Шпакловка и замазка

Шпакловка и боядисване Варна
 • Шпакловка и боядисване Варна
 • Фирма Екопресконсулт Варна предлага, Шпакловка и боядисване на стени и тавани в жилищтни помещения Варна! Шпакловка и замазка, обръщане на вече монтирана PVC дограма само за град Варна. Боядисване с латексова боя, силиконова боя, изравняване на стени и тавани с конструкция от гипсокартон и др.
Шпакловки, боядисване Варна
 • Шпакловки, боядисване Варна
 • Дейността на фирмата е строителство на сгради, ремонтни и довършителни работи в гр. Варна.
  Извършваме шпакловки, боядисване, замазки и всякакви довършителни работи.
  На Българския пазар сме от 2007г. Като сме изпълнявали поръчки на едни от най-големите фирми в града. Както и множество училища и детски градини.
ШПАКЛОВКА И БОЯДИСВАНЕ ПАЗАРДЖИК
 • ШПАКЛОВКА И БОЯДИСВАНЕ ПАЗАРДЖИК
 • Идеално правите стени са вече реалност с фина шпакловка от Мулти Финиш (Multi Finish) на ХИТ цена и нашите майстори в Пазарджик!
  Шпакловката е произведена от английската фирма British Gypsum или циментова шпакловка!
  Без значение причината стените или пък тавана на вашия дом да са неравни, ние от Ремонта БГсме майстори на шпакловката с над 12 години опит и ще поправим и изправим по конец всяка повърхност без стените да изискват шкурене – КРАЙ с финия прах във вашия апартамент. Така Вие вече ще може спокойно да боядисате с латекс или пък да налепите новите тапети в хола или детската стая. Вътрешните ремонти ще са удоволствие, а не досадно задължение , когато ни се обадите на ☎0898394015
ШПАКЛОВКА И БОЯДИСВАНЕ ПЛОВДИВ
 • ШПАКЛОВКА И БОЯДИСВАНЕ ПЛОВДИВ
 • Идеално правите стени са вече реалност с фина шпакловка от Мулти Финиш (Multi Finish) на ХИТ цена и нашите майстори в Пловдив.
  Шпакловката е произведена от английската фирма British Gypsum или циментова шпакловка! Без значение причината стените или пък тавана на вашия дом да са неравни, ние от Ремонта БГсме майстори на шпакловката с над 12 години опит и ще поправим и изправим по конец всяка повърхност без стените да изискват шкурене – КРАЙ с финия прах във вашия апартамент. Така Вие вече ще може спокойно да боядисате с латекс или пък да налепите новите тапети в хола или детската стая. Вътрешните ремонти ще са удоволствие, а не досадно задължение , когато ни се обадите на ☎0898394015
ШПАКЛОВКА И БОЯДИСВАНЕ НА ХИТ ЦЕНА В СОФИЯ
 • ШПАКЛОВКА И БОЯДИСВАНЕ НА ХИТ ЦЕНА В СОФИЯ
 • ШПАКЛОВКА И БОЯДИСВАНЕ НА ХИТ ЦЕНА В СОФИЯ
  Вие сте тук:РЕМОНТА.БГ/ШПАКЛОВКА И БОЯДИСВАНЕ НА ХИТ ЦЕНА В СОФИЯ
  Идеално правите стени са вече реалност с фина шпакловка от Мулти Финиш (Multi Finish) на ХИТ цена и нашите майстори в София! Шпакловката е произведена от английската фирма British Gypsum или циментова шпакловка! Без значение причината стените или пък тавана на вашия дом да са неравни, ние от Ремонта БГсме майстори на шпакловката с над 12 години опит и ще поправим и изправим по конец всяка повърхност без стените да изискват шкурене – КРАЙ с финия прах във вашия апартамент. Така Вие вече ще може спокойно да боядисате с латекс или пък да налепите новите тапети в хола или детската стая. Вътрешните ремонти ще са удоволствие, а не досадно задължение , когато ни се обадите на ☎0898394015 за цяла София
Шпакловка и шлайфане
 • Шпакловка и шлайфане
 • Днес съществуват съвременни материали за направа на зидария, на стени и по-качествени кофражи. Дебелите хастарни мазилки от варовик намират все по-широко приложение за сметка на тънко слойните декоративни мазилки. Съвременните материали за шпакловане до такава степен улесняват работата, като освен всичко останало направената по този начин шпакловка е качествена. Това се гарантира допълнително от надеждността на материалите. Сред основните предимства на новите материали е опростеният начин на подготовката на разтвора. Гарантира се получаване на такъв разтвор, който притежава оптимални за полагане на шпакловката качества.

 • 7 Лева
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова