Машинно почистване на твърди подове София

Референтен номер
RF171249
цената е
по договаряне
Място на изпълнение
  • На адрес на клиент
Публикувана на
02.11.2019
Описание
За услугата
Машинно почистване на твърди подове в София
Предвид голямото си разнообразие най-общо твърдите подови настилки могат да бъдат разделени в две категории – подове от естествен материал като мрамор, мозайка, различни варовикови настилки, гранит и др. и подове от неестествен материал – теракота, гранитогрес, pvc настилки, ламинат и др.

Когато става въпрос за каменни подове в повечето случаи термина „машинно почистване на под” не е съвсем точен. Предвид порестата си структура този тип покрития позволяват на замърсяванията да проникнат навътре в материала и обикновено отстраняването им с повърхностна обработка е невъзможно – за възстановяването им е необходимо да се извърши шлайфане на повърхността.
Машинното почистване на под не отнема от повърхността на настилката – при подове като теракота, гранитогрес и др. замърсяванията не са в дълбочина. Въпреки това много често почистването им с помощта на препарати и ръчни способи е невъзможно – това се отнася най-вече до някой не полирани видове плочки, при които замърсяванията са проникнали в релефа.

Почистването на такъв тип подове представлява обработка – втриване и разтъркване на препарат с еднодискови машини снабдени с твърди четки или /в повечето случаи/ с различни по абразивност дискове – падове. Падовете са гъвкави абразивни дискове с дебелина около един см.,което в съчетание с тежеста на машината и високите обороти на въртене позволява да се следва релефа на повърхността без да остават необработени участъци на пода. Така получения мръсен разтвор се събира с помощта на водоизсмукващи /вакуумни/ машини до пълно подсушаване на обработвания участък.
Свържете се с нас, за повече подробности по услугата
Сертификати, рефернции, дипломи или др.
Адрес на доставка или Район на работа
Страна
България
Област
Област София - град
Град
София
Телефон за поръчка
  • Сканирай QR код Сканирай QR код
  • Съобщи за нередност Cancel my report
  • 259 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова