Подови настилки

Машинно почистване на твърди подове София
 • Машинно почистване на твърди подове София
 • Машинно почистване на твърди подове в София
  Предвид голямото си разнообразие най-общо твърдите подови настилки могат да бъдат разделени в две категории – подове от естествен материал като мрамор, мозайка, различни варовикови настилки, гранит и др. и подове от неестествен материал – теракота, гранитогрес, pvc настилки, ламинат и др.

  Когато става въпрос за каменни подове в повечето случаи термина „машинно почистване на под” не е съвсем точен. Предвид порестата си структура този тип покрития позволяват на замърсяванията да проникнат навътре в материала и обикновено отстраняването им с повърхностна обработка е невъзможно – за възстановяването им е необходимо да се извърши шлайфане на повърхността.
  Машинното почистване на под не отнема от повърхността на настилката – при подове като теракота, гранитогрес и др. замърсяванията не са в дълбочина. Въпреки това много често почистването им с помощта на препарати и ръчни способи е невъзможно – това се отнася най-вече до някой не полирани видове плочки, при които замърсяванията са проникнали в релефа.

  Почистването на такъв тип подове представлява обработка – втриване и разтъркване на препарат с еднодискови машини снабдени с твърди четки или /в повечето случаи/ с различни по абразивност дискове – падове. Падовете са гъвкави абразивни дискове с дебелина около един см.,което в съчетание с тежеста на машината и високите обороти на въртене позволява да се следва релефа на повърхността без да остават необработени участъци на пода. Така получения мръсен разтвор се събира с помощта на водоизсмукващи /вакуумни/ машини до пълно подсушаване на обработвания участък.
  Свържете се с нас, за повече подробности по услугата
Кристализация на мрамор София
 • Кристализация на мрамор София
 • Услуги - обработка, почистване , шлайфане, полиране,импрегнация на подови настилки - мрамор, гранит, мозайка, бетон и др.
  - кристализация на мрамор : обработка на повърхността с киселинна емулсия – кристализатор, реагиращ с камъка по химичен път . Придава ефекет на дълбочина, подчертава цвета и шарката, подчертава блясъка.
Циклене на паркет с нови машини Бургас
 • Циклене на паркет с нови машини Бургас
 • Ние сме новите машини на „Тон паркет“, родени сме през 2018год. в Германия. При изключителна производствена прецизност, отговаряме на сетификати TUV както и за прахоулавяне. Можем да вършим изключително сложни операции. С нашата работа вашия паркет ще изглежда съвършенно добре. Попаднахме на добре обучени професионалисти, които ни ползват изключително старателно. Всички циклят, а ние и шлифоваме. Нашата мисия е да даваме повече отколкото очаквате.
  Ние сме най-доброто на немската инженерна мисъл.
  http://burgasparket.com/
Подова настилка и стенна облицовка София
 • Подова настилка и стенна облицовка София
 • Декинг

  Дърволекс

  Подова настилка и стенна облицовка. Представлява дървесно – полимерен композит получен от комбинацията на дървесни фибри и високоустойчива пластмаса. Модерните подови настилки DARVOLEX съчетават естетиката, комфорта и уюта на естествената дървесина с трайността и здравината на пластмасата. Използвани интериорно или екстериорно, поставени на пода или стените, заложени според модерен или по-традиционен архитектурен дизайн, продуктите предоставят неизброими възможности. Възможности, които ще нарастват още повече в бъдеще с непрекъснатото обогатяване на нашия продуктов каталог.


  Предимствата на Darvolex :

  • Лесна подръжка . Настилката няма нужда да се импрегнира , лакира , байцва или боядисва , почистването става само с вода;

  •Дълговечност .Силна устойчивост на всякъкви външни условия. Не променя външния си вид и формата , не гние и не се цепи .

  • Лесен и бърз монтаж . Специална система за закрепване на профилите , позволява възможност за разглобяване при необходимост без да се поврежда материала.

  • Екологичен продукт който постига 100 % усещане за дървесина , на вид , на допир и на аромат .

Циклене на паркет Бургас, Поморие, Созопол, Несебъ
 • Циклене на паркет Бургас, Поморие, Созопол, Несебъ
 • Вече и в Бургас, най-ново поколение дискова машина Bona FlexiSand гарантираща перфектно качество без следи от надрасквания постигаща отлична визия на вашия паркет.
  Когато става въпрос за подовите настилки, ние сме вашия компетентен партньор.
  Ние предлагаме експертни съвети, доставка, полагане, шлайфане, възстановяване на паркет.
  Ние можем да погледнем назад в продължение на 15 години професионален опит.
  Любезност и ефективност вървят ръка за ръка от първата среща до изпълнението на вашия под.
  http://burgasparket.com/
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова