Застраховки

Референтен номер
RF165789
цената е
по договаряне
Място на изпълнение
  • На адрес на доставчика
Публикувана на
07.04.2017
Описание
За услугата
Ползвайки услугите на застрахователен брокер, клиентът получава оптимално съотношение между цена и качество на застрахователната услуга. На базата на своя професионализъм, отличното познаване на целевия пазар, на всички застрахователни компании и всички условия и тарифи, предлагани от тях, застрахователният брокер може да предложи на своите клиенти възможно най-добрия застрахователен продукт, на възможно най-приемливата цена.
"Брокер Инс" придобива лиценз за застрахователен брокер през 2000г. и 2006г. и се ръководи от Стефан Енчев и Румен Стайков. Фирмата има 15 офиса в страната и включва над 60 квалифицирани специалисти в застраховането.
Зад името "Брокер Инс" стои сериозна инфраструктура, богат ресурс от подготвени кадри, know-how и бизнес контакти, изграждани постепенно във времето. Днес "Брокер Инс" носи отговорността за обслужването на над 100 000 клиенти. Всички те разчитат, че ще бъдем на място, когато има спешна ситуация, че ще реагираме спокойно и професионално и ще дадем компетентен съвет, който да спести нерви, време и пари.
"Брокер Инс" създаде марката 24ins, за да получат потребителите лесен, бърз и удобен начин за сключване на застраховки. За първи път сериозен брокер навлиза в пазара на онлайн застраховането.
Наша мисия е да улесним всеки, който е взел интелигентното решение да се застрахова. Името 24ins служи да подчертае готовността ни да съдействаме по всяко време - за да бъдат услугите ни наистина достъпни.
Работим, за да свалим всички бариери пред ползването на застрахователни услуги. Искаме културата на застраховане да стане масова практика в България. За целта инвестираме в съкратени процедури и дружелюбно отношение.
Всички застраховки:
Гражданска отговорност

Застраховка Автокаско

Помощ при пътуване

Застраховка имущество

Обща гражданска отговорност
Условия за поръчка
РАБОТНО ВРЕМЕ
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК
9:00 Ч. - 18:00 Ч.
СЪБОТА
9:00 Ч. - 13:00 Ч.
Адрес на доставка или Район на работа
Страна
България
Област
Област София - град
Град
София
Телефон за поръчка
  • Сканирай QR код Сканирай QR код
  • Съобщи за нередност Cancel my report
  • 470 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова