БОТОКС Русе

Референтен номер
RF428800
цената е
по договаряне
Място на изпълнение
  • На адрес на доставчика
Публикувана на
24.11.2019
Описание
За услугата
БОТОКС
Ботоксовите инжекции са нехирургичен метод за продължително омекотяване и заличаване на лицевите бръчки. Това са повърхностни инжекции с продукт, който се вкарва директно в мимическите мускули на лицето. Ботоксът е пречистен протеин от бактериален произход, който има свойството да отпуска мускулите, отговорни за образуването на бръчките. Веществото блокира предаването на нервни импулси в инжектираните мускули и в резултат на действието му мимическата мускулатура се релаксира. Така бръчките се изглаждат.

Процедурата се прави без упойка и е безболезнена, след нея човек няма нужда от време за възстановяване. Ефектът от действието на продукта обаче не се постига мигновено, а постепенно, в продължение на няколко дни.

Ботоксовите инжекции се използват предимно за заличаване на бръчките в областта на челото, в областта на междувеждието, както и за т.нар. бръчки пачи крак (областта около очите).

Добре е да се спазват и някои възрастови ограничения и да не се прибягва до тази процедура преди навършването на 30 години. А в случаите, когато пиете антикоагуланти (лекарства против съсирване на кръвта), методът не бива да се прилага. Не се препоръчва прилагането му и в още един случай – при бременност. Има и още едно ограничение – една седмица преди поставянето на инжекциите трябва да се спре употребата на аспирин.

Страничните ефекти
Краткосрочните странични ефекти отшумяват до 24 часа след поставянето на инжекциите и могат да включват леко главоболие или дискретно зачервяване на инжектираното място. До момента няма регистрирани и описани случаи на алергични реакции.

По-дългосрочните странични ефекти могат да възникнат само когато се работи неправилно, т.е. те ще са резултат на човешки фактор, а не на действието на ботулиновия токсин.
Сертификати, рефернции, дипломи или др.
Адрес на доставка или Район на работа
Страна
България
Област
Област Русе
Град
Русе
Телефон за поръчка
  • Сканирай QR код Сканирай QR код
  • Съобщи за нередност Cancel my report
  • 310 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова