Обзавеждане на бани

Обзавеждане за баня
 • Обзавеждане за баня
 • KOŁO е полска санитарна компания с история на повече от 50 години. За това време фирмата се превръща във водеща фабрика за обзавеждане за баня в Полша. През 1993г. KOLO става част от Sanitec, като иновационността, високото качество и световното разпространение стават приоритет за компанията.

  От 2015 година KOLO и Sanitec са част от Geberit Group (Швейцария).

  Към днешна дата водещи приоритети на KOLO Part Of Geberit Group са опазване на околната среда и създаването на високо хигиенен, икономични санитарен фаянс за oбзавеждане на бани и тоалетни помещения. За последните 11 години фабриката бива напълно преобразена, използваща изключително иновативни технологии и печели редица престижни европейски награди, като Green Company" (2010), "Polish Ecology Partner" и "Environmentally-friendly Company" в десетото Национално Екологично Състезание (2009), "Environmentally-friendly Company" в деветото Национално Екологично Състезание (2009) и Polish Ecology Pantheon" (2001).

  Едно от най-големите постижения и новаторство на KOLO е създаването и патентоването на високо стандартната технологията Rimfree®. Това са тоалетни с липсващ ръб, с най-лесно поддържащата се хигиена и с изключително икономично захранване на казанчето (работи на 2 и 4 литра).

  Освен иновационност, хигиенност и икономичност, KOLO се стреми да създава изключителен дизайн. Тук това не означава просто красив външен вид, но и функционалност, рационалност и лесен технически монтаж. Главният дизайнер на KOLO - Janusz Kaniewski е определен от списание Forbes за водещ иноватор в Полша.

  KOLO е на българския пазар от 13 години и е успял да спечели клиентите със своя дизайн, иновативност и практичност. Бета Лайн ЕООД е единствения официален дистрибутор на марката за страната. Нашата мисия е да предлагаме иновативна стока на високо европейско ниво на достъпни цени. В дългогодишния ни опит, комуникацията ни с клиента се е превърнала във водещ приоритет и затова ние предлагаме не просто многообразие от продукти, но и идеи и решения за вашата баня, както и готовност за бързи и конкретни отговори на вашите въпроси.
  KOLO Part of Geberit Group е един от най-големите производители на санитарен фаянс за oбзавеждане на бани и тоалетни помещения. Сред продуктите на KOLO ще намерите санитарен фаянс, санитарен порцелан, моноблок, висящи тоалетни, структури за вграждане, мивки за баня, вани, акрилни душ корита, душ кабини и санитарни продукти и аксесоари за хора в неравностойно положение.
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова