Удължаване на коса София

Референтен номер
RF112481
цената е
по договаряне
Място на изпълнение
  • На адрес на доставчика
Публикувана на
25.11.2018
Описание
За услугата
Преди да направитe удължаване или сгъстяване на косата, задължително трябва да се посъветвате със специалистите от салона. Те ще ви препоръчат най-подходящия метод и най-подходящата коса, съобразявайки се с вашия тип. Допълнително вградената коса трябва да съответства задължително по цвят и структура на собствената, а трайността и може да достигне до 2-3 години, ако се поддържа естествения и цвят. Това, което ще се случи с вградената коса е, че тя ще се скъси, защото е нормално краищата да започнат да се чупят и „цъфтят”, вследствие на изсушаване. (Това важи и за собствената ни коса.)

По отношение на поддръжката на косата – няма никакви специални изисквания, тъй като косите, с които се работи в салоните на Дима Стил са със 100% запазена кутикула, косъмът е много жив и еластичен и няма да се оплита, ако я разресвате редовно. С новата си коса ще можете да плувате, да спортувате, да я боядисвате и стилизирате както пожелаете.

В салоните може да намерите невероятно богат избор от всякакви цветове и структури и най-важното - ВСИЧКИ СА АБСОЛЮТНО ЕСТЕСТВЕНИ!

Цени на коси “Silver Collection”*

Косите от тази колекция са европейски, но могат да бъдат боядисани и естествено филирани. (за 100 см. или 100бр. кичури + 20 бонус)

до 30 см дължина 890 лв.
до 40 см дължина 1090 лв.
до 50 см дължина 1290 лв.
до 60 см дължина 1390 лв.
Условия за поръчка
https://dimastyle.com/udalzhavane-na-kosa
Адрес на доставка или Район на работа
Страна
България
Област
Област София - град
Град
София
Адрес
София бул. България 49 (между ОМВ и Райфайзен банк)
Телефон за поръчка
  • Сканирай QR код Сканирай QR код
  • Съобщи за нередност Cancel my report
  • 436 Пъти видяна
Съобщете за нередност
Обработва ...
Are you sure you want to cancel your report?
Вход
Потребителско име
Парола
Забравена парола? Нова