Здраве и красота

Акупунктура, Вега тест, Диетолог, Зъболекар, Кинезитерапия, Кола маска, Лазерна епилация, Логопед, Маникюр и педикюр, Масажи, Мезотерапия, Обезкосмяване и епилация,    Перманентен грим, Професионален грим, Психолог, Рехабилитация, Салон за красота, Козметичен салон, Санаториум и Балнеолечение, СПА процедури, Физиотерапия, Фотоепилация, Фризьорски салон.
Поставяне на Ботокс София
 • Поставяне на Ботокс София
 • Ботоксът се инжектира със свръхтънка игла. Когато се „боде” в зоната около очите, при вкарването на иглата може да се получи кръвоизливче, което минава за седмица. Почти липсва болка и затова не е необходима упойка. Процедурата се извършва само от специалисти, преминали обучение по прилагане на ботокс (ботулинов токсин).

  Ако манипулацията е извършена правилно, лицето запазва мимиката си и се подмладява. Очите се отварят, а веждите се повдигат. Най-сериозното усложнение е спадане на клепача, но това състояние е много рядко и след няколко седмици напълно се възстановява.

  Поставянето на ботулинов токсин е изкуство и лекарят трябва да има много голям опит.

  Преди манипулацията се маркират „работните” точки и се обяснява на пациента какво може да се получи, ако се блокират определени групи мускули. От самото начало на прегледа преди процедурата, огледалото присъства и е от значение за двете страни – доктор и пациент. Така е сигурно, че и двамата говорят за едни и същи зони и желаят да постигнат едни и същи резултати, както и че след 10 дни пациентът няма да бъде неприятно изненадан от новата си мимика.

  Успокоителното е, че дори пациентът да не се хареса, всичко е обратимо и след максимум 6 месеца той ще си възвърне старата мимика. Мимическите бръчки са белези на изразени емоции, а изразяването на емоции е от основно значение при общуването между хората. Нарушеното изразяване на емоции би могло да бъде пречка в правилната комуникация и разбирането. Лекарят, който поставя БТ, трябва така да извърши манипулацията, че да не промени драстично мимиката, да не я „вцепени“, а да се стреми максимално към постигане на естествен вид.
Вампирски лифтинг Благоевград
 • Вампирски лифтинг Благоевград
 • Какво представлява Вампирския лифтинг /плазмотерапията/? Плазмотерапията е нов подход в естетиката за постигане на видимо и трайно подмладяване и оздравяване на кожата. Плазмотерапията включва уникалната възможност за клетъчно възстановяване на организма чрез използването на вашата собствена кръвна плазма. Кръвта ни съдържа много на брой твърди компоненти (червени и бели кръвни телца и тромбоцити). Именно последните са носители на стотици протеини или така наречените фактори на растежа, които са отговорни за подмладяването на кожата и за заздравяването на тъканите при наранявания. Използването на този метод в естетичната медицина за стимулиране процесите на обнояваване на кожата и забавяне процесите на стареене се нарича ПЛАЗМОЛИФТИНГ или ВАМПИРСКИ ЛИФТИНГ
  Как протича процедурата? Процедурата Плазмолифтинг преминава през няколко етапа и обикновено отнема от 30 до 40 минути. 1. Вземане на кръв от вената на пациента във вакуумна епруветка Кръвта се взема със затворена система, всеки пациент има индивидуален комплект, така се изключва рискът от заразяване със заболявания 2. Центруфугиране на кръвта, за да се отдели от нея тромбоцитна автоплазма 3. Изтегляне на плазмата Плазмата не трябва да се обогатява с добавки и ДНК активатори 4. Инжектиране в проблемната област, където с нейна помощ се активират механизмите на тъканна (мека тъкан, костна и хрущялна тъкан) регенерация
  Както видяхте плазмолифтингът има различни области на приложение, като в някои случаи е достатъчна и една процедура, а в други се препоръчва курс от 3 терапии през 1 месец. Извършва се на всеки 6 месеца, според състоянието на кожата. Кога се вижда ефектът от процедурата? Резултатите настъпват постепенно и стават видими след около 14 дни след началото на терапията.

Вампирски лифтинг / плазмотерапия/ София
 • Вампирски лифтинг / плазмотерапия/ София
 • Какво представлява Вампирския лифтинг /плазмотерапията/? Плазмотерапията е нов подход в естетиката за постигане на видимо и трайно подмладяване и оздравяване на кожата. Плазмотерапията включва уникалната възможност за клетъчно възстановяване на организма чрез използването на вашата собствена кръвна плазма. Кръвта ни съдържа много на брой твърди компоненти (червени и бели кръвни телца и тромбоцити). Именно последните са носители на стотици протеини или така наречените фактори на растежа, които са отговорни за подмладяването на кожата и за заздравяването на тъканите при наранявания. Използването на този метод в естетичната медицина за стимулиране процесите на обнояваване на кожата и забавяне процесите на стареене се нарича ПЛАЗМОЛИФТИНГ или ВАМПИРСКИ ЛИФТИНГ ПЛАЗМОЛИФТИНГЪТ се прилага успешно за регенериране, стягане, освежаване и превенция на кожата на лицето, шията, деколтето, ръцете, околоочния контур. Тази терапия е известна с ефективното си приложение за забавяне оредяването на косата.
  Как протича процедурата? Процедурата Плазмолифтинг преминава през няколко етапа и обикновено отнема от 30 до 40 минути. 1. Вземане на кръв от вената на пациента във вакуумна епруветка Кръвта се взема със затворена система, всеки пациент има индивидуален комплект, така се изключва рискът от заразяване със заболявания 2. Центруфугиране на кръвта, за да се отдели от нея тромбоцитна автоплазма 3. Изтегляне на плазмата Плазмата не трябва да се обогатява с добавки и ДНК активатори 4. Инжектиране в проблемната област, където с нейна помощ се активират механизмите на тъканна (мека тъкан, костна и хрущялна тъкан) регенерация
  Колко процедури са необходими за постигане на значителен и траен ефект? Както видяхте плазмолифтингът има различни области на приложение, като в някои случаи е достатъчна и една процедура, а в други се препоръчва курс от 3 терапии през 1 месец. Извършва се на всеки 6 месеца, според състоянието на кожата. Кога се вижда ефектът от процедурата? Резултатите настъпват постепенно и стават видими след около 14 дни след началото на терапията.
Процедури за интимна естетика Благоевград
 • Процедури за интимна естетика Благоевград
 • Комплекс от процедури, които подобряват самочувствието, външния изглед и комфорта на дамите
  Радиочестотен лифтинг в интимна област Както и на другите области от тялото, така и в интимната зона, загубите на еластичност водят до неестетични промени. Със специален протокол за работа, Ексилис ни позволява да върнем красотата, тонуса и еластичността в тази деликатна област. Exilis protégé поставя началото на нова ера в грижа за интимната област.
  xilis protégé е радиочестотна терапия, работеща при 3,25МНz, одобрена в Европейския съюз с маркировка СЕ, което означава, че продуктът отговаря на европейските изисквания за безопасност. Радиочестната енергия, излъчвана от апарата посредством малък накрайник, се трансформита в топлина в дермата, където се намират колагеновите и еластичните влакна. В резултат на топлината те се съкращават. В този момент множество фибробласти се насочват към това място, за да образуват нов колаген. Чрез Exilis protégé успяхме да възвърнем сексуалното удоволствие на много жени, те съобщават за пъти по-голямо сексуално желание и удоволствие.
  Как се извършва процедурата? На върха на накрайника се слага контактен гел, след което се поставя еднократен презарватив. Върху гърба на пациента се поставя неинвазивен контактен заземяващ електрод. Пациентът ляга на кушетката с леко разтворени крака. Добре е да е отпуснат и спокоен. Поставя се контактен гел на голямата и малката лабия от дясната страна. С леки и нежни кръгообразни движения започваме работа. Ако пациентът съобщи за повишаване на температурата, слагаме още гел или намаляваме енергията. След 6 минути апаратът спира и ние се насочваме към лявата голяма и малка лабия. Работи се по същия начин още 6 минути. Това е всичко, бързо, лесно и безболезнено.
Процедури за интимна естетика София
 • Процедури за интимна естетика София
 • Радиочестотен лифтинг в интимна област Както и на другите области от тялото, така и в интимната зона, загубите на еластичност водят до неестетични промени. Със специален протокол за работа, Ексилис ни позволява да върнем красотата, тонуса и еластичността в тази деликатна област. Exilis protégé поставя началото на нова ера в грижа за интимната област.
  Exilis protégé е радиочестотна терапия, работеща при 3,25МНz, одобрена в Европейския съюз с маркировка СЕ, което означава, че продуктът отговаря на европейските изисквания за безопасност. Радиочестната енергия, излъчвана от апарата посредством малък накрайник, се трансформита в топлина в дермата, където се намират колагеновите и еластичните влакна. В резултат на топлината те се съкращават. В този момент множество фибробласти се насочват към това място, за да образуват нов колаген. Чрез Exilis protégé успяхме да възвърнем сексуалното удоволствие на много жени, те съобщават за пъти по-голямо сексуално желание и удоволствие.
  Как се извършва процедурата? На върха на накрайника се слага контактен гел, след което се поставя еднократен презарватив. Върху гърба на пациента се поставя неинвазивен контактен заземяващ електрод. Пациентът ляга на кушетката с леко разтворени крака. Добре е да е отпуснат и спокоен. Поставя се контактен гел на голямата и малката лабия от дясната страна. С леки и нежни кръгообразни движения започваме работа. Ако пациентът съобщи за повишаване на температурата, слагаме още гел или намаляваме енергията. След 6 минути апаратът спира и ние се насочваме към лявата голяма и малка лабия. Работи се по същия начин още 6 минути. Това е всичко, бързо, лесно и безболезнено. Безболезнена ли е процедурата? Процедурата трае само 12 минути и е напълно безболезнена. Няма възстановителен период.
Подмладяване с колагенови стимулатори Благоевград
 • Подмладяване с колагенови стимулатори Благоевград
 • Radiesse e ефективен продукт за колагенова стимулация. Филър от т.нар колагенови стимулатори
  Radiesse® се прилага за корекции в следните случаи: повдигане на вежди корекция на хлътнала слепоочна зона изграждане на скули попълване на хлътнали бузи корекция на нос повдигане и попълване на брадичка укрепване на отпусната линия на долна челюст увеличаване на ушни висулки подмладяване на ръцете попълване на назо-лабиална гънки попълване на марионетни гънки Трите основни предимства на Radiesse® са: Придаване на загубен обем – ефективно увеличаване на обема на третираната област с незабавна корекция Дълготрайни резултати, вследствие стимулиране производството на колаген в кожата. Висока ефективност, благодарение на значимия обем-придаващ ефект Radiesse® е универсален, многофункционален филър за корекция на гънки и бръчки и корекции на дефицит на обем и контури.
Подмладяване с колагенови стимулатори София
 • Подмладяване с колагенови стимулатори София
 • Radiesse e ефективен продукт за колагенова стимулация. Филър от т.нар колагенови стимулатори
  Radiesse® се прилага за корекции в следните случаи: повдигане на вежди корекция на хлътнала слепоочна зона изграждане на скули попълване на хлътнали бузи корекция на нос повдигане и попълване на брадичка укрепване на отпусната линия на долна челюст увеличаване на ушни висулки подмладяване на ръцете попълване на назо-лабиална гънки попълване на марионетни гънки Трите основни предимства на Radiesse® са: Придаване на загубен обем – ефективно увеличаване на обема на третираната област с незабавна корекция Дълготрайни резултати, вследствие стимулиране производството на колаген в кожата. Висока ефективност, благодарение на значимия обем-придаващ ефект Radiesse® е универсален, многофункционален филър за корекция на гънки и бръчки и корекции на дефицит на обем и контури.
3D и 4D-лазерното подмладяване Благоевград
 • 3D и 4D-лазерното подмладяване Благоевград
 • 4D-лифтингът е комплексна лазерна процедура, при която се комбинират четири взаимно допълващи се етапа, които използват два различни типа лазери – Er:YAG и Nd:YAG. Чрез последователното им прилагане се постига видимо стягане на кожата, намаляване на видимите линии и бръчки и повдигане на отпуснатия контур на лицето.
  Първата стъпка в 4D-лифтинг е уникална патентована процедура Smooth-lifting.
  При нея цялата вътрешна повърхност на бузите се обработва продължително с Er:YAG лазер за постигане на стягане, подобряване на обема и възстановяване на загубения колаген на кожата. Това води до намаляване на дълбочината на назо-лабиалните гънки, марионетните линии и възстановява обема на бузите.
  Втората стъпка използва фракциониран неаблативен Nd:YAG лазер със специална технология FRAC3. Чрез него се постига регенерация на кожата, като чрез микротравми в епидермиса и дермата се постига стимулация на образуването на колаген. В този процес не се нарушава целостта на повърхностните части на кожата, но чрез процедурата се въздейства и върху повърхности промени – видими линии и бръчки, тъмни петна и малки разширени капиляри.
  Третата стъпка отново използва Nd:YAG лазер чрез патентованата технология PIANO. При нея се постига контролирано дълбочинно загряване на кожата до 42 С за определено време. Така се постига стягане на кожата чрез активиране образуването на нов колаген и подобряване на еластиновата мрежа на кожата.
  Последния етап от процедурата се прилага върху най-повърхностния слой на кожата чрез Er:YAG лазер посредством технологията Superficial. При нея чрез повърхностен лазерен пилинг се постига изглаждане и освежаване на кожата, намаляване на пигментните петна и видимо намаляване на неравностите на кожата. лифтинг процедура
  Как се осъществява процедурата?
  4D-лифтинг процедурата е неинвазивен метод, който не изисква нараняване на кожната повърхности, няма кървене, посиняване или белези. След процедурата, може да има леко зачервяване на кожата, което избледнява за 2-3 дни. По време на процедурата е възможно да усетите лекостепенно затопляне и парене върху кожата, но като цяло не е болезнена. При необходимост може да се нанесе грим веднага след края на процедурата. Процедурата не изисква обезболяване. Веднага след нея може да се върнете на работа или да планирате среща. Добре е да планирате процедурите поне 2 седмици преди излагане на слънце, за да бъдат избегнати хиперпигментации. След процедурата върху кожата трябва да се нанася слънцезащитен крем и възстановяващ повърхността й продукт.

  Колко процедури са необходими за постигане на оптимални резултати?

  За постигане на оптимални резултати е необходимо провеждането на 3 терапии, които отстоят на 4 седмици една от друга. Повечето пациенти съобщават за постигане на добри резултати още след първата процедура. Околните хора ще забележат видим ефект от подмладяващата процедура още веднага след първата сесия – ще видят освежения и подмладен вид на кожата.
  Очакваната продълж
Лазерно подмладяване София
 • Лазерно подмладяване София
 • 4D-лифтингът е комплексна лазерна процедура, при която се комбинират четири взаимно допълващи се етапа, които използват два различни типа лазери – Er:YAG и Nd:YAG. Чрез последователното им прилагане се постига видимо стягане на кожата, намаляване на видимите линии и бръчки и повдигане на отпуснатия контур на лицето.
  Първата стъпка в 4D-лифтинг е уникална патентована процедура Smooth-lifting.
  При нея цялата вътрешна повърхност на бузите се обработва продължително с Er:YAG лазер за постигане на стягане, подобряване на обема и възстановяване на загубения колаген на кожата. Това води до намаляване на дълбочината на назо-лабиалните гънки, марионетните линии и възстановява обема на бузите.
  Втората стъпка използва фракциониран неаблативен Nd:YAG лазер със специална технология FRAC3. Чрез него се постига регенерация на кожата, като чрез микротравми в епидермиса и дермата се постига стимулация на образуването на колаген. В този процес не се нарушава целостта на повърхностните части на кожата, но чрез процедурата се въздейства и върху повърхности промени – видими линии и бръчки, тъмни петна и малки разширени капиляри.
  Третата стъпка отново използва Nd:YAG лазер чрез патентованата технология PIANO. При нея се постига контролирано дълбочинно загряване на кожата до 42 С за определено време. Така се постига стягане на кожата чрез активиране образуването на нов колаген и подобряване на еластиновата мрежа на кожата.
  Последния етап от процедурата се прилага върху най-повърхностния слой на кожата чрез Er:YAG лазер посредством технологията Superficial. При нея чрез повърхностен лазерен пилинг се постига изглаждане и освежаване на кожата, намаляване на пигментните петна и видимо намаляване на неравностите на кожата. лифтинг процедура
  Как се осъществява процедурата?
  4D-лифтинг процедурата е неинвазивен метод, който не изисква нараняване на кожната повърхности, няма кървене, посиняване или белези. След процедурата, може да има леко зачервяване на кожата, което избледнява за 2-3 дни. По време на процедурата е възможно да усетите лекостепенно затопляне и парене върху кожата, но като цяло не е болезнена. При необходимост може да се нанесе грим веднага след края на процедурата. Процедурата не изисква обезболяване. Веднага след нея може да се върнете на работа или да планирате среща. Добре е да планирате процедурите поне 2 седмици преди излагане на слънце, за да бъдат избегнати хиперпигментации. След процедурата върху кожата трябва да се нанася слънцезащитен крем и възстановяващ повърхността й продукт.

  Колко процедури са необходими за постигане на оптимални резултати?

  За постигане на оптимални резултати е необходимо провеждането на 3 терапии, които отстоят на 4 седмици една от друга. Повечето пациенти съобщават за постигане на добри резултати още след първата процедура. Околните хора ще забележат видим ефект от подмладяващата процедура още веднага след първата сесия – ще видят освежения и подмладен вид на кожата.
  Очакваната продълж
Подмладяващи процедури с лифтинг конци Благоевград
 • Подмладяващи процедури с лифтинг конци Благоевград
 • HappyLift ™ са „зъбчести” мезоконци, които поддържат структура на кожата и запазват т.нар. триъгълник на красотата, който след 30-тата година започва да се отпуска. Тази уникална, патентована система е нехирургичната алтернатива на традиционния фейслифт. Без скалпел и без разрези само с няколко микроубождания третираните тъкани и кожа се повдигат, стягат, оформят. Терапията е подходяща както за отпусната с времето кожа, така и за деформация след ударно отслабване. Специалната схема за поставяне в областта на шията я прави двойно по-ефективна, като в същото време е неинвазивна и в сравнение с другите познати пластични методи безболезнена и нетравматична за пациента. С отлични, симетрични, прецизни резултати се прилага за повдигане на скули, стягане на долния лицев овал и челото. Мезоконците са много тънки, практически невидими и са предназначени за имплантация в меките тъкани. Те са последното достижение на естетичната медицина и са изработени от специален материал, гарантиращ висока поносимост и липса на алергична реакция. Въвеждат се подкожно чрез специални тънки игли, без да остават синини и да причиняват белег от убождане. Субективното усещане не се различава от това по време на обикновена плазмо или мезотерапия. Резорбируемите мезоконци са сертифицирани са от KFDA, CE, GMP, ISO. Дерматологът ще прецени по време на предварителната консултация дали даденият пациент няма противопоказания за процедурата.
Подмладяващи процедури с лифтинг конци София
 • Подмладяващи процедури с лифтинг конци София
 • HappyLift ™ са „зъбчести” мезоконци, които поддържат структура на кожата и запазват т.нар. триъгълник на красотата, който след 30-тата година започва да се отпуска. Тази уникална, патентована система е нехирургичната алтернатива на традиционния фейслифт. Без скалпел и без разрези само с няколко микроубождания третираните тъкани и кожа се повдигат, стягат, оформят. Терапията е подходяща както за отпусната с времето кожа, така и за деформация след ударно отслабване. Специалната схема за поставяне в областта на шията я прави двойно по-ефективна, като в същото време е неинвазивна и в сравнение с другите познати пластични методи безболезнена и нетравматична за пациента. С отлични, симетрични, прецизни резултати се прилага за повдигане на скули, стягане на долния лицев овал и челото. Мезоконците са много тънки, практически невидими и са предназначени за имплантация в меките тъкани. Те са последното достижение на естетичната медицина и са изработени от специален материал, гарантиращ висока поносимост и липса на алергична реакция. Въвеждат се подкожно чрез специални тънки игли, без да остават синини и да причиняват белег от убождане. Субективното усещане не се различава от това по време на обикновена плазмо или мезотерапия. Резорбируемите мезоконци са сертифицирани са от KFDA, CE, GMP, ISO. Дерматологът ще прецени по време на предварителната консултация дали даденият пациент няма противопоказания за процедурата.
Мезотерапия Благоевград
 • Мезотерапия Благоевград
 • Мезотерапията е уникален метод в естетичната дерматология при който в мезодермата се инжектират различни активни вещества, витамини, минерали, микроелементи, хиалуронова киселина, колаген или техни коктейли.
  Чрез инжектирането се избягва защитната бариера на епидермиса. Този метод дава бързи и добри резултати. Буквално за часове се постига изглаждане на бръчките, стягане на кожата и подобрение на цялостния профил на кожата. Методът е лек, почти безболезнен и не налага болничен престой.

  Мезотерапията е един уникален метод за бърза хидратация, дълбоко подхранване, възстановяване и подобряване на еластичността на кожата и превенция за образуване на бръчки. Мезотерапията е една прекрасна алтернатива на хирургичните методи.
Мезотерапия София
 • Мезотерапия София
 • Мезотерапията е уникален метод в естетичната дерматология при който в мезодермата се инжектират различни активни вещества, витамини, минерали, микроелементи, хиалуронова киселина, колаген или техни коктейли.
  Чрез инжектирането се избягва защитната бариера на епидермиса. Този метод дава бързи и добри резултати. Буквално за часове се постига изглаждане на бръчките, стягане на кожата и подобрение на цялостния профил на кожата. Методът е лек, почти безболезнен и не налага болничен престой.

  Мезотерапията е един уникален метод за бърза хидратация, дълбоко подхранване, възстановяване и подобряване на еластичността на кожата и превенция за образуване на бръчки. Мезотерапията е една прекрасна алтернатива на хирургичните методи.
Процедури с хиалуронова киселина Благоевград
 • Процедури с хиалуронова киселина Благоевград
 • Оформянето и попълването на устни се осъществява с филъри с хиалуронова киселина. Устните придобиват пухкав вид, оформя се контура и се придава обем.
  Правилно поставен и с мярка в духа на естетиката, хиалуроновият филър за устни стои естествено и придава очарование на външния ни вид.

  Процедурата се изпълнява само от сертифицирани специалисти, които имат приемни дни всеки месец в нашия център за красота.

  - изглаждане на назолабиалните бръчки изглаждане на бръчици “Пачи крак” запълване на фините линии около устата
  - запълване на бръчки по челото, както и глабелата контуриране и увеличаване на устни
  - оформяне на скули
  - оформяне на брадичката и контура на лицето
  - подобряване общия хидробаланс на кожата
Фризьорски салон Добрич
 • Страница от 19
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова