Здраве и красота

Акупунктура, Вега тест, Диетолог, Зъболекар, Кинезитерапия, Кола маска, Лазерна епилация, Логопед, Маникюр и педикюр, Масажи, Мезотерапия, Обезкосмяване и епилация,    Перманентен грим, Професионален грим, Психолог, Рехабилитация, Салон за красота, Козметичен салон, Санаториум и Балнеолечение, СПА процедури, Физиотерапия, Фотоепилация, Фризьорски салон.
Лазарна епилация
Акупунктурна терапия
VEGA TEST|ВЕГА ТЕСТ
 • VEGA TEST|ВЕГА ТЕСТ
 • Компютърният тест VEGA е безкръвен, безболезнен, бърз, безопасен, без облъчване, удобен, точен. Полезен е, защото веднага ни дава отговор на постоянно задаваните от нас въпроси - как да отслабнем, без да гладуваме? каква е най-подходящата храна, за да бъдем здрави? гладуването е опасно. не можеш и не трябва да гладуваш цял живот.
  С VEGA TEST | ВЕГА ТЕСТ - може да се постигне:

  • ТРАЙНО НАМАЛЯВАНЕ, без възвръщане на килограмите! Ако ние се храним малко и не сме променили начина си на живот , килограмите ни се увеличават, това означава, че не ядем тази храна, която организмът ни толерира и разгражда. Факторите, които имат значение при изготвянето на индивидуалния режим на хранене, са генетични, възрастта, телесното тегло, съществуващите заболявания, нивата на хормоните, също- традицията, психологията, възпитанието.Приемат се само установените от теста поносими храни- тези, които организмът ни толерира и разгражда най- добре. Сравнително бързо и необратимо се намаляват излишните килограми още от първия месец /от 5 кг- 10 кг/. Така се поддържа правилно нашата обмяна, по- малка е опасността от напълняване, намалява хроничната умора, чувстваме се добре, здрави, по бодри и работоспособни.
  • ВАЖНО! Няма никакви противопоказания, никаква опасност за майката и бебето при извършване на теста. При свършване на теста бременната жена получава, освен фиша с резултатите от теста, и листовка със списък на храните, съдържащ необходимите витамини, микроелементи, аминокиселини и т.н. Това ще я улесни при избора на нейното хранене
 • 95 Лева
Вега тест - отслабване без гладуване
 • Вега тест - отслабване без гладуване
 • Цената е за тест на един човек.
  При преглед на повече хора - отстъпки в цената.
  - включва тест на 240 продукта и хранителен режим
  - на цената на ВЕГА ТЕСТ получавате бонус:
  * измерване на телесните и междуорганни мазнини, индекса на телесна маса и процент на скелетната мускулатура с прецизен апарат на "OMRON"
  Всичко това в приятната и уютна обстановка на студио за ВЕГАТЕСТ гр.Пловдив.

  При организиране на групи, правим посещение на място, както в Пловдив , така и в други населени места в страната.
 • 40 Лева
Вега тест - тест за поносимост към храни
 • Вега тест - тест за поносимост към храни
 • В световен мащаб само 10 до 30 процента от хората се доверяват на конвенционалната медицина, 70 до 90 процента залагат на алтернативната. ДА, проверете в Google, той винаги е прав. Шегата настрана, алтернативните методи на профилактика и здравеопазване са все по-популярни в наши дни. Не изоставайте от тенденциите, а се възползвайте от днешната ни оферта, за да диагностицирате една от най-сериозните и неразривни сърдечни връзки в живота си – тази с храната и напитките.
  Благодарение на професионалистите от Вега тест Рафи ДМ, биоенергийният ВЕГА ТЕСТ ще ви помогне да разберете каква е Вашата поносимост към хранителните продукти, кои от тях можете спокойно да консумирате и кои трябва да си “забраните”, за да се чувства организмът ви в добра форма.
  Досега най-надеждните изследвания за поносимост към различните видове храни се правят с помощта на сравнително скъпите и бавни като процедура кръвните тестове.
  ВЕГА ТЕСТ Рафи ДМ дава оценка за около 200 храни и трае само 1 час.
 • 32 Лева
Консултация с диетолог д-р Велислав Георгиев
 • Консултация с диетолог д-р Велислав Георгиев
 • Комплексен метод за здравословно отслабване и възстановяване на метаболитния баланс.
  Можете да изберете една или повече услуги поотделно или в пакет с отстъпка.
  Още за вредните диети, които трябва да забравим и храните, подходящи за подсилване на имунната система


 • 30 Лева
Диетолог д-р Мартин Платников
 • Диетолог д-р Мартин Платников
 • Индивидуалния диетичен режим може да се облегне на широк диапазон хранителни въздействия например: балансирана диета; гладуване на течности, плодове или зеленчуци; нисковъглехидратна диета; високобелтъчна диета и т.н. Тези въздействия могат да бъдат комбинирани по различен начин в индивидуален диетичен план в зависимост от това дали се търси очистване с цела лечение или целта е трайно снижаване на теглото при здрави пациенти. Процесът на отслабване и лечение се планира, провежда и зависи от следните фактори:
  специфичните особености в обмяната на пациента
  хранителни навици до момента
  актуални и минали заболявания
  показания от кръвни и други изследвания
  целите които си поставя пациента
  възраст
  сезон
Перманентен грим вежди
 • Перманентен грим вежди
 • Корекцията на веждите чрез дермопигментация е една от най-търсените процедури. Този метод позволява да се изрисуват липсващи вежди, вследствие на тотална алопеция, химиотерапия или пилинг, да се подсилят избелели и оредели вежди и да се придаде един блясък на погледа, в борбата срещу стареенето, повдигайки височината на външния ъгъл на веждата, за маскиране на евентуални цикатрикси или корекция на краищата при дефекти.

  Възстановяването на вежди, вследствие на алопеция дава много добри резултати.

  Във всички случаи, след една дермопигментация, веждите придобиват един по поддържан вид и придават на погледа по-голяма изразителност и блясък.
 • 160 Лева
Перманентен грим устни
 • Перманентен грим устни
 • С напредване на възрастта, устните започват да губят своите очертания и т.нар. „арка на Купидон” изчезва, появяват се вертикални бръчици, а силните очертания започват да се излющват.

  Ъгълът на устните пада, а червеният цвят претърпява намаляване на пигментацията. Чрез дермопигментацията могат да се коригират тези недостатъци и да се придаде една младежка форма на „арката на Купидон” повдигайки леко ъглите посредством новия контур и увеличавайки леко интензитета на червеното.

  С постоянната черта на контура ще се избегне непрекъснатото гримиране с червило, което се губи между бръчиците и придава един синилен (безформен) вид на устните. За целта се подбира цвят най-близък до естествения червен. Обикновено той е с един тон по-силен, отколкото цвета на устните и винаги е близко до съвършената извивка на собствените устни.

  Този метод успешно може да се използва при корекция на дефектни и тънки устни, както и при цикатрикси и белези от изгаряния по тях.

  Използват се само медицински пигменти. Във всички случаи, след направената корекция, устните придобиват една по естествена форма и по поддържан вид.
 • 294 Лева
Перманентен грим 3D мигли
 • Перманентен грим 3D мигли
 • Това е едно уникално решение за всяка дама, чието ежедневие е много динамично, а всяка минута – ценна. Миглите изглеждат изящно подредени, разкошни и пърхащи, а Вие сияйна и готова да покорите всеки със съблазнителния си поглед.
  Това са копринени мигли с различна дължина и дебелина, които се поставят 2-3 или повече в снопче с помощта на специално лепило за Вашите собствени косъмчета. Изглеждат много естествено, Вие спестявате от времето си за спирала. Идеално решение за почивка на море или басейн. Трайността им е от 20 до 40 дни. Желателно е между тях да се направи подръжка.
 • 150 Лева
Маникюр
 • Маникюр

 • ЗА EMI`S WAY…
  Заповядайте, скъпи дами,
  Искам да ви въведа в хармоничното си царство, където с много вдъхновение и любов коригирам белезите на отминаващото време, връщам жизнеността и свежестта на кожата ви, полагам перманентен грим, който поддържа перфектната ви визия без усилия и загубено време.
  Това е не просто моята работа, това е моята мисия. Тя ме прави щастлива и придава смисъл на живота ми.
  Възможността да ви помогна смятам за моя привилегия!
  Емилия Иванова

 • 18 Лева
Кола маска София
 • Кола маска София
 • Бързо, безболезненто и качествено премахване на косми, макар и с временен ефект. Услуга наложена от векове, но е разработена от нас до детайл. Нови подобрени продукти за кола маска, индивидуални, гарантиращи хигиенните норми. Специалистът работи с ръкавици за еднократна употреба. За зона интим се дава бельо за еднократна употреба.
  Предлагаме:
  Горна устна – 5 лв.
  Мишници – 5 лв.
  Бикини линия – 10 лв.
  Цял интим – 20 лв.
  Коремна линия – 5 лв.
  Корем – 10 лв.
  Кръст – 10 лв.
  Седалище 10 лв.
  Ръце – 15 лв.
  Половинки крака – 15 лв.
  Цели крака – 20 лв.
  Цяла кола – 50 лв.
Кола маска мъже София
 • Кола маска мъже София
 • Бързо, безболезненто и качествено премахване на косми, макар и с временен ефект. Услуга наложена от векове, но е разработена от нас до детайл. Нови подобрени продукти за кола маска, индивидуални, гарантиращи хигиенните норми. Специалистът работи с ръкавици за еднократна употреба. За зона интим се дава бельо за еднократна употреба.
  Предлагаме:
  Мишници – 5лв.
  Гърди – 15лв.
  Корем – 15 лв.
  Гръб – 30 лв.
  Ръце – 20 лв.
  Цели крака – 30 лв.
  Цяла кола – 80 лв.
Лазерна епилация София
 • Лазерна епилация София
 • Лазерните процедури са насочени към меланиновия пигмент /тъмния цвят/ в косъма и неговия фоликул. Така до корена на косъма се достига с минимално влияние върху кожата. Тъй като меланин се произвежда само във фазата на растеж на косъма, лазерният лъч може да достигне до корена само когато космите са в тази фаза. Дори в една и съща зона от тялото, не всички косми се намират във фаза на растеж по едно и също време. Ето защо лазерните процедури трябва да бъдат повтаряни в прецизно подбрани интервали от време, съобразно фазите на разтеж на косъма. Това ни гарантира, че корените са унищожени, и че е предотвратено последващо поникване на косми от тези фоликули . жена без косми над горна устнаЛазерната епилация в Лазер Център не само премахва космите от повърхността на кожата, а дори ви гарантира, че вече няма да виждате космите под повъррхността на кожата, наричани ”five o'clock” сенки.
  контур на чело - 40 лв.

  между веждие - 30 лв.

  над вежди - 30 лв.

  скули - 25 лв.

  нос - 20 лв.

  бакенбарди - 25 лв.

  горна устна - 25 лв.

  брадичка - 30 лв.

  г. устна + брадичка - 50 лв. - пакетна цена

  уши - 30 лв.

  цяло лице - 85 лв. - пакетна цена

  брадичка + ½ шия - 50 лв. - пакетна цена

  ½ шия - 25 лв.

  шия - 35 лв.

  врат - 45 лв.

Логопед Варна
 • Логопед Варна
 • Приятели, новият кабинет по лечебна педагогика и логопедия във Варна се намира на адрес ул. "Михаил Колони" 13, в двора (до Шишковата градинка, срещу входа на СОУ "Климент Охридски").

  Той е специализиран за консултации и работа с деца и възрастни със затруднения - познавателни, езикови и говорни, сензо-моторни, от гледна точка на антропософската лечебна педагогика и социална терапия.

  Логопедична работа с деца и възрастни с методите на лечебната педагогика и социална терапия.
 • Страница от 19
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова