Обръщане измазване на PVC дограма Варна
 • Обръщане измазване на PVC дограма Варна
 • Фирма Екопресконсулт Ви предлага следните ориентировъчни цени за обръщане на дограма от вътрешната страна с гипсокартон.
  За стандартни панелени помещения цена на един линеен метър 11лв. - цената е до боя
  За обръщане на монтирана дограма на тухла, цена 14лв. на един линеен метър- цената е до боя. В случаите когато се изкърти и от страни на стената, цената за кърпежите се договарят.
  Само за подмазване на монтирана пяна на дограма- цена 4лв. на линеен метър
  Цените са ориентировъчни, точна цена се дава при предварително направен оглед и при монтирана дограма.
Саниране и обръщане на прозорци и врати в София
 • Саниране и обръщане на прозорци и врати в София
 • Строителна фирма "Алпи Пан" ООД е основана през 2007 година и се занимава с проектиране и изпълнение на топлоизолационни системи по алпийски способ, както и със строително-ремонтни дейности, които изискват въжен достъп. "Алпи Пан" ООД извършва цялостно или частично топлоизолиране на панелни и тухлени сгради. С цел постигане на желаните резултати и удовлетворяване изискванията на нашите клиенти, фирмата работи само с висококачествени материали на утвърдени производители, които отговарят на всички европейски стандарти. „ Алпи Пан ” ООД залага преди всичко на коректните взаимоотношения със своите клиенти и за това те получават 5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВОТО!!!

  При нас обръщането на прозорците се изчислява като площ за изолиране в квадратни метри, която се добавя към общата площ за топлоизолиране на сградата. Това означава, че за обръщането заплащате същата цена за квадратен метър, както за санирането на квадратен метър. В бранша са познати и други практики за пресмятане на обръщането на прозорците, които са в ущърб на клиента, защото при тях има цена за линеен метър обръщане (около 15 лева), а обикновено обиколката на един прозорец в линейни метри е около 5-6 метра, но варира в зависимост от прозорците. Т.е. в този случай цената за обръщане би била между 75-90 лева за един прозорец, а изчислено в квадратни метри обръщането на същия прозорец би било около 1 кв. метър и съответно цена започваща от 30 лева на квадратен метър.
Обръщане на врати и прозорци
 • Обръщане на врати и прозорци
 • Обръщане на прозорци е строително – ремонтен процес, който се извършва ежедневно. Дори и в голяма част от случаите да не правят цялостен и основен ремонт, много хора прибягват до смяна на старата дограма с нова. По време на смяната обаче неизменно се стига до нарушаване на цялостния облик на майсторите. Така след като смяната на дограма е извършена, остава една неприятна за окото гледка, в която преобладават пяната и начупените ръбове. Именно при такива ситуации се стига до обръщането на прозорци. Подходящ материал за този вид ремонтна дейност е гипсокартон. Освен него са необходими още маламашка, ренде за гипсокартона, както и макетно ножче.

  1 Панел (двустранно) 9-12лв/л.м
  2 Тухла и ЕПК (двустранно) 12-15лв.л.м
  3 Само отвън 4-7лв/л.м
 • 12 Лева
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова