ВЪНШНА ФАСАДНА МАЗИЛКА ПАЗАРДЖИК

Референтен номер
RF285001
цената е
по договаряне
Място на изпълнение
  • На адрес на клиент
Публикувана на
03.11.2019
Описание
За услугата
Богат Асортимент и Цветове На Минерални Мазилки
Ние Ви предлагаме богат избор на цветове, които са съобразени с вашите изисквания и вкусове. В случай, че се затруднявате при избора, ние разполагаме с опитен дизайнер за консултации относно какъв на цвят и вид декоративна мазилка ще е най-подходяща за дома ви.

Ние работим с всякакъв вид декоративна мазилка. Тук може да се запознаете с най-популярните фасадни мазилки сред нашите клиенти:

Полимерни Мазилки се характеризират с много висока еластичност. Това води до намаляване от вероятността да се образуват пукнатини по фасадата. Полимерните мазилки притежават много добри водоотблъскващи качества, но имат слаба паропропускливост. Подходящи са за райони с различни температурни амплитуди.
Силикатни Мазилки – тази група мазилки имат висока издръжливост на механични натоварвания. Силикатните мазилки са дълготрайни и запазват качествата си във времето. Основно им предимство е че, съхнат от основата към повърхността, което позволява по-лесна им обработка.
Силиконови Мазилки са чудесно решение за София, Пазарджик и Пловдив, тъй като те не задържат прах и не позволяват на мръсотията от града да проникне в дълбочина. Имат изключителна паропропускливост и водоотблъскване. Силиконовите мазилки са устойчиви на всякакви атмосферни условия. Перфектен избор фасадна мазилка в зони с високо ниво на замърсяване или пък с повишена влажност на въздуха.
Силикон-Акрилни Мазилки – Притежават добри паропропускливи свойства , добро водоотблъскване и висока механична здравина. Този вид външна мазилка съчетава част от качествата на полимерните и силиконовите мазилки.
Сухи Минерални Мазилки – основно предимство на сухите минерални мазилки е, че са естествени екологични продукти. Те притежават най-добра паропропускливост от останалите видове мазилки, но имат по-кратко отворено време и по-слабо водоотблъскване. Само при нас цената на минералната мазилка е толкова достъпна!
Сертификати, рефернции, дипломи или др.
Адрес на доставка или Район на работа
Страна
България
Област
Област Пазарджик
Адрес
Пазарджик
Телефон за поръчка
  • Сканирай QR код Сканирай QR код
  • Съобщи за нередност Cancel my report
  • 293 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова