ИЗРАБОТКА НА УЕБ САЙТ

Референтен номер
RF414772
цената е
по договаряне
Място на изпълнение
  • На адрес на доставчика
  • На адрес на клиент
Публикувана на
17.05.2017
Описание
За услугата
Изработка на корпоративен уеб сайт от STENIK
С годините натрупахме солиден професионален опит в изработката на уеб сайтове. Анализирахме уеб сайтовете, които създадохме и най-желаните и необходими функционалности за един корпоративен уеб сайт, ги съчетахме в една универсална CMS система за всяка средна и голяма българска фирма - StenikCMS.

Защо да избера StenikCMS за изработката на фирмения ни сайт?
Всички функционалности в едно: За нас, услуги, продукти, проекти, партньори, дистрибутори, новини, кариери, контакти и много други.
1:1 демо - знаете какво ще получите: Преди подписване на договор ще Ви презентираме работещо демо и няма да има неприятни изненади.
Лек, бърз и оптимизиран за Google: 93 от 100 точки за скорост на зареждане на Google page speed test и интегрирани SEO friendly техники.
Тестван UX за desktop и mobile: Лесен за употреба уеб сайт - потребителското изживяване е тествано за декстоп компютри и мобилни устройства.
Високо ниво на сигурност: Използваме актуални технологии и методологии на работа, които гарантирант сигурността на информацията във Вашия уеб сайт.
Лесно надграждане и мултиезичност: Може да реализираме всяко Ваше желание за допълнителна функционалност, вкл. интеграции с външни системи.
Бърз срок на изпълнение: С готови материали от Ваша страна, можем да разработим и пуснем онлайн новия Ви уеб сайт за много кратък срок.
Съдействие с пълнене на съдържание: Ще Ви помогнем с пълненето на текстове и снимки и мигрирането от стария Ви уеб сайт, защото знаем, че времето Ви е ценно.
Гарантирана реакция за поддръжка: Няма да загубите контакт с нас след изпълнение на проекта. Оставаме на разположение за техническа поддръжка.
14 години опит в новия Ви уеб сайт: Всичко, което сме научили от разработката на фирмени сайтове, сме го приложили в новия StenikCMS.
Имате нужда от индивидуално решение за корпоративен уеб сайт?
Благодарение на различните сложни функционалности, които сме разработвали за сайтовете на наши клиенти, с лекота можем да надграждаме StenikCMS с индивидуални модули по Ваше изискване:

ERP интеграция
Методи на плащане
B2B модули и сложни форми за заявки
Логин и регистрация
Или нещо друго, което желаете да ни запитате?
Спестете си вътрешнофирмен ресурс и време, доверете се на опита на Stenik при избора си за изработка или миграция на Вашия корпоративен уеб сайт.
Адрес на доставка или Район на работа
Град
София
Адрес
1680 София, бул. Гоце Делчев 50, офис 1
Телефон за поръчка
  • Сканирай QR код Сканирай QR код
  • Съобщи за нередност Cancel my report
  • 342 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова