Шофьорски курсове категория А и В - Благоевград

950 Лева
Референтен номер
RF161948
цената е
крайна цена
Място на изпълнение
  • На адрес на доставчика
Публикувана на
10.08.2017
Описание
За услугата
Категория Б и категория А
Ние знаем колко важно е за вас да повишите своите умения зад волана. Тези нужди са свързани със започване на нова работа, с разширяване на бизнеса или просто защото сте любител на мощните двигатели или големите кубици.

Тогава това изключително предложение е само и единствено за вас. Ние ви предлагаме:

Цената за провеждане на два шофьорски курса – Категория „B“ и Категория „А“, е общо 950 лв. / вместо 1000 лв.

Шофьорските курсове от категория „В“ са най-масово предпочитани от кандидатите и това е напълно естествено. Управлението на лек автомобил е почти задължително условие за градската среда, а постоянно разрастващата се територия на градовете налага бързо, лесно и безпроблемно предвижване. Бизнесът също търси професионални водачи на МПС и немалка част от обявите с изисквания към бъдещи фирмени служители включват притежаване на шофьорска книжка.

Изпитът в Автошкола Василеви включва теоретична и практическа част, съответно с продължителност 40 часа запознаване с материята и 31 часа кормуване. Продължителността на теоретичния панел е две седмици, като за това време професионалните инструктори от нашия екип ще запознаят курсистите с основите от ЗДП и важна за тяхната реализация като шофьори информация. Ако вече сте преминали един от курсовете при нас, значи сте запознати с приятната и делова атмосфера на часовете в обучителните зали. Трите модула: Устройство на автомобила, Научаване правилата за движение по пътищата, Безопасност на движението ще ви подготвят за практическите занятия – основа на получаване на шофьорската правоспособност. Вижте повече за това как ще протече вашият изпит в сайта.

Категория А ще ви даде възможност да управлявате мотор –цел на мнозина курсисти. Моторът е удобен за придвижване в натоварена градска среда или пресечена местност. Той е отлично решение за селски или вилни зони. Автошкола Василеви ви предлага отлични условия за провеждане на теоретичната част от изпитите, както и оборудвани полигони за вашата практика.

Възползвайте се се от тази прекрасна оферта! Сега курсовете за категории А и В са много по-достъпни от всякога. Очакваме ви при нас.

Адрес на доставка или Район на работа
Страна
България
Област
Област Благоевград
Град
Благоевград
Телефон за поръчка
  • Сканирай QR код Сканирай QR код
  • Съобщи за нередност Cancel my report
  • 698 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова