Адвокати Домашно насилие

Референтен номер
RF446644
цената е
средна цена
Място на изпълнение
  • На адрес на доставчика
Публикувана на
09.04.2017
Описание
За услугата
В немалко случаи влошените отношения между партньорите са съпътствани от физическо, психическо и дори сексуално насилие, а мнозина от жертвите на насилие не са запознати с широките възможности за защита, които предлага Закона за защита от домашното насилие. След промени в него, които са в сила от 22.12.2009 г., са въведени и новите форми на емоционално и икономическо насилие.
Често насилието се извършва в присъствието на деца, което силно ги травмира. Трябва да знаете обаче, че за психическо и емоционално насилие върху дете се смята и всяко домашно насилие, извършено в негово присъствие. В същото време защита от насилие може да се търси не само срещу съпруг или партньор, с когото живеете на съпружески начала, но и срещу широк кръг роднини. Доказването на случаите на домашно насилие е улеснено и насилникът може да бъде осъден дори при липсата на свидетели-очевидци. За съжаление, това понякога се използва от мними жертви на насилие, които завеждат дела, преследвайки други цели. В такъв случай, предлагаме защита на ответниците по делата.
Адвокатско дружество „Арнаудов и Узунова” е специализирано в предоставянето на юридическа помощ в областта на домашното насилие. При спазване на принципите за пълна конфиденциалност и защита интересите на клиентите, ние Ви предлагаме:
Правни консултации;
Изготвяне на всички необходими документи във връзка с реализиране на защитата по Закон за защита от домашното насилие;
Процесуално представителство пред съдебните органи.
Адрес на доставка или Район на работа
Страна
България
Област
Област София - град
Град
София
Адрес
София 1612 бул. “Цар Борис ІІІ” № 19, до вх. Б, партер (до сградата на “Алианц”)
Телефон за поръчка
  • Сканирай QR код Сканирай QR код
  • Съобщи за нередност Cancel my report
  • 454 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова