката. Добре е да се доверите на професионализма на SEO агенция, която внимателно ще проучи и използва правилно местата за линковете и ще подбере подходящите линкове. Така ще ви гарантира отличен резултат.

  Част от нашите Link Building услуги са:

  Добавяне директории за статии
  Добавяне в бизнес каталози
  Коментари в блогове
  Линкове от форуми
  Сайтове за обяви
  Социални мрежи
  Уеб директории
  Статии в сателитни блогове (PBN)
  Статии от новинарски сайтове
SEO оптимизация на сайт София
 • SEO оптимизация на сайт София

 • SEO услуги от Талов дава гаранции за качеството на своята работа. Проведената оптимизация на вашия сайт ще доведе до класирането му в челната десетка в търсачките.

  Основното, което ще направят професионалистите е:

  – Да анализират внимателно конкурентните сайтове

  – Да подберат подходящите ключови думи

  – Да оптимизират цялата структура на сайта като включат в текстовите материали ключови думи, както и ще се заемат с оптимизация на мета таговете

  – Да регистрират сайта ви в търсачките

  – Да го регистрират в катализи и директории по темата

  – Да организират правилно обмена на линковете

  – Да закупят линкове на нетематични и тематични ресурси

  – Да анализират информацията

  – Да отчетат направеното

  Разбира се, има основателна причина да се обърнете към нашия екип и това е отличното качество на разумна цена, реалната възможност да привлекат целева аудитория и трайни резултати след приключването на проекта. В резултат на това вие ще се радвате на значително увеличаване на посещенията в сайта, което ще доведе до повече заявки и позвънявания. Високата конверсия ще е факт.
Изработка на реклама в Google
 • Изработка на реклама в Google
 • Изработка на реклама в Google включва:
  Ваучер за реклама в Google на стойност 90лв.
  Проучване на сайта и бизнеса на клиента
  Проучване на конкуренцията в бранша
  Създаване на Adwords акаунт на клиента
  Подбор на най-подходящите ключови думи (до 150 ключови думи)
  Написване на конкретни рекламни текстове и послания за продуктите
  Структуриране на профила по кампаниии, рекламни групи и ключови думи
  Насочване на конкретни реклами към определени продукти и страници в сайта
  Настройване на кампанията по демографски и географски принципи за таргетиране
  Прилагане на стратегии за офериране
  Определяне на оптимален бюджет подходящ за Вашия бизнес
  Индивидуална парола за постоянен достъп на клиента до профила в Adwords
  Срок за изработка 3 работни дни
  Какво представлява рекламата в Google и как действа?
  Реклама в ГугълРекламите в Google са кратки текстови съобщения или банери
  Показват се на клиенти търсещи продуктите Ви
  Плащате за реклама на Google, само когато клиент дойде на сайта Ви
  Сами определяте бюджета за реклама
  Изработката на рекламата и първите резултати отнемат от 1 до 3 дни
  Рекламеният текст или рекламното послание е от най-голямо значение. Той трябва да е кратък, ясен и много точно да успее да представи предимствата на Вашите продукти и услуги. Показването на рекламите се задейства, когато потенциалните клиенти извършват търсене по определени думи (ключови думи) в мрежата на Google за търсене . Плащате само, когато кликнат на рекламата Ви и дойдат на сайта Ви. Цената на един клик зависи от няколко фактора, но най-важният е конкурентността на думата в интернет (колко други фирми се рекламират по същите ключови думи).
  Предимства на онлайн рекламата
  Изработката и резултати отнемат от 1 до 3 дни.
  Плащате само когато някой кликне на рекламата и посети сайта Ви.
  Възможност за насочване на рекламата към точния поток от хора, потенциални Ваши клиенти.
  Минимум загуби от неефективно „облъчване” с рекламна.
  Всичко е на един клик разстояние – клиентът може веднага да поръча и купи, докато е още под въздействие на рекламата.
  Точна статистика за изразходвания бюджет и възвращаемостта на инвестициите.
  Използват се последните технологии – смартфони, таблети и други мобилни устройства с цел по-добро покритие на целевия пазар.
  Подобряване на на рекламнните текстове и послания е възможно винаги. Целта е рекламните текстове, които не водят до максимум кликове и продажби да бъдат подобрени и заменени с по-ефективни. Всяка грешка в традиционната реклама би Ви струвала много повече пари.
  Онлайн рекламата – най ефективната реклама
  Онлайн рекламата е ефективна е защото - чрез нея привличатe най-точните, най-таргетираните посетители на своя уебсайт. Най-често поведението на клиентите е: когато иат нужда от конкрете продукт или услуга, първо да потърсят в интернет за него. Тези клиенти са заинтересуван от Вашия продукт или услуга. Чрез рекламата в Google достигате до Вашите потенциални клиенти.
 • 90 Лева
Интернет Реклама на Сайт
 • Интернет Реклама на Сайт
 • Интернет Реклама на Сайт
  Вашият уеб сайт на #1 страница в Google!
  Привлечете повече клиенти с реклама в интернет.
  Вашите потенциални клиенти търсят конкретна информация за продукти или услуги в интернет. След това правят посещение, поръчват по телефон или през интернет. С правилно създадена рекламна кампания ще се свържат с Вас!
  Google AdWords е най-голямата рекламна мрежа, осигуряваща посетители, които са готови да закупят Вашите продукти или услуги.
  Какви са предимствата при реклама на Вашият уеб сайт в интернет:
  Печелите нови клиенти като увеличаваме посещенията на Вашият уеб сайт
  Увеличавате продажбите директно през уеб сайта, по e-mail и телефон
  Избирате ключови думи, при търсене на които да се показва Вашата реклама
  Имате пълен контрол над рекламното съдържание
  Избирате градове и времеви график за показване на рекламата
  Как протича процесът на създаване на рекламна кампания за Вашият уеб сайт?
  Създаване на ефективна рекламна кампания в Google отнема време, анализира се голям обем от данни и се нанасят корекции. Процесът не е еднократен и отнема време до достигане на перфектен баланс между разходи и приходи. Двама от всеки пет клиенти са опитвали сами, губили са пари, време и най-вече - пропуснали са големи печалби.
  Процесът е максимално лесен за Вас - само ни показвате Вашият уеб сайт. Ние анализираме детайлно услугите и продуктите, след което изготвяме и стартираме рекламната кампания.
  Кое определя цената на този вид реклама
  Чрез алгоритъм се определя до колко дадено търсене отговаря на рекламираният сайт. Взима се под внимание и броят на посещения на база на 100 показвания на рекламата. Това показва до колко посетителите намират за атрактивно предложението, описано в рекламният текст, спрямо тяхното търсене.
  Алгоритъмът цели да постигне баланс за удовлетворение на всички страни и най-вече Вие да получи посетител, готов да закупи продукт или да използва Ваша услуга.
  рекламодатели на сайтове
  Какво ще получите от нашата услуга?
  Посетители. Клиенти. Продажби. Печалба.
  Увеличаваме броят на посетителите на Вашият уеб сайт моментално като управляваме ефективно рекламната кампания в Google. Вашият сайт започва веднага да привлича посещения от потенциални клиенти, тъй като се показва над органичните резултати в Google.
  реклама в googlegoogle partners
  Какво ще направим за Вас?
  Перфектно създадена рекламна кампания:
  Бързо увеличаваме посещенията към Вашият уеб сайт
  Вашият уеб сайт се показва над конкурентите, които не рекламират
  Вашият уеб сайт започва да се показва на първа страница в Google
  Вашият телефонен номер се показва в резултатите на Google
  Спестявате много пари, тъй като знаем как да направим всяка кампания ефективна
  Гарантираме постигане на резултати
  Като сертифицирани Google AdWords партньори гарантираме създаването на ефективна рекламна кампания. Правим това от много години.
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова