Шофьорски курсове в София

Референтен номер
RF285014
цената е
средна цена
Място на изпълнение
  • На адрес на доставчика
Публикувана на
14.08.2017
Описание
За услугата
Възможността да се движиш бързо и удобно е основно предимство на всички, които притежават шофьорска книжка. За да не закъснееш за работа, за да заведеш навреме детето си на детска градина, за да си успешен в забързаното ежедневие ти се налага да управлява автомобил ежедневно. Когато се опитваш да спестиш малко време и трябва да се придвижиш бързо можеш да си доставиш и малко радост шофирайки мотор, а когато е лято и вятър свири в косите ти удоволствието е пълно.

Хайде на море! Шофьорска книжка нямаш ти! Ела при нас и бързо я вземи! Така времето за пристигане няма да е досада, а удоволствие в приятна компания.

За да си успешен шофьорската книжка е необходимост. Много от достиженията на нашият век са приложени в съвременните автомобили. Те са климатизиран, удобни и възможността да ги управляваш носи радост.

В световен мащаб при кандидатстване за работа се изисква и шофьорска книжка. Тя е част от комплекта документи, които съпровождат кандидата при подаване на документите му за работа.

Приеми предизвикателството пред себе си и вземи своята шофьорска книжка сега и веднага! Шофирай уверено и си осигури още малко от удоволствията на живота!
Човекът е човек когато е на път!
Адрес на доставка или Район на работа
Страна
България
Област
Област София - град
Град
София
Адрес
кв. Дървеница, бл. 50
  • 492 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова