Дограма, щори, тенти и сенници

Щори - Варна
 • Щори - Варна
 • Разполагаме с огромна цветова гама над 600 цвята. Имаме удоволствието да Ви предложим нещо наистина различно!
  » Вътрешни хоризонтални алуминиеви щори
  » Дървени хоризонтални щори
  » Вертикални текстилни и алуминиеви щори
  » Щори Руло
  » Плисе щори и дует щори
  » Римски щори
  » Бамбукови щори
  » Външни ламелни хоризонтални щори
  » Външни ролетни щори
  » Сенници и тенти
  » Венециански
  » Японска стена
  » Охранителни ролетки
Дограма - Bарна
 • Дограма - Bарна
 • Фирма „Корект Холдинг 2000”, доставя и монтира PVC и алуминиева дограма във Варна с всички съчетаващи аксесоари, според желанията на клиентите.

  Фирмата работи с български и немска дограма от най- високо качествo. Фирмата използва регулируем обков с марка „МАСО” – внос от Австрия и SIGENIA гаранция за дългогодишна и безпроблемна експлоатация.
  Разполагаме с богата цветова гама, на PVC профилите, както и над 20 вида декоративни стъкла. Предлагаме над 15 вида стъклопакети, от КА стъкла до бронирани.
АВТОМАТИЧНИ ПОРТАЛНИ ВРАТИ София
 • АВТОМАТИЧНИ ПОРТАЛНИ ВРАТИ София
 • АВТОМАТИЧНИ ПОРТАЛНИ ВРАТИ
  Индивидуални проекти за изработване на двукрили и еднокрили портални врати и плъзгащи се врати.
  Автоматични двукрили портални метални врати и автоматични плъзгащи се портални метални врати. Автоматични плъзгащи се портални врати са два вида, плъзгащи се врати с долна релса и плъзгащи се врати без долна релса(конзолни врати). Конзолните врати са за предпочетане, нямат никаква поддръжка през зимни условия, сняг и лед не влияят на движението им. Избор на автоматика според размера и тежината. Моделите портални врати са с възможност за добавяне или изваждане на метални елементи както и използване на отливки. Решетъчни и плътни модели портални врати. При липса на достатъчно свободно място за предпочитане е избор на плъзгащи врати. По желание на клиента извършване на горещо подцинковане върху изделията. Изработваме също и метални огради към зададената метална портална врата. Използване на качествени материали и автоматика. Автоматика с 24 месеца гаранция. Гаранционно и след гаранционно обслужване. Цена на портални врати се зависи от материала гладко, ковано желязо или инокс, и от сложността на изработка.
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова