Лепене на камък мрамор гранит на къщи Варна

Референтен номер
RF140567
цената е
по договаряне
Място на изпълнение
  • На адрес на клиент
Публикувана на
05.11.2019
Описание
За услугата
Фирма Екопресконсулт Варна предлага лепене цокъла с камък на къщи, лепене на мрамор, полагане на гранитогрес, облицовки на къщи и сгради с гранит, лепене на фаянсови плочки в баня Варна, лепене на камък за пътека, лепене на камък и мрамор на стена, редене на камък на пътека, лепене на камък върху топлоизолация, редене на камък на пътека, лепене на камък на стена, лепене на камък гнайс, оформен и неоформен Варна, лепене на камък на зема, лепене на камък, мрамор, гранит, фаянс, теракот, гнайс върху изолация Варна, лепене на плочки на тераса, лепене на декоративен камък.
Фирмата поддържа на склад във Варна определени количества от изложените мости в офиса ни. Предлагаме цени само на камъка от 30лв. на м2 до 42лв. Не трябва да се забравя, че за лепенето на камъка трябва лепило. Фирмата предлага винаги по- качествено лепило, защото все пак камъка ще бъде изложен на атмосферни условия, и всеки клиент иска камъка да изглежда красив. За лепенето на камъка фирмата предлага лепилото да е на марката церазит. Разходната норма за лепенето на камъка варира от това какъв камък ще предпочитате да си залепите на къщата или където пожелаете.
Фирмата предлага услугата лепене на камък с материали на криента, като цената на труд варира от сложността на обекта. Средната цена само за труд възлиза приблизително от 35лв. на м2 до 40лв. на м2 за права стена.
В зависимост от това къде се намира обекта, се начисляват транспортни разхови. Фирма Екопресконсулт е Варненска фирма за лепене на камък, мрамор, гранит, фаянс и теракот и за това обекта ако се намира в границите на град Варна, не се начисляват транспортни разходи.
Всеки обект е различен и затова точна цена можем да дадем след предварително направен оглед. Цените могат да варират от това дали има прозорци и врати за обръщане с камък или подовата настилка е с голям наклон. Ориентировъчна цена за обръщане и лепене на последен ред на камъка 35лв. на линеен метър.
Фирма Екопресконсулт Варна предлага услугата лепене на камък във град Варна и извън региона на Варна. Фирмата е в състояние да поеме обект в близките села във Варненска Община, Община Аксаково и Община Добрич.
Сертификати, рефернции, дипломи или др.
Адрес на доставка или Район на работа
Страна
България
Област
Област Варна
Град
Варна
Телефон за поръчка
  • Сканирай QR код Сканирай QR код
  • Съобщи за нередност Cancel my report
  • 268 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова