Застрахователни услуги

Автокаско, Гражданска отговорност, Животозастраховане, Застраховка багаж, Застраховка имущество, Застраховка при пътуване.
Застраховка на багаж при пътуване
 • Застраховка на багаж при пътуване
 • Застраховка на багаж при пътуване с въздушен транспорт в чужбина
  Обект на застраховане
  Застрахова се багаж, регистриран от пътника преди съответния полет.
  Покрити рискове
  Застраховката осигурява защита срещу загуба, повреда или забавяне на багажа по вина на превозвача.
  Стандартния пакет включва:
  Забавяне пристигането на багаж. Застрахователят възстановява фактически извършени разходи за закупени лични вещи от първа необходимост с общ лимит 150 USD/EUR.
  Разширен пакет:
  Забавяне пристигането на багаж. Застрахователят възстановява фактически извършени разходи за закупени лични вещи от първа необходимост с общ лимит 150 USD/EUR;
  Загуба на багаж (частична или пълна). Включва недоставени в междинна или крайна дестинация предмети, предадени за превоз. Лимитите на покритие са до 150 USD/EUR за една вещ с доказуема стойност и общо до 600 USD/EUR за целия багаж;
  Повреда на багаж (частична или пълна). Включва щети, причинени от счупване, разлепване, разкъсване, спукване на корпуса на багажа (куфар, сак, пътна чанта, пакет и др.) и/или елементи от тях (дръжки, ключалки, ремъци и др.), в резултат на което е нарушена хомогенността на багажа и е налице разкъсване, намокряне, спукване, счупване и др. физически дефекти на багажа или предметите в него. Лимитите на покритие са до 150 USD/EUR за една вещ с доказуема стойност и общо до 600 USD/EUR за целия багаж.
  Важно е да знаете, че:
  Застраховката се сключва еднократно при всяко отделно пътуване и се издава след представяне на самолетния билет. Не се поема отговорност за ръчния багаж, за предмети с цел търговия (ценни книжа, пари, ценности), както и за очила, лещи и протези. Забранени за превоз от авиокомпанията предмети също не се застраховат. Същото важи и за велосипеди, мотопеди или животни.
Застраховка помощ при пътуване
 • Застраховка помощ при пътуване
 • ОПИСАНИЕ

  Застраховка „Помощ при пътуване“ осигурява на теб и твоите близки спокойствие при пътуване в чужбина и подкрепа при непредвидени ситуации.
  ПОКРИТИ РИСКОВЕ

  Медицински застраховки, вследствие на злополука или внезапно заболяване;
  Репатриране вследствие на злополука или внезапно заболяване;
  Спешна дентална помощ;
  Отмяна на пътуване – до началото на пътуването;
  Кражба, загуба или забавено доставяне на личен багаж;
  Смърт или трайно намалена работоспособност;
  Спасителни разноски;
  Дневни пари за болничен престой;
  Правна помощ;
  Гражданска отговорност към трети лица.
  ПРЕДИМСТВА

  Без ограничение във възрастта и без самоучастие;
  Международно съдействие 24 часа, 7 дни в седмицата;
  Комбинация от покрити рискове според индивидуалните нужди;
  Покрития на рискове при упражняване на екстремни спортове;
  Висок лимит на покритие за спасителни разноски, за да си спокоен, че ние ще се погрижим за теб;
  Отмяна на пътуване – ако си платил за своята почивка, но се случи нещо непредвидено и не можеш да пътуваш, ние ще ти възстановим парите;
  Тази застраховка при пътуване е валидна за цял свят.
  ЦЕНИ

  Образуват се спрямо покритията, рисковете, възрастта, дестинацията и повода за пътуването (дали е с цел работа, почивка и т.н.).
Застраховки с най-големи ОТСТЪПКИ София
 • Застраховки с най-големи ОТСТЪПКИ София
 • Предлагаме всички видове застраховки на най-добрите цени...
  Безплатна доставка до адрес до всяка точка на България с наложен платеж - за 1 или 2 дена в зависимост от часа на заявката... В удобно за Вас време...
  Подсещаме Ви по телефона за предстоящи вноски или изтичащи полици - от 4 до 7 дена предварително...

  ГОЛЕМИ ОТСТЪПКИ:

  1. По Гражданска Отговорност - до 15%
  2. По Автокаско - до 40%
  3. По Имущество - до 50%
  4. За други застраховки - обадете се за Вашата отстъпка...

  При нас всичко е точно, коректно и прозрачно... Без скрити условия, номера и т.н.
  Пробвайте ни и ще се убедите сами....

  !!! Обслужване и най-добри условия за корпоративни клиенти - застраховки, завеждане на щети, отношения със сервизи при отстраняване на щети и т.н. !!! Ние мислим и се занимаваме вместо Вас... Вие мислите САМО за Вашия бизнес... А по този начин и ние допринасяме за него... А Вие за нас... - Политиката ни е: ПЕЧЕЛЯ - ПЕЧЕЛИШ !!!

  За контакти:
  088/67-444-67; 089/88-999-75
  или на ел. поща...

  Нашият екип от млади, енергични и любезни служители Ви очаква за взаимноизгодно сътрудничество...

  ПЕЧЕЛЯ - ПЕЧЕЛИШ...
  Това е нашето мото...
Застраховки
 • Застраховки
 • Ползвайки услугите на застрахователен брокер, клиентът получава оптимално съотношение между цена и качество на застрахователната услуга. На базата на своя професионализъм, отличното познаване на целевия пазар, на всички застрахователни компании и всички условия и тарифи, предлагани от тях, застрахователният брокер може да предложи на своите клиенти възможно най-добрия застрахователен продукт, на възможно най-приемливата цена.
  "Брокер Инс" придобива лиценз за застрахователен брокер през 2000г. и 2006г. и се ръководи от Стефан Енчев и Румен Стайков. Фирмата има 15 офиса в страната и включва над 60 квалифицирани специалисти в застраховането.
  Зад името "Брокер Инс" стои сериозна инфраструктура, богат ресурс от подготвени кадри, know-how и бизнес контакти, изграждани постепенно във времето. Днес "Брокер Инс" носи отговорността за обслужването на над 100 000 клиенти. Всички те разчитат, че ще бъдем на място, когато има спешна ситуация, че ще реагираме спокойно и професионално и ще дадем компетентен съвет, който да спести нерви, време и пари.
  "Брокер Инс" създаде марката 24ins, за да получат потребителите лесен, бърз и удобен начин за сключване на застраховки. За първи път сериозен брокер навлиза в пазара на онлайн застраховането.
  Наша мисия е да улесним всеки, който е взел интелигентното решение да се застрахова. Името 24ins служи да подчертае готовността ни да съдействаме по всяко време - за да бъдат услугите ни наистина достъпни.
  Работим, за да свалим всички бариери пред ползването на застрахователни услуги. Искаме културата на застраховане да стане масова практика в България. За целта инвестираме в съкратени процедури и дружелюбно отношение.
  Всички застраховки:
  Гражданска отговорност

  Застраховка Автокаско

  Помощ при пътуване

  Застраховка имущество

  Обща гражданска отговорност
Застраховки София
 • Застраховки София
 • Финансов съветник,прави застраховки " Живот", застраховки " Злополуки" ,инвестиционни и пенсионни застраховки на място; във вашия офис и близо до вкъщи.
  Отстъпки!!!
  Правим и застраховки на апартаменти и къщи на 45% отстъпки.
  офис- център
  Финансов съветник- М.Милкова
  877698485
Застраховки денонощно Гражданска! София Зона Б-5
Застраховки, консултации, обслужване. София
 • Застраховки, консултации, обслужване. София
 • Застраховки, консултации, обслужване.
  Сключвам застраховки в престижни застрахователни компании
  - Гражданска отговорност,
  - Каско,
  - Имущество,
  - Медицинска застраховка за чужбина,
  - Планинска застраховка,
  - Отговорности .
Застраховки по телефона София
 • Застраховки по телефона София
 • Застраховки по телефона. Вкл. вечер, в събота, неделя и по празници.

  Консултации и посредничество при сключване и сервизиране на застраховки: гражданска отговорност, зелена карта, каско на МПС, имущество, злополуки, помощ при пътуване, отговорности, карго, селско стопанство, финансови рискове, плавателни съдове, летателни апарати.

  За детайлна информация и съдействие не се колебайте да ме потърсите по телефона по всяко време, включително в събота и неделя, по празници и в извънработно време.

  Лицензиран съм да сключвам застраховки в цялата страна.

  ИНДИВИДУАЛЕН ПОДХОД КЪМ ВСЕКИ КЛИЕНТ!

  За повече информация посетете www.euroins.eu
Застраховка на яхти и плавателни съдове София
 • Застраховка на яхти и плавателни съдове София
 • Застрахователен брокер Акорт ООД, www.akort-ins.eu предлага всички застрахователни продукти в областта на застраховане на яхти и лодки. В работата си ние поддържаме дългогодишни взаимоотношения с водещия европейски яхтен застраховател Пантениус у сме негов представител от 2007 г. Базирайки се на богатия опит, традицията и международния си авторитет на групата, чиято част сме, Дружеството ни има за цел да заеме водещото място на българския застрахователен пазар като брокер. Наши клиенти са редица авторитетни учреждения, фирми и предприятия от цялата страна.
  Условия: от 1% застрахователна премия за комбинирана застраховка Каско + ГО + Злополука на екипажа за нови яхти и от 2% за яхти на възраст над 5 год. Покритие: до 210 морски мили, изчислени от всяко крайбрежие на ЕС. Бърза и безпроблемна ликвидация на щети (вкл. по ел. път подаване на заявление) в сервизи на официалния производител на яхтата. Безсрочност на застраховката с право на прекратяване по всяко време и незабавно възстановяване на надплатената част от застрахователната премия. Пълно покритие на щети, възникнали при транспорт на лодката по суша. Скипер и чартър застраховане. Предмет на застраховката Яхти - корпус и оборудване; Интереси на застрахования, възникнали вследствие директното използване на плавателния съд. Застрахователно покритие Каско - повреди по корпуса и цялото прилежащо оборудване, необходимо за нормалното плаване/ експлоатация на съда: Щети по корпуса; Потъване; Отстраняване на отломки; Кражба и вандализъм; Природни бедствия; Рискове при транспортиране на плавателния съд по суша; Рискове при вдигане и спускане от стапел; Отговорности: Отговорности към трети лица /без членове на екипажа/ и тяхното имущество, пристанищни съоръжения, отговорност сблъскване;
Автокаско с безплатен ГТП София
 • Автокаско с безплатен ГТП София
 • Автокаско с безплатен ГТП
  Ако заплатите света Автокаско при нас, получавате безплатен ГТП в наш пункт. Ако заплатите Автокаското си и Гражданската си отговорност при нас - получавате безплатен ГТП в наш пункт и талон за 20% отстъпка на закупените от нас авточасти и масла.
Застраховки София
 • Застраховки София
 • Гражданска Отговорност,Автокаско и всички останали Застраховки
  Предлагаме всички видове застраховки към всички компании на много изгодни за Вас цени!
  Застраховки на гарантирано най-ниски цени!! Гражданска отговорност!! Автокаско с отстъпка до 35% от базовата тарифа!!! Имуществени застраховки с отстъпка до 30% от базовата тарифа!! Медицински Застраховки!! Професионална отговорност по ЗУТ!!! Застраховка на Земеделски култури!! и др. За Фирми специални оферти!!!
  - Гражданска отговорност и зелена карта;
  - Автокаско;
  - Автоасистънт;
  - Имущество;
  - Здравни, живот, пътуване в чужбина, отмяна на пътуване;
  - Земеделски застраховки;
  - Професионален риск;
  - и други...

  Можем да доставим в удобно за Вас място и време, Вашата полица в София.
  Не се колебайте да попитате за цена на Вашата застраховка!
  Телефон 885845292 .
Застрахователно-посреднически услуги София
 • Застрахователно-посреднически услуги София
 • Извършвам застрахователно-посреднически услуги с посещение на място
  Лицензиран посредник със 17 годишен стаж предлага застрахователни услуги свързани със ЗК Лев Инс АД. Всички видове застраховки с безплатно посещение на място за София и околностите и чрез Еконт за другите градове. Целогодишно пълно сътрудничество при щети, лоялност, коректност и максимални отстъпки. Изберете професионалното застраховане и компетентност!
  Позвънете или пишете за оферта!
  Безплатна доставка по Еконт до всяка точка на страната!
  Благодаря Ви!
  Антони Карданов
Оценки за МПС София
 • Оценки за МПС София
 • Оценки за МПС
  Има възможност за издаване на застрахователни усдостоверения, необходими при покупкопродажба на МПС, на базата на които се плаща такса местен данък.

  Лицензиран оценител за МПС.
  Колко струва вашият автомобил?
  Каква цена да определите за продожбота му или на каква цена да си купите употребяван такъв.
  При огледа се проверява тенехническото му състояние, интериор и екстериор.
  Оценката може да послужи и за юридически лица, при подмяна на автопарк или продажба на стари и повредени МПС-та.

  Моля, при въпроси не се колебайте, да се свържете с мен в удобен за вас момент.
Релаксиращ масаж Пловдив
 • Релаксиращ масаж Пловдив
 • Студиото предлага голяма гама от разнообразни масажи
  Класически масаж
  Лечебни масажи
  Релаксиращи масажи
Измерване и оценка на битова и работна среда София
 • Измерване и оценка на битова и работна среда София
 • Органът за контрол от вида С при АЛФЕЙ ЕООД гр. София
  Удостоверение - Трудова Медицина

  е акредитиран съгласно БДС EN ISO / IEC 17020 от ИА „БСА” с уникален номер на сертификат № 223 ОКС.

  ИА „БСА” е страна по многостранно споразумение по EA MLA.
  Датата на първоначалната акредитация е 27.09.2006 г., валидността на сертификата е до 25.09.2022 г.

  ОКС АЛФЕЙ извършва контрол на нови и в експлоатация обекти и съоръжения.

  ОРГАНЪТ ЗА КОНТРОЛ извършва специализирани контролни измервания и оценка на съответствието на факторите на работната и битовата среда в:
  ОБЛАСТ НА КОНТРОЛ: МИКРОКЛИМАТ
  обхват на контрола по параметър – температура на въздуха, относителна влажност на въздуха, скорост на движение на въздуха.
  ОБЛАСТ НА КОНТРОЛ: ИЗКУСТВЕНО ОСВЕТЛЕНИЕ
  обхват на контрола по параметър – осветеност.
  ОБЛАСТ НА КОНТРОЛ: ШУМ
  Шум в работна среда – Еквивалентно ниво на шум; - ниво на шума; - дневно ниво на експозиция на шум; - средноседмично ниво на експозиция на шум; - ниво на върхово звуково налягане.
  Шум в околна среда – Еквивалентно ниво на шум /Ден, вечер, нощ/.
  Шум в помещения на жилищни и обществени сгради - Еквивалентно ниво на шум /Ден, вечер, нощ/

  ОБЛАСТ НА КОНТРОЛ: Химични фактори на работната среда – химични агенти във въздуха
  обхват на контрола по параметър
  - концентрация на инхалабилна фракция на праха;
  - концентрация на химични агенти чрез линейно колориметричен метод /индикаторни тръбички/.
  ОБЛАСТ НА КОНТРОЛ: ЕЛЕКТРИЧЕСКИ УРЕДБИ ДО 1000V
  обхват на контрола по параметър
  – импеданс на контура “фаза –защитен проводник”;
  – съпротивление на изолация до 1000V;
  – cъпротивление на защитни заземителни уредби;
  – cъпротивление на мълниезащитни заземителни уредби;
  – защитни прекъсвачи: време на изключване, ток на изключване, съпротивление на заземител и допирно напрежение.
  ОБЛАСТ НА КОНТРОЛ: климатични инсталации
  обхват на контрола по параметър – температура на въздуха, относителна влажност на въздуха.
  ОБЛАСТ НА КОНТРОЛ: вентилационни инсталации
  обхват на контрола по параметър – скорост на движение на въздуха, дебит на въздуха.
  Свържете се с нашия ОРГАН ЗА КОНТРОЛ


  Процедура РАЗГЛЕЖДАНЕ НА ЖАЛБИ И ВЪЗРАЖЕНИЯ

  ПОЛИТИКА ПО КАЧЕСТВОТО

  ПОЛИТИКА ЗА БЕЗПРИСТРАСТНОСТ, НЕЗАВИЗИМОСТ И КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ НА ОКС АЛФЕЙ

  ПОЛИТИКА за позоваване на акредитация и позоваване на статута на ИА БСА като страна на многостранно споразумение по EA MLA в областта “Органи за контрол”
 • Страница от 2
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова