Ремонт покриви на къщи Варна

Референтен номер
RF134208
цената е
по договаряне
Място на изпълнение
  • На адрес на клиент
Публикувана на
05.11.2019
Описание
За услугата
Ремонт покриви на къщи цени Варна
Фирма Екопресконсулт Варна предлага цялостен ремонт на едноетажни и двуетажни къщи, ремонт на стари дървени покриви с нови дървени греди, смяна на цигли, измазване на стари комини, полагане и монтаж на ОСБ, коване на дървена скара, монтаж на черна хартия, монтаж на улуци и извозване на строителните отпадъци. Фирмата изпълнява сабаряне на покриви на къщи, надграждане на тавански етаж, цялостен ремонт от вън и вътре на къщи, измазване, смяна на нова дограма, полагане на топлоизолация и всичко това в рамките на град Варна и упоменатите Общини.
Фирмата предлага услугата за град Варна и региона на Варненска Община, Община Добрич и Община Аксаково.
Фирмата е в състояние да предложи и други строителни дейности но това е въпрос на договорка. Цената на услугата се определя от сложноста и от растоянието на обекта, защото фирма Екопресконсулт е Варненска фирма за ремонт на покриви с дървени греди и цигли.
Фирма Екопресконсулт предлага и ремонт на покриви на тераси, изграждане покриви на къщи и вили, изгращдане на дървени веранди, ремонти на гаражи.
Работим основно на територията в рамките на град Варна, защото сме Варненска фирма за ремонт на дървени покриви. Но сме в състояние да поемем и обекти извън град Варна.
Сертификати, рефернции, дипломи или др.
Адрес на доставка или Район на работа
Страна
България
Област
Област Варна
Град
Варна
Телефон за поръчка
  • Сканирай QR код Сканирай QR код
  • Съобщи за нередност Cancel my report
  • 345 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова