Изработка на сайт, уеб дизайн

Професионални WordPress услуги и поддръжка
 • Професионални WordPress услуги и поддръжка
 • Доверието и добрата комуникация са ключови за вашия бизнес. Намирането на експерт, на когото можете да се доверите за вашия уеб сайт, е трудно. С нас можете да очаквате честни взаимоотношения и професионален уеб сайт, който ще помогне на вашия бизнес да расте.

  Дизайн и разработка на уеб сайт на WordPress.
  Настройка и конфигуриране на тема.
  Настройка и конфигуриране на уеб сайт на WordPress.
  Откриване и отстраняване на грешки в уеб сайт.
  Обновяване и модернизиране на уебсайтове – правим вашия уеб сайт отново страхотен.
  Онлайн магазини, базирани на WooCommerce.
  Фирмени уеб сайтове.
  Уеб сайтове за членство.
  Избор и конфигуриране на правилната тема и приставки.
  Прехвърляне на съществуващ уебсайт в WordPress.
  Оптимизация на скоростта и пърформанса.
  Настройка на сигурността.
  Техническа SEO оптимизация.
  On-page SEO оптимизация.
  Прехвърляне на съществуващ онлайн магазин към WooCommerce.
  Настройка на WooCommerce.
  Импорт и експорт на продукти от WooCommerce (Не включва ръчно качване)
  Настройка на платежни модули в WooCommerce.
  Настройка на мулти валута според страната.
  Съдействие и работа с основните менюта в WordPress.
  Публикуване на съдържание.
  Абонамент за публикуване и и администриране на съдържание.
  Преместване на уеб сайт от един хостинг на друг.
  Настройки и конфигуриране на Google карти.
  Настройка и конфигуриране на контактна форма.
  Настройка и конфигуриране на Facebook Pixel.
  Интеграция, настройка и конфигуриране на Google Analytics.
  Интеграция, настройка и конфигуриране на Google Search Console.
  Планиране на структурата на уеб сайта.
  Настройка и оптимизиране на постоянни URL адреси (Permalinks).
  Оптимизиране на изображенията.
  Оптимизиране на менюта, връзки, призиви за действие и потребителско преживяване.
  Обновяване на системата и модулите на уеб сайта.
  Настройка на модул за въпроси и отговори.
  Промяна на основен домейн.
  Диагностика на казус.
  Интеграция и настройка на платформа за имейл маркетинг и формуляри за абонамент.
  Интеграция и настройка на социално споделяне.
  Други необходими интеграции – например уеб сайт за недвижими имоти, електронно подписване на документи, фактуриране и др.
  Други, свързани с WordPress уеб сайтове, казуси и въпроси.
Уеб дизайн
 • Уеб дизайн
 • Axxa Studio е дигитална агенция, предлагаща уеб и графичен дизайн, маркетингови услуги, реклама, SEO и други цялостни B2B и B2C решения.

  Оказваме подкрепа на марките в техните творчески начинания и помагаме на бизнеса да постига своите пазарни цели.

  Не се колебайте да се свържете с нас!
  https://axxa.one/
Изработка на сайт и уеб дизайн
 • Изработка на сайт и уеб дизайн
 • Ние предлагаме ниски цени за Изработка на сайт ,Уеб дизайн, Изработка на уеб сайтове, Изработка на уеб сайт каталог, Изработка на фирмен уеб сайт, Изработка на корпоративен сайт, Изработка на представителен сайт,Изработка на онлайн магазин, Изработка на уеб сайт продуктов каталог, Изработка на личен сайт, Изработка на рекламен сайт и всичко свързано с уеб дизайна и изработката на уеб сайтове.
  Изработка на сайт и уеб дизайн
  Вашия уеб сайт трябва да има уникален уеб дизайн защото тои е Вашето лице в световното интернет пространството. Така както визитката Ви показва кой сте и с какво се занимавате, така и Вашият уеб сайт казва на останалия свят за Вас и за това, което предлагате изразено чрез уникален уеб дизайн. Чрез него вместо Вие да търсите клиенти, клиентите ще търсят Вас, като ще могат да разгледат и да се запознаят с предлаганите от Вас продукти или услуги представени във Вашия Уеб сайт, който има характерен за фирмата Ви уеб дизайн.

  Уеб дизайн критерии при изработка на сайт
  Външния вид (уеб дизайн) на Вашия уеб сайт е първото впечатление на Вашите клиенти или аудиторията към, която е насочен и затова той трябва да е съобразен със стоките или услугите, които предлагате. Уеб дизайна на Вашия Уеб сайт, трябва да отговаря на следните критерии: • Да съвпада със предлаганите от Вас стоки или услуги • Да има приятна цветова гама • Да е уникален, забавен и приятен за ползване • Да има лесна навигация Ние Ви предлагаме разчупен и уникален уеб дизайн съобразен със стоките и услугите, които предлагате, съобразен със последните тенденции в уеб дизайна и най-новите уеб технологии.

  Цели на уеб сайта и дизайн
  Преди да започне да се изработва един уеб сайт е важно да се знае каква цел ще има уеб сайта, кои ще са предполагаемите посетители, за да може неговото изграждане да е съобразено с тях, като уеб дизайн, функционалност и съдържание. Уеб сайтовете биват статични (представителни, фирмени уеб сайтове или рекламни уеб сайтове показващи Вашата сфера на дейност или продукти с подходящ уеб дизайн) и динамични (съдържанието на които, като новини, продукти, цени, снимков материал, описание и др. могат да бъдат променяни по всяко време и от всякъде). Изработка на анимиран сайт Предлагаме и изработка на флаш сайт или отделни елементи във уеб сайта. Те изглеждат добре, имат разчупен уеб дизайн и могат да бъдат доста креативни, с много визуални ефекти. Флаш сайтът е възможно най-добрия и ефективен начин да направите своето представяне в световното интернет пространство. Той се базира на ефектни анимации с които Вашите продукти просто оживяват пред погледа на потребителите. Възможно е при зареждането на уеб сайта да започва музика, която потребителите да слушат докато разглеждат уникалния уеб дизайн на Вашия уеб сайт, така ня тях ще им бъде много по приятно запознаването със Вашите продукти, отколкото да разглеждат само снимки в един скучен статичен уеб сайт. Флаш сайтовете са малки по размери (мегабайти) и се зареждат едно към едно в различните браузър
ИЗРАБОТКА НА УЕБ САЙТ
 • ИЗРАБОТКА НА УЕБ САЙТ
 • Изработка на корпоративен уеб сайт от STENIK
  С годините натрупахме солиден професионален опит в изработката на уеб сайтове. Анализирахме уеб сайтовете, които създадохме и най-желаните и необходими функционалности за един корпоративен уеб сайт, ги съчетахме в една универсална CMS система за всяка средна и голяма българска фирма - StenikCMS.

  Защо да избера StenikCMS за изработката на фирмения ни сайт?
  Всички функционалности в едно: За нас, услуги, продукти, проекти, партньори, дистрибутори, новини, кариери, контакти и много други.
  1:1 демо - знаете какво ще получите: Преди подписване на договор ще Ви презентираме работещо демо и няма да има неприятни изненади.
  Лек, бърз и оптимизиран за Google: 93 от 100 точки за скорост на зареждане на Google page speed test и интегрирани SEO friendly техники.
  Тестван UX за desktop и mobile: Лесен за употреба уеб сайт - потребителското изживяване е тествано за декстоп компютри и мобилни устройства.
  Високо ниво на сигурност: Използваме актуални технологии и методологии на работа, които гарантирант сигурността на информацията във Вашия уеб сайт.
  Лесно надграждане и мултиезичност: Може да реализираме всяко Ваше желание за допълнителна функционалност, вкл. интеграции с външни системи.
  Бърз срок на изпълнение: С готови материали от Ваша страна, можем да разработим и пуснем онлайн новия Ви уеб сайт за много кратък срок.
  Съдействие с пълнене на съдържание: Ще Ви помогнем с пълненето на текстове и снимки и мигрирането от стария Ви уеб сайт, защото знаем, че времето Ви е ценно.
  Гарантирана реакция за поддръжка: Няма да загубите контакт с нас след изпълнение на проекта. Оставаме на разположение за техническа поддръжка.
  14 години опит в новия Ви уеб сайт: Всичко, което сме научили от разработката на фирмени сайтове, сме го приложили в новия StenikCMS.
  Имате нужда от индивидуално решение за корпоративен уеб сайт?
  Благодарение на различните сложни функционалности, които сме разработвали за сайтовете на наши клиенти, с лекота можем да надграждаме StenikCMS с индивидуални модули по Ваше изискване:

  ERP интеграция
  Методи на плащане
  B2B модули и сложни форми за заявки
  Логин и регистрация
  Или нещо друго, което желаете да ни запитате?
  Спестете си вътрешнофирмен ресурс и време, доверете се на опита на Stenik при избора си за изработка или миграция на Вашия корпоративен уеб сайт.
Изработка на сайт
 • Изработка на сайт
 • Това не е цена на месец – това е цялата сума. Получавате го до 5-7 работни дни след като сте ни предоставили всички текстови и снимкови материали! (за сайтовете с готов дизайн).

  Работим с цялата страна и чужбина! За всяко нещо издаваме фактура/касова бележка!
  Имаме опит с изработката на сайтове по европейски проекти, общини, организации, държавни институции, фирми, и физически лица.
  Всички изработени от нас уеб сайтове са динамични – с лесен за ползване административен панел, от който можете сами да променяте текст и снимки без да са ви нужни специални умения.
  Разсрочено плащане за изработка на сайт без оскъпяване.
  Плати с една вноска – вземи 5% отстъпка!
  или
  Плати по схема – без оскъпяване (максимално разсрочване до 3 месеца).
  Трябва Ви сайт, който да е функционален, стилен и евтин?
  За всяко плащане се издава фактура/касова бележка.


 • 147 Лева
Изработка на сайт в София
 • Изработка на сайт в София
 • Изработка на уеб сайт на добра цена, адаптиран за мобилни устройства
  Нашият екип Ви предлага създаване на професионален уеб сайт в София.
  Изработка на фирмен сайт или фирмен продуктов каталог на достъпна цена, който успешно представя Вашия бизнес в интернет.

  Всеки сайт се изгражда специално за нуждите на клиента. Това сте вие и това е вашият бизнес!
  При изработката на фирмен сайт, се вземат предвид всички изисквания и специфики на услугите или продуктите, които предлагате в интернет.
  Всеки бизнес притежава уникална идентичност и ние даваме всичко от себе си, онлайн потребителите и ваши клиенти да разберат това и да ви запомнят!

  Цената за създаване на вашия нов уеб сайт включва изработка на фирмен сайт и в допълнение:
  Безплатен Домейн от областта .com, .eu, .net, .biz за една година
  Безплатен Хостинг Пакет за една година
  Анализ за рекламна кампания в GOOGLE Adwords
  Регистрация в Google My Business
  Акаунт в Webmastertools и Analitycs
  Ваучер за Adwords Реклама.
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова