Куриерски услуги

Куриерски услуги.
Носим и връщаме обработени документите ви
 • Носим и връщаме обработени документите ви
 • Ние сме Директ БГ.
  Услугите, които можем да изпълним за Вас, са насочени към хора и фирми с ограничено време за изпълнение на задачи, изискващи специално внимание и отговорност. Можем да Ви помогнем при доставяне на пратки, които са много спешни, при които трябва да се отдели време и да се изпълнят специфични изисквания при доставката, като взимане на входящ номер, обработка на документи на място, съгласуване на специфична документация, решаване на възникнали казуси по време на изпълнението на доставката.

  ​Делегирайте ни не само доставки, но и задачи. Оптимизирайте времето си!
  Изпълнение на делегирани задачи.
  Доставка на букети с цветя, кошници с цветя или подаръци и пратки, изискващи специално внимание.
  Доставка и заверяване на фактури, изчакване на място за обработването им и връщане на заверените копия в рамките на деня.
  Внасяне на всички видове документи по инстанции, изчакване на тяхната обработка и взимане на входящ номер, обратна разписка, приемо-предавателен протокол и др.
  Всички пратки се доставят директно на получателя, от куриера взел пратката, без да се препредава на други куриери. Това гарантира висока степен на сигурност и конфиденциалност на услугата. Пратките се доставят задължително срещу име и подпис от получателя.
 • 10 Лева
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова