Шофьорски курсове Добрич

Референтен номер
RF215100
цената е
по договаряне
Място на изпълнение
  • На адрес на доставчика
Публикувана на
10.08.2017
Описание
За услугата
Обучението за получаване на правоспособност за шофиране на МПС е друстранен процес. От едната страна е вашият инструктор, който е високо квалифициран, доказал се, с опит и отдаден на професията си. От другата страна сте Вие – обучаемият. От Вас се изисква да сте: мотивиран/а, търпелив/а, с желание за учене, изпълнителен/на и отговорен/на.

От какво се състои курсът за шофьори? Обучението на кандидат-шофьори се състои от 2 части – обучение по теория и обучение по практика. Курсът започва с часовете по теория, които имат за цел да дадат познания за правилното и безопасно движение по пътищата. Паралелно с това, курсистът започва практическото обучение, като се запознава с автомобила, неговото устройство, как работи и как се управлява.
На разположение на курсистите са 2 учебни автомобила – Opel Corsa и Dacia Sandero. Те могат сами да изберат автомобила, на който желаят да бъдат обучавани.

За улеснение на нашите курсисти, часовете се взимат в удобно за тях време по предварително изготвен график съгласуван с инструктора. Предлагаме разсрочено плащане на курса на няколко вноски (без допълнително оскъпяване).

Избирайки шофьорски курсове при нас, всеки курсист получава безплатни учебни материали за теоретична подготовка.

След преминаване на обучението по теория, курсистът се явява на вътрешен изпит (в учебния център). При положителна оценка, се явява на външен изпит (в ДАИ). Курсистите подлежат и на вътрешен изпит по управление (прави се от инструктора). При успешно представяне, курсистът се допуска до изпит пред ДАИ.

ЗАПИШИ СЕ ЗА КУРС
Адрес на доставка или Район на работа
Страна
България
Област
Област Добрич
Град
Добрич
Адрес
Д.Петков №3, 9300 Добрич
  • 512 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова