Застраховка на багаж при пътуване

Референтен номер
RF114990
цената е
по договаряне
Място на изпълнение
  • На адрес на доставчика
  • На адрес на клиент
Публикувана на
15.05.2017
Описание
За услугата
Застраховка на багаж при пътуване с въздушен транспорт в чужбина
Обект на застраховане
Застрахова се багаж, регистриран от пътника преди съответния полет.
Покрити рискове
Застраховката осигурява защита срещу загуба, повреда или забавяне на багажа по вина на превозвача.
Стандартния пакет включва:
Забавяне пристигането на багаж. Застрахователят възстановява фактически извършени разходи за закупени лични вещи от първа необходимост с общ лимит 150 USD/EUR.
Разширен пакет:
Забавяне пристигането на багаж. Застрахователят възстановява фактически извършени разходи за закупени лични вещи от първа необходимост с общ лимит 150 USD/EUR;
Загуба на багаж (частична или пълна). Включва недоставени в междинна или крайна дестинация предмети, предадени за превоз. Лимитите на покритие са до 150 USD/EUR за една вещ с доказуема стойност и общо до 600 USD/EUR за целия багаж;
Повреда на багаж (частична или пълна). Включва щети, причинени от счупване, разлепване, разкъсване, спукване на корпуса на багажа (куфар, сак, пътна чанта, пакет и др.) и/или елементи от тях (дръжки, ключалки, ремъци и др.), в резултат на което е нарушена хомогенността на багажа и е налице разкъсване, намокряне, спукване, счупване и др. физически дефекти на багажа или предметите в него. Лимитите на покритие са до 150 USD/EUR за една вещ с доказуема стойност и общо до 600 USD/EUR за целия багаж.
Важно е да знаете, че:
Застраховката се сключва еднократно при всяко отделно пътуване и се издава след представяне на самолетния билет. Не се поема отговорност за ръчния багаж, за предмети с цел търговия (ценни книжа, пари, ценности), както и за очила, лещи и протези. Забранени за превоз от авиокомпанията предмети също не се застраховат. Същото важи и за велосипеди, мотопеди или животни.
Адрес на доставка или Район на работа
Град
София
Адрес
ул. Твърдишки проход 21, гр.София
Телефон за поръчка
  • Сканирай QR код Сканирай QR код
  • Съобщи за нередност Cancel my report
  • 364 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова