Шофьорски курсове Добрич

Референтен номер
RF121420
цената е
по договаряне
Място на изпълнение
  • На адрес на доставчика
Публикувана на
10.08.2017
Описание
За услугата
Категория “B”
Притежаващите тази категория имат право да управляват: Автомобили, чиято максимално допустима маса не надвишава 3500кг. и броят на местата им за сядане без мястото на водача, не надвишава 8. Към тях може да се прикачва ремарке с допустима максимална маса не повече от 750кг. Допустимата максимална маса на ремаркето не може да надвишава масата без товар на теглещото превозно средство.
УСЛОВИЯ ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА КУРСА, ЗА ПРИДОБИВАНЕ ПРАВОСПОСОБНОСТ НА ВОДАЧИ НА МПС

Курсът се състои от две части:

Теоретично обучение, което се провежда от квалифициран преподавател в лицензиран за тази цел кабинет, в който се предоставят необходимите материали за подготовка. Продължителността на учебните занятия е 40 учебни часа.Теоретичното обучение завършва с вътрешен теоретичен изпит.След успешно положен вътрешен изпит, на кандидата се издава удостоверение за допускане до теоретичен изпит пред ДАИ.
Обучението по практика се състои от 31 учебни часа по управление на автомобила в градски и извън градски условия, съгласно установените нормативни документи
. Часовете по практика се провеждат в удобно за вас време.
Началните часове от обучението се провеждат на полигон, а след това – управление в населено и извън населено място. Между 18-ти и 22-ри учебен час се провежда междинен изпит, а след 31-вия учебен час – вътрешен изпит. След успешно положен вътрешен изпит, на кандидата се издава удостоверение за допускане до практически изпит.
Надграждайки придобитите за категория “В” знания, умения и поведение, чрез съответното за категорията обучение, и след успешното полагане на съответните изпити, може да се придобие правоспособност за управление на МПС от категориите “А” и “С”.
Документи за записване:
диплом за завършено образование (основно, средно или висше);
лична карта;
снимка – 1бр;
Навършени години за започване на курса – 17 години и 9 месеца.
Адрес на доставка или Район на работа
Страна
България
Област
Област Добрич
Град
Добрич
Адрес
гр. Добрич ул Д.Петков 4
  • 417 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова