Шофьорски курсове Девня

Референтен номер
RF192533
цената е
по договаряне
Място на изпълнение
  • На адрес на доставчика
Публикувана на
08.08.2017
Описание
За услугата
ADR курс за превоз на опасни товари по шосе
Транспортирането на опасни товари изисква от всеки превозващ шофьор притежанието на съответен ADR сертификат. Този документ гарантира успешното преминаване на съответния курс в квалифициран обучителен център. Автошкола Василеви предлага услугата ADR курсове и гарантира нивото на учебните програми, подготовката на инструкторите, както и актуализацията на необходимите материали. Какви могат да са тези курсове?
1. Основен
– в него се получават базисни познания, свързани с опасните товари и техния превоз. Курсистите се запознават с основните разпоредби за движението по шосейната и пътна мрежа, защита на околната среда и осигуряване безопасност на участниците, необходими документи при превоз, както и запознаване със разпоредбите при товарен и съхранение на опасни товари.
2. Превоз на опасни товари в цистерни
– тази разновидност на курса засяга всички водачи на транспортиращи опасните товари МПС във вид на неподвижно монтирани цистерни, както и цистерни –контейнери. Преподава се материал, свързан с видовете цистерни, с разпоредбите по товаренето и разтоварването им, както и подготвянето на нужните за транспортирането документи.
Това е може би най-масовата практика за превоз на опасни товари, но Автошкола Василеви акцентира на ADR курсовете във всичките им разновидности, независимо от спецификата им.
3.Превоз на опасни вещества от Клас 1
– тук става дума за взривни вещества и материали и въпреки, че транспортирането им се извършва доста рядко, съблюдаването на безопасността на превоз е от изключителна важност! Автошкола Василеви напомня, че в случая говорим за превози и товаро-разтоварна дейност на барут, детонатори и свързаните с тях устройства, патрони, фойерверки, експлозиви и съпътстващите ги химически смеси. На курсистите се продават теми като характеристика и специфика на взривните вещества, тяхното маркиране и опаковане. Засягат се и правилата за транспортиране и необходимите за превоза документи. Този курс е важен, затова ако имате необходимост от провеждането му, свържете се с нас на посочените координати в сайта.
4. Превоз на радиоактивни вещества от Клас 7
– това обучение засяга всички радиоактивни материали и вещества. Поради изключително високия риск от замърсяване на околната среда и застрашаване на човешкия живот, предпазните мерки при превоза им са АБСОЛЮТНО ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ. Какво трябва да знаят водачите? Те ще научат необходимото за опаковането на радиоактивния това, как се следят нивата на радиационния фон и техники за намаляване на рисковете от критични състояния при транспортирането. Получените знания трябва да се прилагат при всеки курс, без значение от обема на товара и дължината на превозването.
Адрес на доставка или Район на работа
Страна
България
Област
Област Варна
Град
Девня
  • 476 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова