Шпакловка и замазка

Шпакловка и боядисване Варна
 • Шпакловка и боядисване Варна
 • Фирма Екопресконсулт Варна предлага, Шпакловка и боядисване на стени и тавани в жилищтни помещения Варна! Шпакловка и замазка, обръщане на вече монтирана PVC дограма само за град Варна. Боядисване с латексова боя, силиконова боя, изравняване на стени и тавани с конструкция от гипсокартон и др.
Шпакловки, боядисване Варна
 • Шпакловки, боядисване Варна
 • Дейността на фирмата е строителство на сгради, ремонтни и довършителни работи в гр. Варна.
  Извършваме шпакловки, боядисване, замазки и всякакви довършителни работи.
  На Българския пазар сме от 2007г. Като сме изпълнявали поръчки на едни от най-големите фирми в града. Както и множество училища и детски градини.
ШПАКЛОВКА И БОЯДИСВАНЕ ПАЗАРДЖИК
 • ШПАКЛОВКА И БОЯДИСВАНЕ ПАЗАРДЖИК
 • Идеално правите стени са вече реалност с фина шпакловка от Мулти Финиш (Multi Finish) на ХИТ цена и нашите майстори в Пазарджик!
  Шпакловката е произведена от английската фирма British Gypsum или циментова шпакловка!
  Без значение причината стените или пък тавана на вашия дом да са неравни, ние от Ремонта БГсме майстори на шпакловката с над 12 години опит и ще поправим и изправим по конец всяка повърхност без стените да изискват шкурене – КРАЙ с финия прах във вашия апартамент. Така Вие вече ще може спокойно да боядисате с латекс или пък да налепите новите тапети в хола или детската стая. Вътрешните ремонти ще са удоволствие, а не досадно задължение , когато ни се обадите на ☎0898394015
ШПАКЛОВКА И БОЯДИСВАНЕ ПЛОВДИВ
 • ШПАКЛОВКА И БОЯДИСВАНЕ ПЛОВДИВ
 • Идеално правите стени са вече реалност с фина шпакловка от Мулти Финиш (Multi Finish) на ХИТ цена и нашите майстори в Пловдив.
  Шпакловката е произведена от английската фирма British Gypsum или циментова шпакловка! Без значение причината стените или пък тавана на вашия дом да са неравни, ние от Ремонта БГсме майстори на шпакловката с над 12 години опит и ще поправим и изправим по конец всяка повърхност без стените да изискват шкурене – КРАЙ с финия прах във вашия апартамент. Така Вие вече ще може спокойно да боядисате с латекс или пък да налепите новите тапети в хола или детската стая. Вътрешните ремонти ще са удоволствие, а не досадно задължение , когато ни се обадите на ☎0898394015
ШПАКЛОВКА И БОЯДИСВАНЕ НА ХИТ ЦЕНА В СОФИЯ
 • ШПАКЛОВКА И БОЯДИСВАНЕ НА ХИТ ЦЕНА В СОФИЯ
 • ШПАКЛОВКА И БОЯДИСВАНЕ НА ХИТ ЦЕНА В СОФИЯ
  Вие сте тук:РЕМОНТА.БГ/ШПАКЛОВКА И БОЯДИСВАНЕ НА ХИТ ЦЕНА В СОФИЯ
  Идеално правите стени са вече реалност с фина шпакловка от Мулти Финиш (Multi Finish) на ХИТ цена и нашите майстори в София! Шпакловката е произведена от английската фирма British Gypsum или циментова шпакловка! Без значение причината стените или пък тавана на вашия дом да са неравни, ние от Ремонта БГсме майстори на шпакловката с над 12 години опит и ще поправим и изправим по конец всяка повърхност без стените да изискват шкурене – КРАЙ с финия прах във вашия апартамент. Така Вие вече ще може спокойно да боядисате с латекс или пък да налепите новите тапети в хола или детската стая. Вътрешните ремонти ще са удоволствие, а не досадно задължение , когато ни се обадите на ☎0898394015 за цяла София
Вътрешен ремонт София Шпакловка
 • Вътрешен ремонт София Шпакловка
 • Ние сме бояджии - майстори шпакловка, шпакловка гипс, Фина шпакловка правиме я на цени 4-6лв кв.м/завършено/ при ново строителство 100% без шупли и драскотини, качествени бояджийски услуги стени и тавани от 2-00- 2.50 лв кв.м 1-2 ръце, обръщане /подмазване/ на прозорци 8лв м лин, подова замазка, поставяне - теракота, фаянс, гранитогрес, изкуствен камък, ламиниран паркет, монтаж гипсокартон, окачени тавани, преградни стени, топлоизолация с вата, кратки срокове
 • 5 Лева
Подови замазки София
 • Подови замазки София
 • Подови замазки, самонивелиращи, бетон, плочки и др.
  -машинна пердашена замазка
  -армирана замазка
  -замазка-ръчна
  -армирана замазка и полагане на изолация
  -перлитова замазка
  -самонивелираща замазка
  -бетон
  -шлайфан и ресан бетон
  -пътеки, паркинги, гаражи, покриви, тераси
  -мозайка
  -плочки, паркет, ламинат и др.
  -къртене, чистене и извозване на строителни отпадъци
  -попитайте фирмата и за други строително монтажни работи (СМР)

  Подготовка, изравняване, хоризонтиране, наклон чрез нивелация, шлайфане, всичко за циментовите подови настилки от специалист с повече от 14 г. опит. Консултация, взимане и определяне на нива, изчисляване на видовете материали.

  След приключване на обекта, почистване на работното място. Изключително професионално отношение към естеството на работа и към клиента.
Шпакловка и шлайфане
 • Шпакловка и шлайфане
 • Днес съществуват съвременни материали за направа на зидария, на стени и по-качествени кофражи. Дебелите хастарни мазилки от варовик намират все по-широко приложение за сметка на тънко слойните декоративни мазилки. Съвременните материали за шпакловане до такава степен улесняват работата, като освен всичко останало направената по този начин шпакловка е качествена. Това се гарантира допълнително от надеждността на материалите. Сред основните предимства на новите материали е опростеният начин на подготовката на разтвора. Гарантира се получаване на такъв разтвор, който притежава оптимални за полагане на шпакловката качества.

 • 7 Лева
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова