Шофьорски курсове Девня

650 Лева
Референтен номер
RF181614
цената е
крайна цена
Място на изпълнение
  • На адрес на доставчика
Публикувана на
08.08.2017
Описание
За услугата
Категория Д
Шофьорският курс дава на кандидатите да управляват моторни превозни средства, проектирани и конструирани за превоз на повече от 8 пътници плюс водача; може да се прикачва и допълнително ремарке, с максимална маса, която не надвишава 750 kg. За придобиването на тази категория е необходимо са имате „С“ от минимум две години и навършени 21 години към датата на започване на курса.
Занятията са практически и теоретични. Последните се провеждат в оборудваните зали на Автошкола Василеви и продължават 6 учебни часа. На кандидатите се предоставят безплатни материали по темата, а теорията се преподава от специализирани инструктори.
Практическата част от курса се провежда на автобус OAF и с продължителност 16 часа, като те започват на тренировъчна площадка и продължават в градска среда не по-малко от девет дни. Провеждат се в удобно за курсистите време.
Необходимите документи за записването са:
Лична карта, шофьорска книжка, контролен талон, диплома за минимум основно образование, талон за психологическа годност, справка от КАТ за „Нарушител от региона”, снимка (паспортен формат).
Автошкола Василеви е сред водещите във Варна и предоставя на своите курсисти отлични условия и модерна база за провеждане на практическите и теоретични занятия. За повече информация и записване, свържете се с нас на контактите в сайта. Очакваме ви.
Адрес на доставка или Район на работа
Страна
България
Област
Област Варна
Град
Девня
Телефон за поръчка
  • Сканирай QR код Сканирай QR код
  • Съобщи за нередност Cancel my report
  • 393 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова