Фризьорски салон

Удължаване на мигли
 • Удължаване на мигли
 • D - Russian Volume Lashes
  Това е най-новата технология за сгъстяване и удължаване на мигли.

  Различава се от класическия метод “косъм по косъм” по това, че към всеки ваш косъм се вграждат по 3, вместо по един допълнителен. Вложеното време и брой мигли зависи изцяло от гъстотата на вашите собствени, затова и цената може да варира от 120 до 150 лв. Препоръчва се след третата седмица да се направи поддръжка за добавяне на липсващи косъмчета, която се заплаща също според вложеното време (50-60-70 лв).

  Резултатът е изключително гъсти, меки и красиви мигли!
Трайно изправяне на коса София
 • Трайно изправяне на коса София
 • Какво представлява трайното изправяне на коса?

  FAROUK SYSTEM е най-новата американска технология за изправяне на косата. Това ново научно постижение трайно променя косата от хвърчаща, къдрава, чуплива и дори грубо права вкопринено красива и контролирано права коса, без да се използват груби сурови химикали или амоняк, а само чрез:

  КЕРАМИЧНО ЗАГРЯВАНЕ - осигурява влажна топлина и не изсушава косъма
  КЕРАТИН - дава на косата здравина, защита и мекота. Изравнява шупливостта и киселинността на косъма по цялата дължина и я прави лесна за обработка.
  ЧИСТА НАТУРАЛНА КОПРИНА - задържа влагата в косъма и запълва шуплите, като дава триизмерен блясък
  НЕГАТИВНИ ЙОНИ - спомагат за проникването на коприната по-дълбоко и запечатват косъма
  Какъв е резултатът?

  Подобрена структура на косъма и запечатване слоевете на кутикулата, което придава триизмерен блясък на косъма. Косата като цяло изглежда здрава и мека.

  Колко време издържа?

  Ефектът е траен до израстване на косата. А времетраенето на процедурата е около 3-4 часа.

  Цената е от 200 до 250 лв, в зависимост от дължината на косата
 • 250 Лева
Фризьорски салон Dima style София
 • Фризьорски салон Dima style София
 • Дима Стил разработи и патентова уникални методи за удължаване и сгъстяване на косата, от които се възхищават дори и в най-добрите европейски салони в Лондон, Париж, Берлин. Холивудски звезди като Симон Маккинън от “Спасители на плажа” и Еинджъл Борис от “Бевърли Хилс” също са се възползвали от услугите на салона, по време на снимките си в България.

  Освен с методиките и технологиите за удължаване на косата Дима Стил е също и салонът, който за първи път в България, въведе понятието перманентен (траен) грим.

  Ние сме:

  - Първият салон за удължаване на косата в България от 1993 година.

  - Първият в България салон, който предлага услугата "перманентен грим".
  Фризьорство
  Подстригване
  Боядисване на коса и кичури
  Прически
  Специални ефекти
Протезиране на коса София
 • Протезиране на коса София
 • От историята знаем, колко много психични травми е причинил косопадът. При мъжа, косата винаги се е свързвала със сила, власт и мъжественост, а при жената с женственост и красота. Макар, че запазването на косата не е от жизнено важно значение, то е съществено по отношение на качеството на живота и самочувствието. Днес и мъжете, и жените търсят медицински решения на косопада. Все още не съществува окончателно лечение и радикално решение на този проблем, но възможностите стават все по-големи.При мъжете се използва т.нар. „протезиране на коса”, което се прилага при частично или напълно опадала в областта на темето коса. Това е един козметичен метод за възстановяване на косата. При него ефектът е 100% и клиентът не рискува абсолютно нищо. Методът е безоперативен, безболезнен и безопасен. При него се извършва повърхностно протезиране на коса върху оголения участък. Цялата процедура протича за около 2-3 месеца. През това време в специална лаборатория се изследва структурата на косъма на клиента по предварително взет от него кичур. Косата се подбира много внимателно, така че да съответства на структурата и цветовите данни на косата на клиента. Новото количество коса се прикрепя към основата на съществуващия здрав косъм. Козметичният метод е много популярен в цял свят. Предимството му е, че не оставя белези и много бързо се придобива желаната гъстота. Периодът на използване е около 2 години, а срокът за изпълнение на индивидуална поръчки е 2-3 месеца.
Сгъстяване на коса София
 • Сгъстяване на коса София
 • Обем на тънки и слаби коси
  Когато косата ви е тънка и няма обем, могат да се вградят една или две ленти на нивото на вашата коса. По този начин ще се получи един красив и естествен обем на вашата прическа.
  Жените също могат да наследят гени на плешивостта. Когато хормоналният баланс на организма се наруши, започва силен косопад, който в повечето случаи не води до оплешивяване, както при мъжете, а до дифузно разреждане на косата. В случая могат да се предложат няколко варианта за възстановяване на косата, които гарантират напълно естествен вид, увереност и самочувствие на една жена. Касае се за една специално изработена миниатюрна мрежа от коса, от дупките на която може да се извади останалата собствена коса. Тя се прикрепя трайно към основата на съществуващия косъм и с нея може са се води нормален живот.  В салоните се предлагат 2 варианта:

  БЪЛГАРСКИ


  Мрежите се изработват изцяло ръчно със 100% натурална, небоядисана и нетретирана химически коса. 
Могат да се използват от 3 до 5 години, подлежат на всякаква стилизация, богат избор на естествени цветове и структури. Цената е по-висока (от 250 евро нагоре), поради 100% вложения ръчен труд, което се компенсира с по-дългия живот.  ВНОСНИ


  Има варианти за имитация на "втора кожа", ако случая го изисква, достъпна цена (от 150 до 250 eвро).
Изработени са от коса, която предварително е обработена и боядисана и имат по-кратък период на използване (около година). Липсва разнообразие от естествени структури.
Удължаване на коса София
 • Удължаване на коса София
 • Преди да направитe удължаване или сгъстяване на косата, задължително трябва да се посъветвате със специалистите от салона. Те ще ви препоръчат най-подходящия метод и най-подходящата коса, съобразявайки се с вашия тип. Допълнително вградената коса трябва да съответства задължително по цвят и структура на собствената, а трайността и може да достигне до 2-3 години, ако се поддържа естествения и цвят. Това, което ще се случи с вградената коса е, че тя ще се скъси, защото е нормално краищата да започнат да се чупят и „цъфтят”, вследствие на изсушаване. (Това важи и за собствената ни коса.)

  По отношение на поддръжката на косата – няма никакви специални изисквания, тъй като косите, с които се работи в салоните на Дима Стил са със 100% запазена кутикула, косъмът е много жив и еластичен и няма да се оплита, ако я разресвате редовно. С новата си коса ще можете да плувате, да спортувате, да я боядисвате и стилизирате както пожелаете.

  В салоните може да намерите невероятно богат избор от всякакви цветове и структури и най-важното - ВСИЧКИ СА АБСОЛЮТНО ЕСТЕСТВЕНИ!

  Цени на коси “Silver Collection”*

  Косите от тази колекция са европейски, но могат да бъдат боядисани и естествено филирани. (за 100 см. или 100бр. кичури + 20 бонус)

  до 30 см дължина 890 лв.
  до 40 см дължина 1090 лв.
  до 50 см дължина 1290 лв.
  до 60 см дължина 1390 лв.
Процедури за възстановяване на косата София
 • Процедури за възстановяване на косата София
 • Олаплекс е самостоятелна активна съставка, разработена от доктор Ерик Пресли, професор по материалознание и доктор Крег Хоукър, професор по химия. Двамата са едни от най – добрите и уважавани учени в своята област, автори и почетни редактори в професионални издания. Олаплекс е тяхното първо изобретение в професионалната индустрия за красота, като съставката, която прави Олаплекс истинска революция, е патентована.

  Олаплекс не съдържа силикони, сулфати, фталати, ДЕА, алдехиди и никога не е тестван върху животни. Олаплекс възстановява разрушените дисулфидни връзки в косъма, които се разрушават при термично, механично или химическо третиране на косата. Често се задава въпросът, дали възстановените и създадени от Олаплекс дисулфидни връзки евентуално биха се разрушили отново и състоянието на косата ще се влоши, ако се спре използването на системата. Отговорът е категорично НЕ! Дори и ако се спре използването на Олаплекс, то възстановяването има постоянен характер, ако разбира се след това косата не претърпи последващи увреждания.
  при обезцветяване на косата – било то цялостно или само в корена
  при изсветляване на косата с фолио или направата на т.нар. кичури
  при балеаж
  при амонячно и безамонячно боядисване
  при матиране, тониране, гланциране
  при работа с удължители/екстеншъни
  при трайно изправяне на косата
  при къдрене
  в комбинация с други терапии за коса
  КАТО САМОСТОЯТЕЛНА ТЕРАПИЯ – това е най – популярната и търсена услуга на Олаплекс и ако състоянието на косата е сериозно компрометирано, тази процедура трябва да е първата стъпка – тя действа като бутон за рестартиране и връща здравето в косите изведнъж, възстановявайки силата на косъма, структурата и интегритета на косата до ниво, от което вече може да се боядисва или обезцветява.
  Обърнете се към нас, за повече подробности!
Професионален курс по фризьорство и козметика
 • Професионален курс по фризьорство и козметика
 • Национална школа за фризьорски и козметични услуги към “Интернешънъл унивърсити холдинг” оод притежава лицензия № 2015121268 от Националната агенция за професионално образование и обучение към Министерски съвет на Република България.
  Школата е член на Асоциацията на малките и средни предприятия от индустрията за красота и здраве амспикз
  Заповядайте при нас.
 • 1-200 Лева
Фризьорски салон Белисима Добрич
 • Фризьорски салон Белисима Добрич
 • ФРИЗЬОРСКИ САЛОН БЕЛИСИМА
  грижа за вашата коса. В салона се предлага професионална козметика на FarmaVita & SERI.
  За Вашата прическа, маникюр и педикюр професионално ще се погрижим с радост!
Фризьорски салон Добрич
Фризьорски салон София център
 • Фризьорски салон София център
 • Фризьорски салон за красота „Алегран“ е място в големия град, където Вие, нашите клиенти, да си отпочивате, релаксирате и разкрасявате. Нашата цел е да подходим индивидуално към всеки един от Вас и да се погрижим да забравите ежедневните грижи, да избягате от забързаното си ежедневие и да си подарите заслужено удоволствие.

  Визитата на всеки един човек в салона е много важна – той да остане доволен, а ние от своя страна да покажем нашата безупречност в това, което правим.


  За нас ще бъде удоволствие да станете наши клиенти и да отговорим на всички Ваши изисквания!
  - фризьорство
  - маникюр и педикюр
  -терапии
  - козметика
  - консултации
  -удължаване и сгъстяване на коси
  -поставяне на екстеншъни с капси ; зашиване или щипки
  -грим
Фризьорски салон София Младост 4
 • Фризьорски салон София Младост 4
 • Салон Stephan е сертифициран фризьорски салон, част от международната франчайзинг верига с 40 годишна история и над 60 бюти центъра в цял свят. Салонът е разположен стратегически в Бизнес парк София в столичния квартал Младост.

  Салон Stephan предлага пълното обслужване по патентования метод на работа Stephan, познатата ексклузивна грижа за косата и атрактивно меню от услуги в секторa маникюр.

  Работно време:
  Понеделник - Събота: 09.00 до 21.00 часа
  Неделя: 11.00 до 19.00 часа
Фризьорски салон София Младост
 • Фризьорски салон София Младост
 • Фризьорство
  Дамско/Мъжко експресно подстригване
  Дамско подстригване на къса/средна/дълга коса със стайлинг Expert Loreal Professionnel
  Мъжко подстригване със стайлинг Expert Loreal Professionnel
  Стайлинг със сешоар
  Поставяне на ампула Expert Loreal
  Стайлинг със сешоар Extenshon
  Оформяне на косата с маша или преса
  Официална прическа
  Професионален грим

  Боядисване
  Боядисване с бои Inoa, Dia, Goldwel, Colorans Goldwell
  Естетическо боядисване
  Матиране
  Отнемане на нежелани отенъци
  Kичури техника балеаж
  Кичури техника омбре
  Кичури техника воали
  Обезцветяване
  Трайно изправяне с Loreal Professionnel

  Терапии OLAPLEX
  Терапия към боядисванe
  Терапия към обезцветяване
  Самостоятелна терапия
Фризьорски Салон ФУКЛА
 • Фризьорски Салон ФУКЛА
 • Един салон, създаден с много желание и от любов към професията.С идеята да бъде място в което да творим красота, лишена от суета и клюки.
  Мъжко подстригване
  7.00 лв.
  Дамско подстригване
  7.00 лв.
  Боядисване
  35.00 лв.
  Изправяне със сешоар
  15.00 лв.
  Къдрене със сешоар
  18.00 лв.
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова