Подови настилки

Машинно почистване на твърди подове София
 • Машинно почистване на твърди подове София
 • Машинно почистване на твърди подове в София
  Предвид голямото си разнообразие най-общо твърдите подови настилки могат да бъдат разделени в две категории – подове от естествен материал като мрамор, мозайка, различни варовикови настилки, гранит и др. и подове от неестествен материал – теракота, гранитогрес, pvc настилки, ламинат и др.

  Когато става въпрос за каменни подове в повечето случаи термина „машинно почистване на под” не е съвсем точен. Предвид порестата си структура този тип покрития позволяват на замърсяванията да проникнат навътре в материала и обикновено отстраняването им с повърхностна обработка е невъзможно – за възстановяването им е необходимо да се извърши шлайфане на повърхността.
  Машинното почистване на под не отнема от повърхността на настилката – при подове като теракота, гранитогрес и др. замърсяванията не са в дълбочина. Въпреки това много често почистването им с помощта на препарати и ръчни способи е невъзможно – това се отнася най-вече до някой не полирани видове плочки, при които замърсяванията са проникнали в релефа.

  Почистването на такъв тип подове представлява обработка – втриване и разтъркване на препарат с еднодискови машини снабдени с твърди четки или /в повечето случаи/ с различни по абразивност дискове – падове. Падовете са гъвкави абразивни дискове с дебелина около един см.,което в съчетание с тежеста на машината и високите обороти на въртене позволява да се следва релефа на повърхността без да остават необработени участъци на пода. Така получения мръсен разтвор се събира с помощта на водоизсмукващи /вакуумни/ машини до пълно подсушаване на обработвания участък.
  Свържете се с нас, за повече подробности по услугата
Кристализация на мрамор София
 • Кристализация на мрамор София
 • Услуги - обработка, почистване , шлайфане, полиране,импрегнация на подови настилки - мрамор, гранит, мозайка, бетон и др.
  - кристализация на мрамор : обработка на повърхността с киселинна емулсия – кристализатор, реагиращ с камъка по химичен път . Придава ефекет на дълбочина, подчертава цвета и шарката, подчертава блясъка.
Подова настилка и стенна облицовка София
 • Подова настилка и стенна облицовка София
 • Декинг

  Дърволекс

  Подова настилка и стенна облицовка. Представлява дървесно – полимерен композит получен от комбинацията на дървесни фибри и високоустойчива пластмаса. Модерните подови настилки DARVOLEX съчетават естетиката, комфорта и уюта на естествената дървесина с трайността и здравината на пластмасата. Използвани интериорно или екстериорно, поставени на пода или стените, заложени според модерен или по-традиционен архитектурен дизайн, продуктите предоставят неизброими възможности. Възможности, които ще нарастват още повече в бъдеще с непрекъснатото обогатяване на нашия продуктов каталог.


  Предимствата на Darvolex :

  • Лесна подръжка . Настилката няма нужда да се импрегнира , лакира , байцва или боядисва , почистването става само с вода;

  •Дълговечност .Силна устойчивост на всякъкви външни условия. Не променя външния си вид и формата , не гние и не се цепи .

  • Лесен и бърз монтаж . Специална система за закрепване на профилите , позволява възможност за разглобяване при необходимост без да се поврежда материала.

  • Екологичен продукт който постига 100 % усещане за дървесина , на вид , на допир и на аромат .

Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова