Обучение

Академични курсове, Езикови курсове, Музикални курсове, Практически курсове, Професионални курсове, Разработване на дипломни и курсов работи, Спортни курсове, Тийм билдинг, Частни учители, Шофьорски курсове.
Курсове по английски език
 • Курсове по английски език
 • Учебни системи – Английски език

  NEW ENGLISH FILE ELEMENTARY (A1) NEW ENGLISH FILE ELEMENTARY (A1)
  Учебникът е подходящ за начинаещи и хора със слаби познания по езика. Материалът е разработен в 9 урока, като всеки от тях е разделен на 4 части с фокус върху разнообразни граматични и лексикални структури, които дават на курсистите основните умения за справяне в ежедневни ситуации. В края на уроците има: секция за практически английски, в която се набляга на слушането и на упражнения, представящи разговорни и жаргонни фрази; насоки и примери за създаване на писмени текстове; както и преговорен раздел за затвърдяване на придобиете в урока знания и умения. Към учебника има и учебна тетрадка и диск с интерактивни упражнения, които улесняват усвояването на преподадения материал и дават възможност за самостоятелна подготовка.
  Материалът е разработен в 7 раздела, като всеки раздел съдържа 3 подраздела, практическа част и преговор.

  NEW ENGLISH FILE PRE-INTERMEDIATE (A2)
  Уроците са изградени около текстове, които карат учениците да говорят, като се поставя акцент върху често употребявана в ежедневието лексика. Преговаря се материалът от ниво А1, като се развива граматиката и се обогатява лексиката. Материалът е разпределен в 9 урока, всеки от които съдържа упражнения по граматика, лексика, четене и слушане с разбиране, произношение, разговорни умения, писане.

  NEW ENGLISH FILE INTERMEDIATE (B1)
  Третата част от образователната система New English File дава възможност за плавно надграждане на граматика и лексика. Занимателните текстове и практическите ситуации съдържат специфични изрази от англоезичния свят – литература, култура, социално устройство и т.н. Упражненията за слушане в практическата част допринасят за по-пълноценно възприемане на автентична реч, а тематичните упражнения за говорене и писане – за развиване на конкретни комуникативни умения.

  NEW ENGLISH FILE UPPER-INTERMEDIATE (B2)
  Учебникът съдържа 7 урока, всеки от които, разделен на три части. След всеки урок можете да намерите упражнения, представящи разговорни и жаргонни фрази; примерни текстове, както и насоки и полезни изрази при създаване на текстове от различен характер; преговорни упражнения за проследяване на придобитите знания и умения, заложени в съответния урок. В края на учебника има граматически обяснения, примери и упражнения, подредени в удобен за проследяване ред.
  NEW ENGLISH FILE ADVANCED (C1)
  Учебникът е в комплект с учебна тетрадка, даваща възможност да се затвърдят придобитите знания, както и интерактивен диск с допълнителни упражнения.
  Материалът е разработен в 7 раздела, като всеки раздел съдържа 3 подраздела, практическа част и преговор.

  Услуги

  Индивидуално обучение
  Езиков Център „Полиглот“ предлага индивидуално обучение за всички нива и възрасти. Обученията се провеждат с гъвкави методи на обучение според предпочитанията и нивото на курсистите от 8:00 до 18:00 часа всеки ден.

Тиймбилдинг програми - Островът
 • Тиймбилдинг програми - Островът

 • Класическа тиймбилдинг програма.
  Помага на участниците да разберат как да бъдат по-ефективни като екип.
  Насърчава провеждането на дискусии.
  Дава нов поглед над взимането на решение за справяне с даден проблем.
  Изключително забавен начин за сплотяване на екип.
  Екипът се превъплъщава в племе на далечен и красив остров, изправено пред забавни предизвикателства. И за да е още по-вълнуващо, племето се разделя на отделни групи от съмишленици, целта на които е да изградят стратегия за оцеляване. За да си тръгнат от Острова, отборите трябва да преминат през серия от мисловни и физически изпитания, за да разгадаят тайната и да се върнат у дома. Събирайки частите от пъзела, скоро всички разбират, че за да се спасят, трябва да обединят усилията си и заедно да продължат напред.
  Ползи от участието в „Островът“

  Помага на участниците да разберат как да бъдат по-ефективни като екип.
  Насърчава провеждането на дискусии.
  Развива способността за справяне с промени.
  Ускорява процеса по взимане на решения.
  Изключително забавна програма.
  ГОЛЕМИНА НА ГРУПА:
  няма ограничение

  ВРЕМЕТРАЕНЕ:
  180 мин.

  СПЕЦИАЛНИ ИЗИСКВАНИЯ ЗА МЯСТО:
  няма
Тиймблилдинг - Търсене на съкровище
 • Тиймблилдинг - Търсене на съкровище
 • Тиймбилдинг програма, която се провежда сред природата.
  Вълнуващо и завладяващо приключение.
  Насърчава работата в екип и креативното мислене.
  Подобрява координацията и комуникацията между участниците.
  Участниците използват карта на местността, за да стигнат до местата, където ги очакват скрити предизвикателства. Всяка изпълнена задача дава следата, която води към следващото изпитание.
  Екипът се разделя на малки отбори, всеки от които разполага със собствен комплект следи и напътствия. Скоро всеки отбор разбира, че единственият начин да открият съкровището е да работят всички заедно като екип.
  Ползи от участието в „Търсене на съкровище“

  Работа в екип
  Креативното мислене
  Подобрява координацията.
  Засилва комуникацията между участниците.
  ГОЛЕМИНА НА ГРУПА:
  -няма ограничение

  ВРЕМЕТРАЕНЕ:
  180 мин.

  СПЕЦИАЛНИ ИЗИСКВАНИЯ ЗА МЯСТО:
  -няма;
Тиймбилдинг - Пикасо
 • Тиймбилдинг - Пикасо
 • Тиймбилдинг Пикасо

  Най-креативната тиймбилдинг програма.
  Постоянно взаимодействие между участниците за постигне на възможно най-добър общ резултат.
  Анализ и обсъждане на резултатите с участниците.
  С възможност да бъдат включени допълнителни целеви занимания за подобряване на комуникацията, изграждане на доверие, взимане на решения, решаване на конфликти.
  Тази невероятна тиймбилдинг програма съчетава креативност, работа в екип и, разбира се, висока доза забавление. Отборите имат за задача да пресъздадат произведение на изкуството, като на всеки участник са предоствени платно, бои и отрязък от картина, който трябва да се нарисува. Когато всеки е завършил своята част от произведението, частите се събират заедно, за да се види цялостната картина, която след това гордо можете да закачите в своя офис. Картината, която трябва да се възпроизведе от участниците се подбира според целите, които са заложени и посланието, което трябва да се предаде. Всички си взаимодействат като сверяват цветовете и размера на детайлите, за да получат възможно най-добър общ резултат. Когато се сглоби цялостната картина, нашият треньор ще направи анализ и ще обсъди с участниците резултата.
  ГОЛЕМИНА НА ГРУПА:
  няма ограничение

  ВРЕМЕТРАЕНЕ:
  180 мин.

  СПЕЦИАЛНИ ИЗИСКВАНИЯ ЗА МЯСТО:
  няма
  Ползи от участието в „Пикасо“

  Креативност.
  Взаимодействие между участниците.
  Анализ и обсъждане на получения резултат.
  Възможност за добавяне на допълнителни целеви занимания.
Тиймблидинг Зимна надпревара
 • Тиймблидинг Зимна надпревара
 • Тиймбилдинг Зимна надпревара

  Засилване на комуникацията между участниците
  Подобряване на уменията за планиране и разпределяне на задачи
  Стимулиране на стратегическото мислене и екипната работа
  Няма нищо по-подходящо за зимата от битка със сняг. Добавете към нея конструиране на снежно укрепление, сглобяване на снегохвъргачки, осъществяване на стратегическа битка за пленяване на флагове на противникови отбори и имате перфектната рецепта за незабравимо събитие, което да върне тонуса на вашия екип.
  ГОЛЕМИНА НА ГРУПА:
  няма ограничение

  ВРЕМЕТРАЕНЕ:
  180 мин.

  СПЕЦИАЛНИ ИЗИСКВАНИЯ ЗА МЯСТО:
  на открито
Организиране на Тийм Билдинг
 • Организиране на Тийм Билдинг
 • Добрата тийм билдинг програма се проектира още в офиса. Ние ще ви изслушаме внимателно, за да разберем добре от каква програма имате нужда, вашите идеи за перфектния тийм билдинг и ще ви предложим верния избор за вашата компания.
  Инсайт Ивентс работи с отвърдени доставчици на тийм билдинг програми. Независимо от това дали предпочитате тиймбилдинг на открито, на места като живописните Родопи, брегът на Черно море, Банско или предпочитате активности и игри на закрито, можете да бъдете уверени че Инсайт Ивентс е точният избор на тийм билдинг агенция.
Фирмени партита
 • Фирмени партита
 • Фирмено парти „Enter the Event“

  Забавни и атрактивни водещи
  професионален диджей с цялостна озвучителна техника
  Индивидуален дизайн
  Забавни активности
  танцови маратони
  забавна и разтоварваща програма
  възможност за включване на известни лица, музикални групи или изпълнители и друг вид атрактивни пърформънси
  При изготвяне на дизайна на вечерна програма за фирмено парти винаги се стремим да подберем най-подходящия стил активности, музикално оформление и екип, който да проведе събитието. Забавните игри, танцови маратони и интеракцията с водещите са основните елементи, които нажежават атмосферата и разчупват ледовете между присъстващите.

  Основната ни цел при организиране на такъв вид събитие е гостите да успеят да се забавляват заедно в неформална среда, да намерят общи интереси и език, които да улеснят комуникацията им и на работното място.

  Това, което ни отличава е, че прибавяме към събитието с перфектна организация много енергия и страст, тъй като истински се забавляваме заедно с участниците в програмата.
Частни уроци по английски език за ученици
 • Частни уроци по английски език за ученици
 • Индивидуални уроци по английски език от висококвалифицирани педагози с богат опит и индивидуален подход към възможностите и особеностите на всеки ученик.
  Използваме разнообразни езикови и граматични упражнения за развитие на устната и писмената реч на учениците.
  Чрез онагледяване въвеждаме новите думи, граматиката и цели езикови структури. Стимулираме учащите в изграждането на положително отношение към английския език.
  Програмата включва:
  - Обогатяване на комуникативните и социалните умения на ученика;
  - развиване на въображение, памет, мислене, логика и концентрация.
  Обучението по английски език включва:
  - Упражнения за четене на познат и непознат текст, правилно писане, диктовки, слушане с разбиране и говорене, интонация и произношение;
  - упражнения за развиване на асоциативните умения;
  - допълнителни мултимедийни материали за обогатяване на речника;
  - подготовка за входно и изходно ниво;
  - подготовка на домашни;
  - подготовка за контролни работи;
  - попълване на учебни тетрадки;
  - решаване на тестове;
  - подготовка за външно оценяване.

  Честотата на занятията е според нуждите на обучаваните. Работим по учебните системи, които учениците изучават в училище, а при желание от Ваша страна ползваме и допълнителни материали.

  Имаме значителен опит в преподаването на английски език. Умеем да обясняваме добре и разбираемо, така че материалът да бъде възприет лесно и да се запомни трайно.
  Работили сме в Международна фондация ”Св. Св. Кирил и Методий”.
  Цената е за 60 минути.

  Очакваме Ви!
 • 15 Лева
Частни уроци по Английски език- скайп и от дома
 • Частни уроци по Английски език- скайп и от дома
 • Предлaгам частни уроци по английски език. За всеки желаещ да обогати знанията си, да говори и практикува разговорен английски, или да напредва в знанията си. Помагам и на ученици, които имат нужда от помощ по предмета в училище или желаят индивидуални занимания.

  Аз съм учила английски в гимназията като основен предмет. Живях в Ню Йорк 4 години, където учих актьорско майсторство.

  Усвояването на език е нещо, което се случва с последователност и желание. Използвам много техники, които са ми помогнали по пътя към моят прогрес за постигане на резултати. Обичам да правя часовете интересни и да обогатявам учениците с много идеи и различни похвати. Насърчавам четене на глас, поправям дикция и акцент.

  Играта и насърчаването, както и творческия замах са определящи за добре прекарано време, където ученето и забавата са в едно. Тогава и резултатите идват неусетно.

  Цената е 12лв за учебен час, като препоръчвам два урока слети заедно по скайп и от моя дом.
  При посещение 35лв за два часа.
  Поздрави и Успехи на всички!
  Ели
 • 12 Лева
Специализирани компютърни курсове
 • Специализирани компютърни курсове
 • Учебен център Славкова организира специализирани компютърни курсове по AutoCAD, 3D Studio Max Design, Adobe Photoshop, InDesign, Illustrator, CorelDraw, ArchiCAD и начална компютърна грамотност: Windows, Word, Excel, Internet.
  http://www.slavkova.com/
 • 200 Лева
Шофьорски курсове София
 • Шофьорски курсове София
 • Свидетелството за управление на МПС за категория “В” позволява управление на леки, лекотоварни и товарни автомобили с ръчна или с автоматична предавателна кутия и с допустима максимална маса включително и товара до 3,5 тона и до 9 места.
  Курсът включва теоретична и практическа подготовка. Управлението на автомобила се провежда на полигон, в населено и извън населено място.
  За да започнете курса за категория „В“ се изискват навършени 17 години и 9 месеца.
 • 390 Лева
Шофьорски курс по чл. 157 от ЗДВП София
 • Шофьорски курс по чл. 157 от ЗДВП София
 • Шофьорският курс за възстановяване на правото за управление на МПС е по чл. 157 /отнето свидетелство на МПС поради отнемане на всички контролни точки/.
  Курсът е само по теория – 40 учебни часа.

  Решават се 3 бр. листовки, като всяка листовка съдържа 15 въпроса.
  Времето за решаване е 40 мин.
  Различните въпроси са с различен брой верни отговори, като максималният брой точки е 97.
  За да получите оценка „Да”, трябва общо на трите листовки да имате от 87 до 97 точки.
  Изпитите са три:
  Първи изпит – теория – вътрешен – пред учебния център.
  Втори изпит – теория – външен пред ИА „АА“ (Министерство на транспорта).
  Трети изпит – практика – външен пред ИА „АА“ (Министерство на транспорта).
  На изпита по практика се кормува в градски условия в рамките на около 30 мин.
  Необходими документи:

  R
  Психологическо изследване
  Оригинал и копие.
  R
  Диплома
  за основно, средно или висше образование (според степента, която сте придобили) – копие.
  R
  Заповед
  от КАТ/ОДМВР по местоотчет/ за отнемане на свидетелството за управление на МПС /заверена, че лишаването е изтърпяно/ – оригинал и копие.
  R
  Снимка паспортен формат – 1 бр.
  Изискванията за двата изпита (теория и практика) са еднакви с тези за обучаемите за категория „В“.
 • 150 Лева
Шофьорски курсове категория "А" София
 • Шофьорски курсове категория "А" София
 • Категория А дава право за управление на мотоциклети и триколесни моторни превозни средства с мощност над 15 kW /без ограничения в кубатурата/.
  Курсът за категория А включва теоретична и практическа подготовка.
  Внимание:
  Обучението на лицата, които кандидатстват за придобиване на правоспособност за управление на МПС от категория А и притежават свидетелство за управление на мотоциклет от категория А1, е по намален хорариум от 14 учебни часа.Полагат вътрешен практически изпит и официален изпит пред ИА“АА“ /ДАИ/ практика.
  Обучението на лицата, които кандидатстват за придобиване на правоспособност за управление на МПС от категория А и притежават свидетелство за управление на мотоциклет от категория А2 по-малко от две години, е по намален хорариум от 14 учебни часа. Полагат вътрешен практически изпит и официален изпит пред ИА“АА“ /ДАИ/ практика.
  Обучението на лицата, които кандидатстват за придобиване на правоспособност за управление на МПС от категория А и притежават свидетелство за управление на мотоциклет от категория А2 не по-малко от две години, е по намален хорариум от 7 учебни часа. Полагат вътрешен практически изпит и официален изпит пред ИА“АА“ /ДАИ/ практика.
  Изпит за категория А:
  Изпита за категория А се състои от 2 части:
  Полагане на официален теоретичен изпит пред ИА“АА“/ДАИ/, за кандидати, които не притежават категория В.
  Полагане на практически изпит на полигон и управление в градски условия. Кандидатите, които притежават категоря В се явяват само на практически изпит.
 • 310 Лева
Шофьорски курсове „C“ категория София
 • Шофьорски курсове „C“ категория София
 • Теоретично и практическо обучение
  Изпитът се състои от 2 части: теоретична – решават се две изпитни листовки с общо 30 въпроса с разрешени не повече от 7 наказателни точки, и практическа – управление на камион.
  По изискване на Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщениятана /МТИТС/ Автошколата провежда вътрешни изпити по теория и по практика. След успешно издържан вътрешен изпит обучаемия се явява на външен изпит пред Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация“ /ИА“АА“/ или Областен отдел „Автомобилна администрация“ /ОО“АА“/.
  Продължителността на курса за категория „С“ е около 30 дни.
 • 390 Лева
Шофьорски курсове Варна
 • Шофьорски курсове Варна
 • Доверете се на опита и на професионализма. Изберете ефективно и забавно обучение за шофьорски курсове във Варна.шофьорски курсове във Варна

  В Автошкола Валек се провеждат шофьорски курсове на територията на гр. Варна от инструкторите Валентин Стоянов – /Валек/, Лора Минчева и Тошко Котов. Обучението е съобразено с европейската методика за провеждане на шофьорски курсове и придобиването на шофьорска книжка не е единственият приоритет.

  Основна цел на курсовете е придобиването на умения и навици за безопасно управление на автомобил в сложна пътна обстановка. По време на обучението стриктно се спазват условията на методиката за провеждане на шофьорски курсове.

  Преди да се запише, всеки кандидат-курсист може да присъства и да наблюдава провеждането на един учебен час.

  Тъй като нашите курсисти са важни за нас, техният график за кормилна практика винаги е съобразен с тяхната заетост, а заплащането с техните финансови възможности.

  Автошкола Валек предлага и други дейности свързани с квалификацията на водачи на МПС за категория „В“ като:

  √ Опреснителни часове;Шофьорски курсове

  √ Възстановяване на контролни точки;

  √ Възстановяване на шофьорски права.

  Възстановяване на отнети контролни точки може да стане чрез допълнително обучение /еднодневен шофьорски курс/. Възстановяват се до 13 точки за период от 1 година. Не се държи изпит. шофьорски курс категория В

  Ако поради някаква причина сте загубили правоспособност за управление на МПС /шофьорска книжка/, Валек може да Ви помогне с кратък курс за възстановяване на шофьорски права!
 • Страница от 18
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова