Биоревитализация на кожата София

Референтен номер
RF241788
цената е
по договаряне
Място на изпълнение
  • На адрес на доставчика
Публикувана на
20.11.2018
Описание
За услугата
БИОРЕВИТАЛИЗАЦИЯ
За повече блясък и подобрена еластичност на кожата, по-малко бръчки, подобряване нейното качество, посредством стимулиране на биологичните процеси, протичащи в нея.
Буквалният превод на биоревитализацията е ‘съживяване на кожата по биологичен начин’ (vita – живот, re – отново, bio – биологичен). Това е нехирургичен, широко използван метод в естетичната медицина за борба със стареенето на кожата и различните кожни проблеми.Дадената методика са открили италиански учени. По време на процедурата в кожата се инжектират малки дози хиалуронова киселина от неживотински произход.Хиалуроновата киселина е основният структурен елемент на съединителната тъкан. Благодарение на хиалуроновата киселина в тялото на човека протичат много важни процеси. Хиалуроновата киселина задържа влагата в кожата. Една молекула от киселината се свързва с 200-500 молекули вода, поддържайки водния баланс на тъканите. По този начин кожата добива по-младежки цвят и вид. Количеството на хиалурон в тъканите на по-младите хора е по-голямо и затова тяхната кожа е по-чиста и млада. С времето количеството на хиалуронова киселина в тялото започва значително да намалява, порадо което кожата губи своя тургор, плътност, еластичност. Започва да дехидратира и се появяват бръчки. Освен биологичното стареене върху кожата оказва влияние и фотостареенето. Тоест изсъхването и стареенето на кожата допълнително се засилва под влиянието на ултравиолетовите лъчи.БИОРЕВИТАЛИЗАЦИЯТА СЕ ПРИЛАГА В СЛЕДНИТЕ СЛУЧАИ
Профилактика и антиейдж на кожата
Намалена еластичност и плътност на кожата
Суха, дехидратирана кожа
Непълноценно хранене
Поява на малки бръчици
Проява на гравитационни и мимични бръчки
Гравитационно изменение овала на лицето
Посивела, уморена кожа
Подготовка преди естетични процедури, пластични операции, също така в съчетание с други процедури за по-добри резултати
След агресивни процедури върху кожата
Преди интензивно излагане на слънце, а също така след слънчево въздействие, например след завръщане от почивка
След стресови ситуации
За жените след раждане
КОИ ЗОНИ СА ПОДХОДЯЩИ ЗА БИОРЕВИТАЛИЗАЦИЯ?
Най-често процедурите се изпълняват в зоните на лицето, шията, деколтето и китките на ръцете. Това са отворените зони от тялото, които са подложени на най-голямо влияние на ултравиолетовите лъчи и въздействието на фотостареенето. Поради което тези зони изискват по-голямо внимание. Но като цяло биоревитализацията може да се изпълни върху всяка част от тялото.

Адрес на доставка или Район на работа
Страна
България
Област
Област София - град
Град
София
Адрес
гр.София, бул.Цариградско шосе
Телефон за поръчка
  • Сканирай QR код Сканирай QR код
  • Съобщи за нередност Cancel my report
  • 200 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова